Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nasze:( pisać co chcecie na modelu, zgłoszenia do jutra :evil_lol:)

Obroża którą Fudzi nosi obecnie

Obecne szelki( na gwiazdkę mu chcę kupić zabawkę, łańcuszek na niedziele i święta, może opakowanie kokardek, smycz i obroże do tych szelek, i ID czerwone serduszko)

Obecna smycz( na wychodki jest jeszcze niebieska automatyczna)

Obroża z dzieciństwa- dla dużych psów( w rodzaju ONków)

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Szelki do roweru( za rok będą czerwone, mamy jeszcze czerwoną linkę 10 m i kantarek czerwony)

Smycz z zeszłego roku, rozwalona xD z nowym karabińczykiem, bo tamte dwa rozwaliłam xD

Obroża ze skóry biała, z nasuwką różowym serduszkiem.

Stare szelki po Wilusiu( w typie pinczera min.)

Własnoręczna ringówka w kolorze zgniłozielonym xD

Posted

Kaganiec Wilusia( za mały na Fudzia, ale i tak by był niepotrzebny)

Obroża importowana z USA zielona z kokardką

Smycze( i ringókwa xD)

Szelki

Obroże
KONIEC

ringówki już nie ma... Fudzi przerwał, jest jako zawieszka do aparatu na szyję, bo nie mam, a to nie waży tyle co Fudź( 7 kg).

Posted

No dobra, może przeciętna osoba z jednym psem tyle nie ma, ale co tu jest? I tak najczęściej chodzi na zmianę z frogiem a rogzem, czasem w pomarańczowej trixie lub skórce + smycz ta cała czarna lub z niebieskimi paskami, a skórka to najlepiej wygląda z czerwoną indiańską. I mało co jest czyste, chociaż prane. :eviltong:
Na razie mam chyba tylko stówe, a musze kupić buty, coby we wrześniu mieć w czym łazić. :cool3: Poczekam i zobaczę jeszcze, ale chciałabym jakieś niebieskie, ładne szelki.

Posted

[quote name='Agniecha93']Jaki będzie najlepszy identyfikator? Stalowy, z laminaty grawerskiego, pleksi czy jeszcze z czegoś innego?

Klik

ewka i haker - Super pasuje obróżka :loveu: Gdzie zamawiałaś adresówkę?

Posted

Agniecha93 ja w temacie adresówek ostatnio pokazywałam jaką mamy,BARDZO polecam !

Prześlicznie Hakerowi w obróżce,ładnemu we wszystkim ładnie :cool3::loveu: czarnemu psu większość obróżek pasuje :evil_lol:

Jutro albo pojutrze[nie jestem pewna czy w sobotę,chyba że w poniedziałek] przyjdzie nasza różowa :loveu::loveu:

Posted

Jeśli chodzi o adresówkę- stalowa najbardziej moim zdaniem- służy długo, nasza to nie Wiem jak się rozwaliła, ale trzyma jeszcze. ;D

Posted

Jak naładuję baterie w aparacie to będą pewnie lepsze u nas w galerii wieczorem :eviltong: Takie z komórki,które nie oddają troche jej rzeczywistego koloru :razz:

Trzeba jeszcze idealnie wyregulować i będzie super :loveu:

Posted

[quote name='Onomato-Peja']Wow Jakie Roki ma karczycho :D Ślicznie mu w różu :)

Zamiast dużego mózgu dostał od Bozi wielką szyję :evil_lol:
Ale to jest też kwestia odchudzenia bo mu podbródek wisi :lol:

Ale on nie bardzo chciał ją nosić,jak mu nałożyłam to polazł do siebie spać - jak myślicie czemu ? Przecież on nie wie że różowy nie jest dla chłopców :evil_lol: Jak to jest taki głupi serial rano na TVP1 Radiostacja coś tam,był strasznie głupi odcinek,który widziałam - Róż Blues więc się tego trzymam :lol:

Posted

[quote name='ewka122']Oto link do zdjęć w rzeczach od Marta_Ares.
Picasa Web Albums - ewelinamazurek11 - Obraz#
sliczny pies:loveu: :loveu: :loveu:

[quote name='marti91']Hehe, ja też nie dobieram do koloru :)
Np. o tu:
Szeleczki nowe w miarę, ale chyba nie pokazywałam, od Marty od Aresa, są super!

Tylko ta smycz od momentu kupna mnie denerwuje, ale co poradzic, ze mama nie umie kupować takich rzeczy

oo nasze szeleczki:evil_lol:

[quote name='gops']a my mamy z nowych rzeczy ,red dingo gladkie zolte , limitowany fiolet rogza i dwie obroze od taks

zdjec w taksowych rzezcach narazie nie mam ale zapewne nie dlugo wstawie ;)
slicznie jej :loveu: :loveu: :loveu:

[quote name='sonia&me']O coś te łapki na topie:evil_lol: Marta ma łapkową robote z nami:lol: a ta smycz nawet fajna;) taka niebieska:D
Przepraszam ze dwa razy coś mi się pokichało:)
łapek u nas pod dostatkiem w najróżniejszych kolorach:loveu:

[quote name='marti91']No to my się pochwalimy, bo przyszła obroża dla Soni :mrgreen: (już wczoraj, ale nikt mi nie powiedział)

ślicznie:loveu: :loveu:

Posted

Hehe, jak kupywałam krowy to zastanawiałam się nad tym czerwonym wzorkiem :) Ale krowy zwyciężyły :) Tylk teraz za nimi tęsknie i chyba jeszcze kiedyś je zszyję

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...