moon_light Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 [quote name='RCookie']http://www.whosdoggie.com/ebay/TurtleReefcollar.jpg Ja bym wzięła te żółwiki, świetne są :cool3:. Też chyba bardziej mi się podobają, ta ciemna może by się nieco zlewała (?) Sprzedają gdzieś Lupine w Warszawie 'od ręki' ? Widziałam kiedyś w kakadu..ale tylko kilka sztuk..:roll:
Feigned Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 moon_light napisał(a):CZY DOBrze kojarzę, że w lupine teraz czas na duże psy ? Która obroża w komplecie ze smyczą dla mojego konia? 1. 2. ...najchętniej wezmę dwie... :D ps. Czy ktoś ma największe Lupine, to 78 cm ??? i mógłby zmierzyć mi czy jest to ich rzeczywisty rozmiar ? mi się druga bardziej podoba, chociaż dwie ładne. :cool3:
Foxowa Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Ta z żółwiami cudna. Ale ta pierwsza też ładna :cool3:
agaciaaa Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Iza. napisał(a):Red Dingo :cool3: Jeśli chodzi o obrożę to RD jest jak narazie najbardziej prawdopodobne ;) Ale chcę też, a może przede wszystkim szelki :cool3: A Ty nie chciałabyś czegoś z RD? Wtedy można by razem zamówić :lol:
Iza. Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 agaciaaa napisał(a):Jeśli chodzi o obrożę to RD jest jak narazie najbardziej prawdopodobne ;) Ale chcę też, a może przede wszystkim szelki :cool3: A Ty nie chciałabyś czegoś z RD? Wtedy można by razem zamówić :lol: szelki z RD tez ladne i tansze od Rogza zdecydowanie :cool3: Wiesz co zastanowie sie :lol:
agaciaaa Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Iza. napisał(a):szelki z RD tez ladne i tansze od Rogza zdecydowanie :cool3: Wiesz co zastanowie sie :lol: Ale mnie jakoś naszło na zapinane od góry :cool3: Poza tym nie przepadam za kolorowymi, wzorzystymi szelkami. Obroże jak najbardziej, szelki niekoniecznie ;) Jeżeli wzorek to jakiś delikatny. Zastanawiam się np. nad AmiPlay :cool3: Noo to sie zastanawiaj, bo szkoda mi kasy na przesyłkę przy jednej obroży ;) A tak by było na pół.
agnieska Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Może kogoś to zainteresuje - na Pełnej Misce pojawiły się guardy Manmata jednolite czarne :)
Iza. Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 agaciaaa napisał(a):Ale mnie jakoś naszło na zapinane od góry :cool3: Poza tym nie przepadam za kolorowymi, wzorzystymi szelkami. Obroże jak najbardziej, szelki niekoniecznie ;) Jeżeli wzorek to jakiś delikatny. Zastanawiam się np. nad AmiPlay :cool3: Noo to sie zastanawiaj, bo szkoda mi kasy na przesyłkę przy jednej obroży ;) A tak by było na pół. A no to chyba, ze chcesz zapinane od gory :eviltong: Ja tez wszystkie szelki mam bez wzorkow, jedne calkiem glatkie a 2 pary w paseczki :cool3: No ami plsy wydaja sie fajne :cool3: Zastanawiam sie czy bedzie mnie stac :eviltong::evil_lol:
Dogha Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Do mnie w sumie dopiero co doszły 4 nowe obroże od Taks a 2 leżą na poczcie a ja już chcę coś nowego :placz::placz::placz: Chyba się w końcu zdecyduje na Lupine lub RD...
agaciaaa Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Iza. napisał(a):A no to chyba, ze chcesz zapinane od gory :eviltong: Ja tez wszystkie szelki mam bez wzorkow, jedne calkiem glatkie a 2 pary w paseczki :cool3: No ami plsy wydaja sie fajne :cool3: Zastanawiam sie czy bedzie mnie stac :eviltong::evil_lol: Jakie Ty masz szelki w paseczki? :cool3: Nooo, myślę jeszcze o takich zwykłych od Marty Aresowej ;) Miała taką fajną zieloną taśmę, tylko nie wiadomo czy jeszcze ją ma :cool3: No ja też nie wiem, czy będzie mnie stać :evil_lol: zależy jakie szelki kupie no i od kilku innych wydatków ;) Ale kusi mnie to RD już od dawna :cool3:
Iza. Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 agaciaaa napisał(a):Jakie Ty masz szelki w paseczki? :cool3: Nooo, myślę jeszcze o takich zwykłych od Marty Aresowej ;) Miała taką fajną zieloną taśmę, tylko nie wiadomo czy jeszcze ją ma :cool3: No ja też nie wiem, czy będzie mnie stać :evil_lol: zależy jakie szelki kupie no i od kilku innych wydatków ;) Ale kusi mnie to RD już od dawna :cool3: Takie fioletowe, takie same jak mam linke, co widzialas ja kiedys:eviltong: i mam wlasnie od Marty zielone w paski, kroj jaki jak ona ma dla swojego Aresa, takie smieszne :evil_lol: RD sa fajne, fioletowy odblask, to teraz moja ulubiona obroza :cool3: nawet jak sucza mi szarpnie, to jakos sie nie boje, ze zatrzask sie polamie :eviltong: A w jakim kolorze najlepiej Sarci ? :cool3:
agaciaaa Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Iza. napisał(a):Takie fioletowe, takie same jak mam linke, co widzialas ja kiedys:eviltong: i mam wlasnie od Marty zielone w paski, kroj jaki jak ona ma dla swojego Aresa, takie smieszne :evil_lol: RD sa fajne, fioletowy odblask, to teraz moja ulubiona obroza :cool3: nawet jak sucza mi szarpnie, to jakos sie nie boje, ze zatrzask sie polamie :eviltong: A w jakim kolorze najlepiej Sarci ? :cool3: Aaa no linkę pamiętam, ale szelek nie widziałam ;) A te od Marty już kojarzę. Nooo a w porównaniu do np. rogza nie są drogie :) A jak myślisz? :cool3: Mi się bardzo podoba w fiolecie, chyba najbardziej :loveu: Ale teraz bym chciała coś niebieskiego, ewentualnie brązowo niebieskiego- właśnie te nowe RD mi się podobają ;) nie wiem czy jej będzie w niebieskim ładnie, ale to mój ulubiony kolor :lol:
Iza. Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 agaciaaa napisał(a):Aaa no linkę pamiętam, ale szelek nie widziałam ;) A te od Marty już kojarzę. Nooo a w porównaniu do np. rogza nie są drogie :) A jak myślisz? :cool3: Mi się bardzo podoba w fiolecie, chyba najbardziej :loveu: Ale teraz bym chciała coś niebieskiego, ewentualnie brązowo niebieskiego- właśnie te nowe RD mi się podobają ;) nie wiem czy jej będzie w niebieskim ładnie, ale to mój ulubiony kolor :lol: No bo ja nie przepadam, za nimi i czesto ich nie nakladam :eviltong: A te od marty, mam chyba od maja dopiero, wiec moglas ich nie widziec :cool3: No wlasnie, cena baardzo fajna jest :cool3: A wiesz sama nie wiem :eviltong: Faktycznie w fiolecie wyglada super :loveu: A ta obrozka, ca ja na wystawie w tamtym roku kupilas ma troche niebieskiego :cool3: i calkiem dobrze na Saruni wyglada :loveu: Wiesz, ze niebieski to i moj ulubiony kolor :cool3: a moja Luna nic takiego koloru nie mam hah :eviltong:. A brazowo-niebieski RD strsznie mi sie podoba tez :loveu:
BullWest Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 RCookie świetnie Twoje psisko wygląda w Daisy:loveu: A ma ktoś cosik z tego Huntera? Opłaca się wydać 60 dych na niego? A my mamy już plany O/S/S/ na ten rok:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wychodzi po ok. 2,5 rzeczy na miesiąc:diabloti: Tj. Z Rogza: szelki i smycz k2 Pink, Szelki i obroża Choc Feminine (wieeeem, wiem, że będą na Shilli wyglądały PASKUDNIE, bo ona jest takiego umaszczenia jak ta obroża ale trudno, zakochałam się:loveu:), obroża Viva Rogz, Obroża i szelki Floral, szelki Pink Hearts i obroża Raf Camo/Bones on Red lub Hibiscus (jeszcze się zastanowię), Obroża Trixie Luna, Obroża Hilton zielona w kwiatki i Hunterek chyba Tropical Garden albo czachy:crazyeye: EDIT: zapomniałam jeszcze identyfikatorki, ze dwa z Rogza i jeden z ArtMagic:d
Katie Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Zuza, ty to dopiero cierpisz na obrożoholizm :diabloti:
Dogha Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Ja bym nie brała z Rogza identyfikatorów bo bardzo szybko nie będzie po nich nic widać... Karteczka przemoknie na deszczu lub przy pływaniu. Chce ktoś fotki w obrożach od Taks?
Illusion Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 BullWest napisał(a):RCookie świetnie Twoje psisko wygląda w Daisy:loveu: Dziękuje, też mi się podoba :evil_lol:. Ja już rogzów nie kupuję, co chciałam, to mam :lol:. Miałam jeszcze chęć na szelki sport red, ale w końcu doszłam do wniosku, że czerwonego mamy dużo, a za taką cenę, jak "daisy" już ich nie kupię... Za to im więcej lupine mam, tym bardziej je lubię :loveu:.
agaciaaa Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Iza. napisał(a):No bo ja nie przepadam, za nimi i czesto ich nie nakladam :eviltong: A te od marty, mam chyba od maja dopiero, wiec moglas ich nie widziec :cool3: No wlasnie, cena baardzo fajna jest :cool3: A wiesz sama nie wiem :eviltong: Faktycznie w fiolecie wyglada super :loveu: A ta obrozka, ca ja na wystawie w tamtym roku kupilas ma troche niebieskiego :cool3: i calkiem dobrze na Saruni wyglada :loveu: Wiesz, ze niebieski to i moj ulubiony kolor :cool3: a moja Luna nic takiego koloru nie mam hah :eviltong:. A brazowo-niebieski RD strsznie mi sie podoba tez :loveu: Na żywo nie widziałam, ale na fotce tak ;) Nooo to może się skusimy? :diabloti: Szelki z AmiPlay właśnie fioletowe mi się podobają najbardziej :lol: Ona ma lewą stronę całą niebieską i bardzo fajnie by wyglądała w takiej, ale to jest taki bardziej turkus ;) Inny zupełnie niż rd. W hiltonie też mamy trochę niebieskiego :cool3: Aaa i jeszcze mamy niebieskie moro w łapki od taks :lol: Ale takiej całkiem niebieskiej to nie mamy :eviltong: Noo to musisz to koniecznie zmienić :diabloti: Odkładaj kase i zamawiamy rd :loveu: :diabloti: Zuzka dawaj fotki :cool3:
Bewarka Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Katie, ślicznie mu :loveu: Podoba mi się ten wzorek coraz bardziej...:roll:
Katie Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Dzięki Bewarka :) Zuzka pewno, ze chcemy, dawaj foty :diabloti:
Czasowa Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Zuzka, i ty się jeszcze pytasz- no jasne ze chcemy :crazyeye:
Czasowa Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 [quote name='CASIA&ttb']:evil_lol: jako że rogz mnie ceną odstrasza na wystawię w szczecinie nabyłam obróżkę z łańcuszkiem LORDa w zniewalającej cenie 10zł :cool1: sprawdza się wyśmienicie na brzydalu O matko, będę musiała zobaczyć czy w Sopocie będą(8-9 sierpień, Tor wyścigów konnych). Mozna wiedzieć, na jakim stoisku kupiłaś? Chętnie wezmę, i smycz do kompletu.:oops:
Iza. Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 agaciaaa napisał(a):Na żywo nie widziałam, ale na fotce tak ;) Nooo to może się skusimy? :diabloti: Szelki z AmiPlay właśnie fioletowe mi się podobają najbardziej :lol: Ona ma lewą stronę całą niebieską i bardzo fajnie by wyglądała w takiej, ale to jest taki bardziej turkus ;) Inny zupełnie niż rd. W hiltonie też mamy trochę niebieskiego :cool3: Aaa i jeszcze mamy niebieskie moro w łapki od taks :lol: Ale takiej całkiem niebieskiej to nie mamy :eviltong: Noo to musisz to koniecznie zmienić :diabloti: Odkładaj kase i zamawiamy rd :loveu: :diabloti: No tak :cool3: To nie jest zly pomysl :diabloti: Jakie fioletowe ? Ja tam nie widze fioletowych :lol: Mozesz Hiltona na lewa strone odwrocic i bedziesz wiedziala jak Sarunia wyglada w niebieskim :diabloti: Tu gdzie jestesm strasznie trudno odlozyc kase :evil_lol: Tyyyyle rzeczy maja fajnych :loveu::evil_lol:
WeronikaM Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 kupiłam Dianie obrożę+smycz Hiltona w kratkę L-kę :cool3:
Recommended Posts