marti91 Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Hehe, ja też nie dobieram do koloru :) Np. o tu: Szeleczki nowe w miarę, ale chyba nie pokazywałam, od Marty od Aresa, są super! Tylko ta smycz od momentu kupna mnie denerwuje, ale co poradzic, ze mama nie umie kupować takich rzeczy
ewka122 Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Nom ja też polacam Marta_Ares. :) marti91 wcale nie wygląda to brzydko, nie przeżywaj, nie jest źle ;P
sonia&me Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 O coś te łapki na topie:evil_lol: Marta ma łapkowo robote z nami:lol: a ta smycz nawet fajna;) taka niebieska:D
sonia&me Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 O coś te łapki na topie:evil_lol: Marta ma łapkową robote z nami:lol: a ta smycz nawet fajna;) taka niebieska:D Przepraszam ze dwa razy coś mi się pokichało:)
marti91 Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Z tą smyczą nawet nie chodzi tak bardzo o ten kolor, ale wiecie, jakie np chaba ma mięciutkie, grube te taśmy, co nie? ta jest taka jakby ciensza i sztywniejsza. A no łapki mi sie spodobały :) i tu też tasma jest fajna i wszystkie paski są regulowane co przy moich niewymiarowych psach jest b. ważne. A tu jeszcze obróżka, też od nich Niedługo się pochwalę nowym półzaciskiem dla Żółtej :) :)
sonia&me Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Śliczna ta obroża!!:loveu: chyba muszę zagadac do Marty co tam mają ciekawego na stanie teraz:cool3: ale narazie cały czas na tapecie jaszczury.. i chcę sobie je wybić z głowy a nie mogę. Może ktoś chce się pozbyć?:diabloti: bo jak nie to pozostaje pełna-miska:roll: mi też jakoś łapki podpadły tak:p coś w nich jest:lol:
Ania&Psy Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 nie wiem, gdzie zadać te pytanie, więc robię to tutaj :razz: czy wiecie może jaki minimalny obwód mają zwykłe taśmowe szelki Dingo, które max mają 85cm? :cool3: będę wdzięczna za pomoc :)
Bewarka Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Nie wiem czy chcecie, to mogę pokazać swoje suki rzeczy...:oops:
Iza. Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Bewarka napisał(a):Nie wiem czy chcecie, to mogę pokazać swoje suki rzeczy...:oops: chcemy :cool3:
cockermaister Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Bewarka napisał(a):Nie wiem czy chcecie, to mogę pokazać swoje suki rzeczy...:oops: tak, chcemy :multi::multi::multi:
Czasowa Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 marti91 napisał(a):Hehe, ja też nie dobieram do koloru :) Np. o tu: Szeleczki nowe w miarę, ale chyba nie pokazywałam, od Marty od Aresa, są super! http://images43.fotosik.pl/162/295a6f02f84c397b.jpg Tylko ta smycz od momentu kupna mnie denerwuje, ale co poradzic, ze mama nie umie kupować takich rzeczy Haha, my mamy obrozę taką jak Wasze szele :loveu:
marti91 Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 No to my się pochwalimy, bo przyszła obroża dla Soni :mrgreen: (już wczoraj, ale nikt mi nie powiedział)
Pestka Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Bewarka napisał(a):Nie wiem czy chcecie, to mogę pokazać swoje suki rzeczy...:oops: Jasne że chcemy ;)
sonia&me Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Imienniczka mojego psiątka jest prześliczna:loveu: i w tej obroży jej pięknie:loveu:
.Agata. Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Czort :evil_lol::evil_lol: ślicznie Soni :loveu: Czekamy na Rogzette,dzisiaj wyślą :loveu:
Bewarka Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 I tak bym wstawiła. :grins: Miałam w nocy, ale coś się stało z kompem i dopiero rano działał :mad: Niedawno miałam pranie. Niżej smycz [którą własnoręcznie zepsułam, wyprułam wzorek i zszyłam, potem zakleiłam - od tamtej pory mało jej używałam, bo już jej nie wierzę :evil_lol:] i wyżej obroża z trixie - obie prane xD Tu macie psa w obroży, źle nie wygląda na szczęście. A tego już więcej nie kupię, znaczy skórzanej :cool1: Chyba, że elegancką tłoczoną na spacery typu light :loveu: :evil_lol: Umyta delikatnie gąbeczką, po czym popsikana olejkiem do skór, ale jak widać za późno. I przesiąknęło na drugą strone, filc sie zrobił lekko czerwony... Ale trudno, ma już ze dwa lata, kupiona za 25 zł w zoologu, będę nią używać jak mi innej będzie szkoda :eviltong: :cool3: No a teraz wszystko. Myślę co by dać na pwp, na pewno czarną, brzydką obróżkę i kaganiec. Jak kupię nowe szelki [sportdog trixie albo chyba z rogza sport blue :loveu:] to wtedy te czarne też, ale coś czuję, że to się prędko nie stanie. :razz: I może smycz odblaskową, bo mam już dwie czarne a ta jest dosyć krótka. :eviltong: Ew. jeszcze smycz niebieską w kostki z biedronki, bo nie chce kompletów. Mało, ale nie jest źle. Musiałam się wygadać. PS:A to czarne, długie to była smycz automatyczna, ale w karabińczyku się to do odpinania urwało. Ja mądra chciałam wymienić, przecięłam i mi się taśma wsunęła całkiem. No to chciałam rozkręcić automat, ale jedna śrubka się nie chciała odkręcić i się rozwaliło. :lol:
stratoos Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 http://www.fototube.pl/pictures/s63.jpg pokźna kolekcja :razz:
Pestka Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Sporo, sporo :D Ja też ostatnio remanent robiłam i mi trochę ubyło na szczęście :D
marti91 Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Fajnie, ze sie podoba :) Bewarka, jejku, ale macie tego! Super ten granatowy komplecik i smycze te odblaskowa i pomarańczowa :)
Onomato-Peja Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Moja "kolekcja" bardzo schudła i z parunastu obróż oraz z 5 par szelek zostało mi tyle : S*** już na te wszystkie rogzy itp a kupuję komplet MM i na tym kończę
marti91 Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Ja chyba kupię Chabę 2,70m, czerwoną smyczkę, lepsza tasma od tej co mam, bo i do bieganka może będzie lepsza. Jak myślicie lepsza 2m, czy 2.70? Bo na dniach musze zamówić karmę, to bym od razu zamówiła smyczę Onomato-Peja, te szeleczki po prawej świetne :)
vege* Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Ja bym chyba wolała 2,70 :lol: sama taką mam i nie narzekam:lol:
Diora Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Onomato-Peja, szelki Rogza świetne!!! Pokaż na psie :cool3:
Onomato-Peja Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Marti, dzięki ;) Diora, ok mogę pokazać, ale mam tylko mokre na mokrym psie Więcej nie mam jak pokazać, bo net mi coś nie działa za dobrze i strony mi się nie ładują :shake:
Recommended Posts