Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Wie ktoś może co się z pełną miską dzieje? W czwartek złożyłam u nich zamówienie i do dnia dzisiejszego ma status przyjęte, choć teoretycznie wszystko co zamówiłam było w magazynie i zniknęło właśnie z oferty sklepu (tzn. jest, ale nie da się kupić, bo znaczek z koszykiem usunęli). Bardzo zależy mi na tym, żeby paczka doszła jeszcze w tym tygodniu, a obawiam się, że tak się nie stanie, bo niestety paczki priorytetowe zazwyczaj dochodzą do mnie po ok. tygodniu, dlatego specjalnie w czwartek zamówiłam :shake:.
Chciałam do nich zadzwonić, ale na stronie nie widzę numeru telefonu.

Posted

zmieniłam numer telefonu i potrzebuję nowy identyfikator ;) niestety takich do przyszycia/przynitowania na allegro nie ma, a takiego zwykłego nie chcę bo już miałam i odpadł (a kółko zostało)...zostaje mi reddingo - a może jakiś polecicie? ;)

Posted

A takie zwykłe nieśmiertelniki nie mogą być?
Mnie się straszliwie podobają :oops: i u mnie okazał się praktycznie niezniszczalny, a suka chodzi w nim non stop od paru miesięcy ;) Do tego są wybijane, nie grawerowane, więc mam wrażenie że bardziej wytrzymałe jednak...

Posted

Ewka, super :loveu:, jeśli dobrze pamiętam, to cena jednak nie bardzo :lol:.

Dzisiaj po północy dostałam maila od PM, że moje zamówienie zostało wysłane (ciekawe czy bym go dostała, jakbym wcześniej nie napisała do nich maila o tym statusie), nie wiem kiedy i nie wiem czy dojdzie do dzisiaj, bo się okazało, że jutro wyjeżdżam :roll:.

Jeśli nikt nie odbierze paczki, to może ona "siedzieć" na poczcie przez dwa tygodnie?

Posted

Ewa skąd to to to maSz?:cool3::cool3::cool3::cool3:

A u mnie w zoologu jest skórzana obroża z ćwiekami i strasznie mnie ona korci :diabloti:

Posted

[quote name='Rinuś']Ewa skąd to to to maSz?:cool3::cool3::cool3::cool3:

A u mnie w zoologu jest skórzana obroża z ćwiekami i strasznie mnie ona korci :diabloti:

To kupuj:evil_lol: My mamy na środę zgłosić się po łańcuszek i smycz do kompletu :diabloti:

Posted

Okazało się, że w pełnej misce po prostu zapomnieli zmienić status, bo moja paczka już jest na poczcie i prawdopodobnie jutro do mnie przyjedzie :multi:.
Myślałam, żeby dzisiaj już po nią podjechać, ale pewnie nikomu nie będzie się chciało ruszyć tyłka :evil_lol:.

Posted

Ja zamawialam w pelnej misce w niedziele, rowniez w niedziele wyslalam przelew, no i dzisiaj zmienili status na wyslane, takze wszystko fajnie :) teraz czekam, az dojdzie
RCookie swietnie, ze przyszla paczka, jak ci tak na niej zalezalo mocno :)

Posted

Katie napisał(a):

RCookie swietnie, ze przyszla paczka, jak ci tak na niej zalezalo mocno :)

Zależało mi na tym, żeby szybko przyszła i rzeczywiście szybko przyszła, podejrzewam, że wysłali ją w piątek, no i doszła dzisiaj, zazwyczaj czekam tydzień, a czasem dłużej ;).
Najbardziej cieszy mnie to, że załapałam się na wzorki, których już nie będzie :evil_lol:.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...