Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ej jak myślicie czy obroże i smycze firmy Chaba są wytrzymałe i czy warto je kupić? i są jakieś fajne wzorki?:cool3: (pewnie mnie teraz za głupa weźmiecie ale ja się kompletnie nie znam na tych firmach :lol: więc wybaczcie)

Posted

vege* napisał(a):
Ej jak myślicie czy obroże i smycze firmy Chaba są wytrzymałe i czy warto je kupić? i są jakieś fajne wzorki?:cool3: (pewnie mnie teraz za głupa weźmiecie ale ja się kompletnie nie znam na tych firmach :lol: więc wybaczcie)

Jeżeli dobrze kojarzę to są wytrzymałe i tanie.
Dużego wyboru ze wzorkami chyba nie mają.
Ja widziałam tylko jeden.

Posted

No właśnie te obudowy mi się podobają świetne są :loveu: ale nigdy w życiu za taką smycz bym nie dała i to jeszcze max dla psa o wadze 13 kg. :cool3:

Posted

Pokazywać :diabloti:

Bewarka, jak to wszystko, co Ty masz, to mało dla Ciebie, to ja Ci moje pokaże - zobaczysz mało. 1x Szelki, 1x obroża, 1x linka 15m, 1x smyczka do kompletu z obrożą, 1x Flexi 5m no i nam ringówka dojdzie jeszcze - Tyle, ale dobrze mi z tym :D

Posted

Też mam mało, szelek mam 4 /jak byl maly jak glupia kupowalam, bo pierwsze byly za male, dokupilam inne, a pozniej jeszcze jedne, bo mi sie podobaly i jedne dostalam/ 3 smycze do kompletu z szelkami, jedna byla juz w komplecie razem z szelkami, dwie inne dokupilam/ i jedna flexi i koniec ;)

Kisses,
gdzie kupowalas linke? i wygodna w uzyciu?

Posted

[quote name='Katie']Kisses, gdzie kupowalas linke? i wygodna w uzyciu?

Handmade :evil_lol:

Kupilam linke w pasmanterii, w zoologu karabińczyki bum cyk cyk i mam :razz:
Dla mnie wygodna, bo pies lata praktycznie luzem, ale mam jak coś kontrolę, w miejscach, gdzie nie jestem 100% pewna jego bezpieczeństwa ;)
W sumie linka kosztowała mnie... 12-13 zł, a w zoologu za niecale 10zł widziałam 5m :evil_lol:

Posted

fajnie, chyba tez se musze zafundowac taki handmade, ale krotszy, bo 15m, to za duzo, na moje potrzeby, daj no foty, pokaz, jak zrobione :lol:

Posted

[quote name='Katie']fajnie, chyba tez se musze zafundowac taki handmade, ale krotszy, bo 15m, to za duzo, na moje potrzeby, daj no foty, pokaz, jak zrobione :lol:

Dam, jak wróce do domu, bo obecnie jestem u babci bez linki i bez aparatu :evil_lol:

Taka własnoręcznie robiona linka na pewno wyjdzie taniej niż w zoologu, a mi się podoba, róznicy nie robi i w sumie jest ok.

Katie, skąd jestes? :razz:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...