Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Vini. napisał(a):
Jestem nienormalna -.-
Kupiłam dziś dla Daisy smycz z Rogza krówkową Cow Patch a do tego... obrożę Sport Red -.-.
Ale jestem ogółem zadowolona.

Pokaż na Daisy :cool3:.
Ja dzisiaj też coś zamówiłam :siara:.

Posted

a my mamy z nowych rzeczy ,red dingo gladkie zolte , limitowany fiolet rogza i dwie obroze od taks

tu w rd

tu w rogzie

zdjec w taksowych rzezcach narazie nie mam ale zapewne nie dlugo wstawie ;)

Posted

[quote name='vege*']Ej jak myślicie czy obroże i smycze firmy Chaba są wytrzymałe i czy warto je kupić? i są jakieś fajne wzorki?:cool3: (pewnie mnie teraz za głupa weźmiecie ale ja się kompletnie nie znam na tych firmach :lol: więc wybaczcie)
Ja mialam dwie smycze przepinane z Chaby i dwie smycze Benek zerwał :roll:

[quote name='RCookie']Pokaż na Daisy :cool3:.
Ja dzisiaj też coś zamówiłam :siara:.
Coo? :diabloti:

http://images46.fotosik.pl/163/01478bf26ed3cf35med.jpg
Super jest ta obroża, bardzo mi się podoba miałam zamawiać jak smycz kupowałam ale wtedy nie mogłam się powstrzymać i musiałabym kupić jeszcze pomarańczową obroże, wiec nie kupiłam żadnej :multi:

Posted

Ładnie jej w tym żółtym :loveu:. Fajnie jej podpalenia podkreśla :cool3:. Ja myślałam, żeby w tym celu muscata "żółtego", skórkowego kupić, ale ponoć ma kiepską regulacje to sobie darowałam.

Pestka napisał(a):

Coo? :diabloti:

Lupine i rogza z wyprzedaży :cool3:.

Posted

a ja dzisiaj kupiłam obrożę Rogza tą taką bordową w kostki. :lol: nie wiem jak się nazywa. Ale do białasa mi pasuje. ;)
chciałam krowę, ale już jej nigdzie nie ma, to wolałam w sklepie tą kupić niż zamawiać planet rogz przez internet.

Posted

Aneta & Ajwi napisał(a):
Bones on Red.

Ja czekam aż będzie nowy wzór Lupine :cool3:

ooo właśnie :evil_lol:
też bym jakąś z Lupine mu kupiła, było kilka w sklepie, ale tylko jeden rozmiar by na niego pasował i był brzydki. :shake: taka najzwyklejsza, dwukolorowa. Większe rozmiary były ładne.

Posted

RCookie napisał(a):
Ładnie jej w tym żółtym :loveu:. Fajnie jej podpalenia podkreśla :cool3:. Ja myślałam, żeby w tym celu muscata "żółtego", skórkowego kupić, ale ponoć ma kiepską regulacje to sobie darowałam.

ja jestem zadowolona;)

co do linki za 10metrow z karabińczykiem w pasmanterii dałam 10 a nie 25zl:roll:

Posted

Gusta sa rozne, dlatego nie powinno sie o nich dyskutowac :diabloti:
mnie np. planet w realu sie bardzo podoba, duzo lepiej niz w necie, wiec to roznie ;)

Posted

dokładnie, kwestia gustu. ;) Jednej osobie się bardzo spodoba, drugiej nie.
No pewnie założę. ;)

ewka i haker, ślicznie mu w tej obroży, kolor mu bardzo pasuje.

Posted

Aneta & Ajwi napisał(a):

Ja czekam aż będzie nowy wzór Lupine :cool3:

Mówisz o peace pup? :razz: Super jest :evil_lol:.

ewka i haker napisał(a):
ja jestem zadowolona;)

Może w jakimś zoologu znajdę, to sobie "na żywo" obejrzę, bo niektórzy właśnie na regulacje narzekają, a u innych jest wszystko ok :).

Super Haker w tym żółtym wygląda :loveu:. W ogóle czarne psy ładnie w żółtym wyglądają :evil_lol:.
Też miałam chrapkę na tą obrożę, ale w końcu stwierdziłam, że żółtego nam starczy :lol:.

Vini. napisał(a):
Magda, wiesz jaki planet jest fuuuj w realu? W Zoonaturze był, jest OKROPNY! Przynajmniej mi sie nie podoba ^^ Madzia, założysz jutro Axelkowi nową obróżkę? ^^

Ja mam w domu "bransoletkę" (?) planet rogz i jak dla mnie jest zbyt ciemny :shake:.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...