Czasowa Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 http://images47.fotosik.pl/165/48079029678202f5med.jpg O, ja taką czerwoną kupuję na jesień + smycz zwykłą, a z czasem szele do kompletu xD. Tylko czerwone wsyzstko. Pięknie się w tym prezetuje
Illusion Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Wie ktoś może co się z pełną miską dzieje? W czwartek złożyłam u nich zamówienie i do dnia dzisiejszego ma status przyjęte, choć teoretycznie wszystko co zamówiłam było w magazynie i zniknęło właśnie z oferty sklepu (tzn. jest, ale nie da się kupić, bo znaczek z koszykiem usunęli). Bardzo zależy mi na tym, żeby paczka doszła jeszcze w tym tygodniu, a obawiam się, że tak się nie stanie, bo niestety paczki priorytetowe zazwyczaj dochodzą do mnie po ok. tygodniu, dlatego specjalnie w czwartek zamówiłam :shake:. Chciałam do nich zadzwonić, ale na stronie nie widzę numeru telefonu.
marta_gp Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 zmieniłam numer telefonu i potrzebuję nowy identyfikator ;) niestety takich do przyszycia/przynitowania na allegro nie ma, a takiego zwykłego nie chcę bo już miałam i odpadł (a kółko zostało)...zostaje mi reddingo - a może jakiś polecicie? ;)
Arden Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 A takie zwykłe nieśmiertelniki nie mogą być? Mnie się straszliwie podobają :oops: i u mnie okazał się praktycznie niezniszczalny, a suka chodzi w nim non stop od paru miesięcy ;) Do tego są wybijane, nie grawerowane, więc mam wrażenie że bardziej wytrzymałe jednak...
Illusion Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Ewka, super :loveu:, jeśli dobrze pamiętam, to cena jednak nie bardzo :lol:. Dzisiaj po północy dostałam maila od PM, że moje zamówienie zostało wysłane (ciekawe czy bym go dostała, jakbym wcześniej nie napisała do nich maila o tym statusie), nie wiem kiedy i nie wiem czy dojdzie do dzisiaj, bo się okazało, że jutro wyjeżdżam :roll:. Jeśli nikt nie odbierze paczki, to może ona "siedzieć" na poczcie przez dwa tygodnie?
Rinuś Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Ewa skąd to to to maSz?:cool3::cool3::cool3::cool3: A u mnie w zoologu jest skórzana obroża z ćwiekami i strasznie mnie ona korci :diabloti:
Czasowa Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 [quote name='Rinuś']Ewa skąd to to to maSz?:cool3::cool3::cool3::cool3: A u mnie w zoologu jest skórzana obroża z ćwiekami i strasznie mnie ona korci :diabloti: To kupuj:evil_lol: My mamy na środę zgłosić się po łańcuszek i smycz do kompletu :diabloti:
ewka i haker Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 no cena tej obroży mnie powaliła :O Obroża taśmowa dla psa tanio w zooplus
Foxowa Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 A ja planuje kupić szele "pociągowe" do biegania przy rowerze :cool3: I mam zbędnego hiltona i nie mam co z nim zrobić :placz:
Diora Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 [quote name='ewka i haker']no cena tej obroży mnie powaliła :O Obroża taśmowa dla psa tanio w zooplus W ogóle jakie ceny :lol: Obroża Red Dingo Lka za 47,8 zł. To chyba jakiś żarcik :razz:
marta_gp Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 ta do tresury huntera fajnie wygląda :P ja bym chciała szelki lupine Trail Mix - na szczęście nigdzie ich nie :lol:
ewka i haker Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Diora napisał(a):W ogóle jakie ceny :lol: Obroża Red Dingo Lka za 47,8 zł. To chyba jakiś żarcik :razz: haha no a tak sa za 12 zl:evil_lol:
Kinia Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Kupiłam mojemu dzisiaj smycz z ManMata z amortyzatorem za 255 koron czeskich:)
Illusion Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Okazało się, że w pełnej misce po prostu zapomnieli zmienić status, bo moja paczka już jest na poczcie i prawdopodobnie jutro do mnie przyjedzie :multi:. Myślałam, żeby dzisiaj już po nią podjechać, ale pewnie nikomu nie będzie się chciało ruszyć tyłka :evil_lol:.
Katie Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Ja zamawialam w pelnej misce w niedziele, rowniez w niedziele wyslalam przelew, no i dzisiaj zmienili status na wyslane, takze wszystko fajnie :) teraz czekam, az dojdzie RCookie swietnie, ze przyszla paczka, jak ci tak na niej zalezalo mocno :)
Illusion Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Katie napisał(a): RCookie swietnie, ze przyszla paczka, jak ci tak na niej zalezalo mocno :) Zależało mi na tym, żeby szybko przyszła i rzeczywiście szybko przyszła, podejrzewam, że wysłali ją w piątek, no i doszła dzisiaj, zazwyczaj czekam tydzień, a czasem dłużej ;). Najbardziej cieszy mnie to, że załapałam się na wzorki, których już nie będzie :evil_lol:.
Illusion Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Katie napisał(a):jakie wzielas? :razz: Pokażę jutro na psie (o ile uda mi się aparat przemycić) ;).
Illusion Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 A pochwalę się, że wczoraj taki fajny pas do samochodu dla psicy kupiłam :cool3:
Recommended Posts