Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

BullWest napisał(a):
Posłucham rady mamy bulwowej:loveu: Gdzie mogę znaleźć więcej zdjęć Twojego bulwiszczona?

wystarczy kliknąc w podpis, zapraszam :razz:

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

BullWest napisał(a):
Yeah a do nas doszła WOZA. Cofam wszystko złe co powiedziałam o tej firmie, Pinkowy Bulldog rekompensuje mi wszystko. Jest boski!!!

dawaj zdjęcia na modelu :)

Posted

Katie Wozę zamawiamy z Wozy:evil_lol:
Nie no z ich stronki. Wystarczy napisać do nich maila, bardzo miłe Panie wszystko wyjaśnią. Koresponduję z jedną, która wręcz upomina się fotek psów w ich obrożach:d To jest nasza druga Woza, a skórzana obroża ogólnie trzecia i na tym poprzestaniemy. Bierzemy się za kolekcjonowanie Rogza:d

Kawałek obroży i breloczek (też z Wozy, zamawiałam go poprzednim razem z Flowersem)
http://i25.tinypic.com/iohrtw.jpg

I na mojej modelisi
http://i25.tinypic.com/2a9a3gp.jpg
http://i30.tinypic.com/1pf1xf.jpg

Posted

Cytat:
Napisał CASIA&ttb
:evil_lol:

jako że rogz mnie ceną odstrasza na wystawię w szczecinie nabyłam obróżkę z łańcuszkiem LORDa w zniewalającej cenie 10zł :cool1: sprawdza się wyśmienicie na brzydalu

O matko, będę musiała zobaczyć czy w Sopocie będą(8-9 sierpień, Tor wyścigów konnych). Mozna wiedzieć, na jakim stoisku kupiłaś? Chętnie wezmę, i smycz do kompletu.:oops:

Posted

CZASOWA odpowiedz moja jest na poprzedniej stronie :eviltong:

stoisko firmy LORD czyli między innymi FROGi mają i skórzane akcesoria od szelek po obroże smycze,ringówki

;)

Posted

Lorda polecam mają naprawdę fajne rzeczy! Mam smycz od roku mi non stop służy przy australijczyku , zwykła parciana podwójnie szyta ale super mocna. Obroża też dobrze się sprawuje, zatrzask się nie poluźnił, mimo noszenia non stop ładnie wygląda. Tutaj na zdjęciu to ta żółta w kwiaty

Posted

A ta żółta jest z Froga? Kurde, bardzo, bardzo ładna, kiedyś widziałam je na allegro, teraz już nie ma. Czy ktoś wie gdzie można w necie kupić rzeczy Froga?

Posted

BullWest napisał(a):
A ta żółta jest z Froga? Kurde, bardzo, bardzo ładna, kiedyś widziałam je na allegro, teraz już nie ma. Czy ktoś wie gdzie można w necie kupić rzeczy Froga?

To podróbka Froga czyli Lord;)

Posted

KaRa_ napisał(a):
To podróbka Froga czyli Lord;)

Aha:loveu: dzięki

Bewarka, właśnie ostatnio go zauważyłam (mam na myśli ten pierwszy LUNA) i jest jeszcze niebieski w łapki SportDog czy jakoś tak;)

Posted

BullWest napisał(a):

Bewarka, właśnie ostatnio go zauważyłam (mam na myśli ten pierwszy LUNA) i jest jeszcze niebieski w łapki SportDog czy jakoś tak;)

O sportdogu już dawno wiedziałam i właśnie się waham między nim a sport blue rogza. Bardziej jestem za tym pierwszym, ale guardy są chyba tylko na allegro - nie mam tam konta a wole, żeby rodzina, a przynajmniej mój brat, nie wiedzieli, że coś kupiłam dla psa :diabloti: Jak na razie czekam aż mi mama pieniążki wreszcie da :grins:

Posted

Ja coś o tym cudnym bulu wiem :eviltong: To jest wnuczka bulla mojego ulubionego Drago :evil_lol: I córka Trojki, też naszej klubowej.
A co do tego co nakupowałam to najpierw 2:

(Obie są totalnie rozregulowane do zdjęć!)

Posted

Zuzka i shelciaki napisał(a):
Ja coś o tym cudnym bulu wiem :eviltong: To jest wnuczka bulla mojego ulubionego Drago :evil_lol: I córka Trojki, też naszej klubowej.

wydało się... :mad:

fajnie szeltasy wyglądają w szerszych obrożach :loveu:

Posted

Zuzka i shelciaki napisał(a):

A co do tego co nakupowałam to najpierw 2:

(Obie są totalnie rozregulowane do zdjęć!)

Jeszcze nie widzialam szeltasow w takich szerokich obrozach :eviltong:

My tez mamy zaciski od taks, tylko troszcze innego typu i sprawuja sie znakomicie :loveu:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...