Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

agaciaaa napisał(a):

A tak bardziej na temat- już niedługo wypłata więc intensywnie myślę co nowego sprawić suczy :lol:

Red Dingo :cool3:

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Też mam te identyfikatory- są b. fajne i wytrzymałe.

BullWest- jak dla mnie Shilla będzie wyglądać średnio. Za bardzo napaćkane. Dla jednokolorowej bulwy, a i owszem, ale nie dla tygrysa.

P.S. A co polecicie dla tego przystojniaka? Myślałam o rogzowych jaszczurach.

Posted

No właśnie, kurde tak myślałam asiolku. A szkoda, bo jest śliczny. Spodobał mi się ten Hunter, noooooo, a może ten? Obroża dla psów tanio w zooplus: Hunter Halsband Krazy Tropical Garden Vario Basic

A dla Hanisia jaszczury i owszem, a koniecznie chcesz z Rogza? Bo jak tak do do beżowej bulwy mi pasuje jeszcze Choc Feminine (pewnie wiedziałaś, że o nim powiem, bo mi się straaaasznie podoba), albo Viva Rogz, albo może Bulldogi, Pink Hearts i Rogzette (ale to niemięskie:diabloti:), HIbiscus, Rogz ma przecież duuuzy wybór. A jak nie, to może RD? Albo tak jak ja Hunter. Albo Woza w bulwy (my właśnie czekamy na Pinka).

Katie yorczyca świetnie wygląda w iebieskim Rogzie;)

Posted

Katie napisał(a):
Dziękuję za miłe komentarze :loveu:
nie yorczyca, tylko yoras :diabloti:

Eeee oops, znaczy się, że samczyk, tak???:razz:
No ładnie, ładnie

Posted

Ewka i haker, już to kiedyś wstawiałam, ale powtórzę specjalnie dla Ciebie

i z bliska, w rzeczywistości kolory dużo są bardziej wyraziste, a obróżkę polecam, jest wygodna i porządna.

Posted

Cambel od Megi ma i z tego co wiem, to jest zadowolona, ale może sama coś więcej napisze :lol:.

Wreszcie doszła do nas paczucha :multi:

Lupine Grrly Dog

Rogz Daisy

Posted

stratoos napisał(a):
A ja mam pytanie czy opłaca się kupować 5 miesięcznemu szczeniakowi obroże rogz z zakresem 26-40 cm, jeżeli teraz ma 31 cm?

Nie, przynajmniej u mnie każda obroża w rozmiarze M ma zakres regulacji do ok. 32cm (na stronach są błędne rozmiarówki podane).

Posted

RCookie, ślicznie jej! doskonale do niej pasują te wesołe wzorki, i jaskrawy Lupinek, i żółty Rogz (szkoda że nie ma go w większych rozmiarach). :loveu::loveu::loveu:

Myślałam że obróżkoholizm u mnie słabnie, ale jednak nie :cool1:

Posted

[quote name='Sorata']ma ktoś może obroże zaciąganą lupine? Jestem ciekawe jak one się sprawują w praktyce :eviltong:

w praktyce sprawuję się b.dobrze,nie są za miękkie ani za sztywne,porządnie wykonane a jak pies ma karczycho podobne do obwodu głowy to przy tej obroży nie wysunie łba z niej więc jest bezpiecznie;)

u mnie sprawdza się na pitbullce i minibullu rewelacyjnie :lol:

Posted

[quote name='moon_light']bożeeeeeeee ten bull jest przecudny :loveu::loveu::loveu::loveu:
(a ja rzadko wzdycham do obcych psów ;))

:evil_lol:

jako że rogz mnie ceną odstrasza na wystawię w szczecinie nabyłam obróżkę z łańcuszkiem LORDa w zniewalającej cenie 10zł :cool1: sprawdza się wyśmienicie na brzydalu

Posted

hmm...obroże lupine to ja juz mam, ale zastanawiam się nad taką zaciąganą ;) Tylko obawiam się, że w tej obroży mój pies mógłby być tylko na smyczy. ;)

Posted

Sorata napisał(a):
hmm...obroże lupine to ja juz mam, ale zastanawiam się nad taką zaciąganą ;) Tylko obawiam się, że w tej obroży mój pies mógłby być tylko na smyczy. ;)

a dlaczego tylko na smyczy,kiedy jest dobrze wyregulowana nie spada przez głowe psu,zresztą moje futra na treningach agility w niej biegają

Posted

CZY DOBrze kojarzę, że w lupine teraz czas na duże psy ?

Która obroża w komplecie ze smyczą dla mojego konia?
1.

2.

...najchętniej wezmę dwie... :D

ps. Czy ktoś ma największe Lupine, to 78 cm ??? i mógłby zmierzyć mi czy jest to ich rzeczywisty rozmiar ?

Posted

Moon żółwie- niedawno kupiłam swojej suńce ;) są super, takie jaskrawe. Tylko że ja mam zaciskowe. Za to te serduszka wziełam dla whippeta znajomej, taśma w tym wzorze jest dużo przyjemniejsza w dotyku, mięciutka.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...