Iza. Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 agaciaaa napisał(a): A tak bardziej na temat- już niedługo wypłata więc intensywnie myślę co nowego sprawić suczy :lol: Red Dingo :cool3:
asiol Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Też mam te identyfikatory- są b. fajne i wytrzymałe. BullWest- jak dla mnie Shilla będzie wyglądać średnio. Za bardzo napaćkane. Dla jednokolorowej bulwy, a i owszem, ale nie dla tygrysa. P.S. A co polecicie dla tego przystojniaka? Myślałam o rogzowych jaszczurach.
BullWest Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 No właśnie, kurde tak myślałam asiolku. A szkoda, bo jest śliczny. Spodobał mi się ten Hunter, noooooo, a może ten? Obroża dla psów tanio w zooplus: Hunter Halsband Krazy Tropical Garden Vario Basic A dla Hanisia jaszczury i owszem, a koniecznie chcesz z Rogza? Bo jak tak do do beżowej bulwy mi pasuje jeszcze Choc Feminine (pewnie wiedziałaś, że o nim powiem, bo mi się straaaasznie podoba), albo Viva Rogz, albo może Bulldogi, Pink Hearts i Rogzette (ale to niemięskie:diabloti:), HIbiscus, Rogz ma przecież duuuzy wybór. A jak nie, to może RD? Albo tak jak ja Hunter. Albo Woza w bulwy (my właśnie czekamy na Pinka). Katie yorczyca świetnie wygląda w iebieskim Rogzie;)
Czasowa Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 [quote name='Katie']no to ja dam fotkę w obroży :lol: Katie, Ona w tym się pieknie prezentuje :loveu:
Katie Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Dziękuję za miłe komentarze :loveu: nie yorczyca, tylko yoras :diabloti:
BullWest Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Katie napisał(a):Dziękuję za miłe komentarze :loveu: nie yorczyca, tylko yoras :diabloti: Eeee oops, znaczy się, że samczyk, tak???:razz: No ładnie, ładnie
Katie Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 tak :lol: tak sie zastanawiam ciagle, co by mi pasowalo do tigera twojego :loveu: może hibiscus red z RD?
BullWest Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Czerwonego Hibiscusa ma Klaudia od Chefrenka, on też jest tygrysek i na nim fajnie wygląda, ale do mnie jakoś RD nie przemawia:diabloti:
Ashley Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Ewka i haker, już to kiedyś wstawiałam, ale powtórzę specjalnie dla Ciebie i z bliska, w rzeczywistości kolory dużo są bardziej wyraziste, a obróżkę polecam, jest wygodna i porządna.
marta_gp Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 ma ktoś może obroże zaciąganą lupine? Jestem ciekawe jak one się sprawują w praktyce :eviltong:
Illusion Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Cambel od Megi ma i z tego co wiem, to jest zadowolona, ale może sama coś więcej napisze :lol:. Wreszcie doszła do nas paczucha :multi: Lupine Grrly Dog Rogz Daisy
stratoos Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 A ja mam pytanie czy opłaca się kupować 5 miesięcznemu szczeniakowi obroże rogz z zakresem 26-40 cm, jeżeli teraz ma 31 cm?
Illusion Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 stratoos napisał(a):A ja mam pytanie czy opłaca się kupować 5 miesięcznemu szczeniakowi obroże rogz z zakresem 26-40 cm, jeżeli teraz ma 31 cm? Nie, przynajmniej u mnie każda obroża w rozmiarze M ma zakres regulacji do ok. 32cm (na stronach są błędne rozmiarówki podane).
stratoos Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Czyli muszę poczekać, aż mu się obwód szyi zwiększy :evil_lol:
Foxowa Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Tosiek cudnie wygląda :loveu::loveu: stratoos- to zależy ile już urósł, bo jeżeli dużo to możliwe że wystarczy.
Tilia Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 RCookie, ślicznie jej! doskonale do niej pasują te wesołe wzorki, i jaskrawy Lupinek, i żółty Rogz (szkoda że nie ma go w większych rozmiarach). :loveu::loveu::loveu: Myślałam że obróżkoholizm u mnie słabnie, ale jednak nie :cool1:
CASIA&ttb Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 [quote name='Sorata']ma ktoś może obroże zaciąganą lupine? Jestem ciekawe jak one się sprawują w praktyce :eviltong: w praktyce sprawuję się b.dobrze,nie są za miękkie ani za sztywne,porządnie wykonane a jak pies ma karczycho podobne do obwodu głowy to przy tej obroży nie wysunie łba z niej więc jest bezpiecznie;) u mnie sprawdza się na pitbullce i minibullu rewelacyjnie :lol:
moon_light Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 bożeeeeeeee ten bull jest przecudny :loveu::loveu::loveu::loveu: (a ja rzadko wzdycham do obcych psów ;))
CASIA&ttb Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 [quote name='moon_light']bożeeeeeeee ten bull jest przecudny :loveu::loveu::loveu::loveu: (a ja rzadko wzdycham do obcych psów ;)) :evil_lol: jako że rogz mnie ceną odstrasza na wystawię w szczecinie nabyłam obróżkę z łańcuszkiem LORDa w zniewalającej cenie 10zł :cool1: sprawdza się wyśmienicie na brzydalu
marta_gp Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 hmm...obroże lupine to ja juz mam, ale zastanawiam się nad taką zaciąganą ;) Tylko obawiam się, że w tej obroży mój pies mógłby być tylko na smyczy. ;)
CASIA&ttb Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Sorata napisał(a):hmm...obroże lupine to ja juz mam, ale zastanawiam się nad taką zaciąganą ;) Tylko obawiam się, że w tej obroży mój pies mógłby być tylko na smyczy. ;) a dlaczego tylko na smyczy,kiedy jest dobrze wyregulowana nie spada przez głowe psu,zresztą moje futra na treningach agility w niej biegają
moon_light Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Obróżka za 10 zł bardzo ładna, ale na takiej modelce to i zawiązana sznurówka wyglądała by na cacko;) Uciekam studiować Waszą galerie... :lol:
moon_light Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 CZY DOBrze kojarzę, że w lupine teraz czas na duże psy ? Która obroża w komplecie ze smyczą dla mojego konia? 1. 2. ...najchętniej wezmę dwie... :D ps. Czy ktoś ma największe Lupine, to 78 cm ??? i mógłby zmierzyć mi czy jest to ich rzeczywisty rozmiar ?
Illusion Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 http://www.whosdoggie.com/ebay/TurtleReefcollar.jpg Ja bym wzięła te żółwiki, świetne są :cool3:.
Tilia Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Moon żółwie- niedawno kupiłam swojej suńce ;) są super, takie jaskrawe. Tylko że ja mam zaciskowe. Za to te serduszka wziełam dla whippeta znajomej, taśma w tym wzorze jest dużo przyjemniejsza w dotyku, mięciutka.
Recommended Posts