Kasia&Rika Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 zapraszam jeszcze raz: http://www.dogomania.pl/forum/f99/ksiazki-obroze-szelki-dla-8-kociat-ich-mamy-do-18-07-a-142024/ :)
Diora Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 [quote name='Anula & Bono']Ja posiadam taki komplet :) http://img72.imageshack.us/img72/2208/dogo1.jpg Śliczne :loveu: :loveu: :loveu:
C&B Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Bewarka, ty masz mało?:crazyeye: To co ja mam powiedzieć:oops:
MakeBelieve Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Jestem nienormalna -.- Kupiłam dziś dla Daisy smycz z Rogza krówkową Cow Patch a do tego... obrożę Sport Red -.-. Ale jestem ogółem zadowolona.
Illusion Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Vini. napisał(a):Jestem nienormalna -.- Kupiłam dziś dla Daisy smycz z Rogza krówkową Cow Patch a do tego... obrożę Sport Red -.-. Ale jestem ogółem zadowolona. Pokaż na Daisy :cool3:. Ja dzisiaj też coś zamówiłam :siara:.
gops Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 a my mamy z nowych rzeczy ,red dingo gladkie zolte , limitowany fiolet rogza i dwie obroze od taks tu w rd tu w rogzie zdjec w taksowych rzezcach narazie nie mam ale zapewne nie dlugo wstawie ;)
.Agata. Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 gops,prześlicznie jej w każdej :loveu::loveu: ja bym chciała żółte,gładkie z RD ale szele :loveu:
Pestka Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 [quote name='vege*']Ej jak myślicie czy obroże i smycze firmy Chaba są wytrzymałe i czy warto je kupić? i są jakieś fajne wzorki?:cool3: (pewnie mnie teraz za głupa weźmiecie ale ja się kompletnie nie znam na tych firmach :lol: więc wybaczcie) Ja mialam dwie smycze przepinane z Chaby i dwie smycze Benek zerwał :roll: [quote name='RCookie']Pokaż na Daisy :cool3:. Ja dzisiaj też coś zamówiłam :siara:. Coo? :diabloti: http://images46.fotosik.pl/163/01478bf26ed3cf35med.jpg Super jest ta obroża, bardzo mi się podoba miałam zamawiać jak smycz kupowałam ale wtedy nie mogłam się powstrzymać i musiałabym kupić jeszcze pomarańczową obroże, wiec nie kupiłam żadnej :multi:
Illusion Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Ładnie jej w tym żółtym :loveu:. Fajnie jej podpalenia podkreśla :cool3:. Ja myślałam, żeby w tym celu muscata "żółtego", skórkowego kupić, ale ponoć ma kiepską regulacje to sobie darowałam. Pestka napisał(a): Coo? :diabloti: Lupine i rogza z wyprzedaży :cool3:.
MakeBelieve Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Narazie nie moge, bo musze zdjecia zgrac z komy, a jak mama zobaczy to mnie pod most wywali -.-
Feigned Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 a ja dzisiaj kupiłam obrożę Rogza tą taką bordową w kostki. :lol: nie wiem jak się nazywa. Ale do białasa mi pasuje. ;) chciałam krowę, ale już jej nigdzie nie ma, to wolałam w sklepie tą kupić niż zamawiać planet rogz przez internet.
Aneta & Ajwi Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Bones on Red. Ja czekam aż będzie nowy wzór Lupine :cool3:
Feigned Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Aneta & Ajwi napisał(a):Bones on Red. Ja czekam aż będzie nowy wzór Lupine :cool3: ooo właśnie :evil_lol: też bym jakąś z Lupine mu kupiła, było kilka w sklepie, ale tylko jeden rozmiar by na niego pasował i był brzydki. :shake: taka najzwyklejsza, dwukolorowa. Większe rozmiary były ładne.
cockermaister Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 http://images46.fotosik.pl/163/01478bf26ed3cf35med.jpg też mam taką obroże i bardzo mi się ten żółty na niej podoba bo jest taki mocny :cool3::cool3::cool3: ślicznie wygląda na niej ten red dingo i rogz :loveu::loveu::loveu:
ewka i haker Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 RCookie napisał(a):Ładnie jej w tym żółtym :loveu:. Fajnie jej podpalenia podkreśla :cool3:. Ja myślałam, żeby w tym celu muscata "żółtego", skórkowego kupić, ale ponoć ma kiepską regulacje to sobie darowałam. ja jestem zadowolona;) co do linki za 10metrow z karabińczykiem w pasmanterii dałam 10 a nie 25zl:roll:
MakeBelieve Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Magda, wiesz jaki planet jest fuuuj w realu? W Zoonaturze był, jest OKROPNY! Przynajmniej mi sie nie podoba ^^ Madzia, założysz jutro Axelkowi nową obróżkę? ^^
Katie Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Gusta sa rozne, dlatego nie powinno sie o nich dyskutowac :diabloti: mnie np. planet w realu sie bardzo podoba, duzo lepiej niz w necie, wiec to roznie ;)
ewka i haker Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 nie widac za dobrze moj pies ma za duza brodę by mu dobrze zrobic
Feigned Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 dokładnie, kwestia gustu. ;) Jednej osobie się bardzo spodoba, drugiej nie. No pewnie założę. ;) ewka i haker, ślicznie mu w tej obroży, kolor mu bardzo pasuje.
MakeBelieve Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Moze mi dlatego nie, ze jest zbyt ciemny. Internetowy jest dla mnie przesliczny. Coz, ja sie ciesze swoja krowa ^^
Czasowa Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Pasuje do niego. Moje w galerii... zaraz będą tu( jak wstawię do gali resztę fot).
ewka i haker Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 rok temu kupiłam żółta RD ale sprzedałam bo miała 11mm i wyglądał głupio a jak wyszedł ten rogz to chciałam go mieć ale za drogo z ta adresówką
Illusion Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Aneta & Ajwi napisał(a): Ja czekam aż będzie nowy wzór Lupine :cool3: Mówisz o peace pup? :razz: Super jest :evil_lol:. ewka i haker napisał(a):ja jestem zadowolona;) Może w jakimś zoologu znajdę, to sobie "na żywo" obejrzę, bo niektórzy właśnie na regulacje narzekają, a u innych jest wszystko ok :). Super Haker w tym żółtym wygląda :loveu:. W ogóle czarne psy ładnie w żółtym wyglądają :evil_lol:. Też miałam chrapkę na tą obrożę, ale w końcu stwierdziłam, że żółtego nam starczy :lol:. Vini. napisał(a):Magda, wiesz jaki planet jest fuuuj w realu? W Zoonaturze był, jest OKROPNY! Przynajmniej mi sie nie podoba ^^ Madzia, założysz jutro Axelkowi nową obróżkę? ^^ Ja mam w domu "bransoletkę" (?) planet rogz i jak dla mnie jest zbyt ciemny :shake:.
Recommended Posts