.Agata. Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Red Tartan też ma okrągłe kółeczko i nic się z nim nie dzieje mimo iż Roniek go nosił,potem sprzedałam babci i znowu wrócił w nasze ręce :evil_lol: Jedynie wzorek mi się nie podoba :eviltong:
ewka122 Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Oto link do zdjęć w rzeczach od Marta_Ares. Picasa Web Albums - ewelinamazurek11 - Obraz#
Unbelievable Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Onomato-Peja napisał(a):Unbelievable - ale jaszczury mają okrągłe kółeczka z którymi nic się nie dzieje ;) co z tego, że są okragłe skoro są tak samo ''składane'' tzn. zaciskane na obroży i tyle? :cool1: a metal nie wytrzymał, mi się wygina pod palcami... w starych rogzach tego nie ma, a próbowałam
Onomato-Peja Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 olekg89 napisał(a):Nie są ściskane ,ani nie spawane tzn. w L i Xl. Może i nie są, ale się nie rozwalają jak w Mkach a przynajmniej tego nie doświadczyłam ani o tym nie słyszałam/czytałam EDIT: Przepraszam, nie zrozumiałam ;)
Kasia&Rika Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 zapraszam na bazarek http://www.dogomania.pl/forum/f99/ksiazki-obroze-szelki-dla-8-kociat-ich-mamy-do-18-07-a-142024/
ewka122 Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Nikomu się nie podoba jak moja Amber wygląda w nowych rzeczach?? ;( Picasa Web Albums - ewelinamazurek11 - Obraz#
.Agata. Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Ewelina - pewnie że się podoba :loveu::loveu: I to ile ma tych komplecików :-o:loveu: Mama [łoh..jej to powiedzieć że Roniek chodzi jak wieśniak w 4 tych samych obrożach,że wygląda jak śmieć i muszę kupić nową to od razu się zgodzi :evil_lol:] proponuje dla Rońka coś pomarańczowego ale z XLek jest jeszcze coś ładnego oprócz Funky bo nie bardzo się orientuję we wszystkich wzorkach w jakich rozmiarach występują :eviltong: Ja dalej jestem za Rogzette bo mu ładnie będzie :loveu:
marti91 Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Ewka, najśliczniejsze wg mnie sledy, smyczka i czerwona obróżka :) pikne są :) Sonia&me, fajniuchne :) Kurczę, korci mnie cos z bazarków...
Kasia&Rika Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 marti91 napisał(a): Kurczę, korci mnie cos z bazarków... to dobrze, szczytny cel:p
ewka122 Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Dziękuję w imieniu Amber, bo to ona je nosi ;) Cieszę się, że jednak komuś się podobają ;)
Bewarka Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Czasowa, dawaj a nie...:cool3: http://lh6.ggpht.com/_SLlLYEuC0kA/SlybUiv_RuI/AAAAAAAAAD4/3JBxjW3--uI/s720/Obraz%20012.jpg Ten komplecik najlepszy wg mnie :loveu:
vege* Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Jejku jakie śliczne te kompleciki są:loveu: jak ja bym tyle mojej suczce nakupowała to by mnie mama z domu razem z tymi wszystkimi kompletami i psem wypędziła :evil_lol:
ewka122 Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Dziękuję bardzo vege* Hehe ja miałam zapłacić za kompleciki, ale najpierw doszły szelki i oddałam tacie kase, a teraz odpracowuje, nie ma nic za darmo ;P Ale warto ;) P.S. Szelki i ta smycz to nie kompet, tylko udało mi się dobrać tak mniej więcej żeby pasowały, pasują czy nie bardzo??
Onomato-Peja Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 ewka122 napisał(a):Dziękuję bardzo vege* Hehe ja miałam zapłacić za kompleciki, ale najpierw doszły szelki i oddałam tacie kase, a teraz odpracowuje, nie ma nic za darmo ;P Ale warto ;) P.S. Szelki i ta smycz to nie kompet, tylko udało mi się dobrać tak mniej więcej żeby pasowały, pasują czy nie bardzo?? Jak dla mnie pasują, ale ja to z tych co zakładają czerwoną smycz do fioletowych szelek ;)
diabelkowa Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 a te szelki to z manmata czy od marty?:crazyeye:
marti91 Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Ja sobie jednak obiecuję, ze narazie starczy, niech najoierw dojdzie zamówiona. I tak właśnie "ustrzeliłam" saszetkę i chyba kupię książki, tlyko nie wiem, kto za to zapłaci :) Tylko kurczę, przydałaby mi się nowa, lepsza i ładniejsza smycz...
sonia&me Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 No to poprawka, na tych moim zdaniem już wszystko widać:p Sonia w łańcuszku:loveu: P1010279.JPG | lacuna | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl Sonia w obroży która znalazłam przy okazji-kupiłam ją zastępczo jak poprzednia była zgubiona:angryy: ogólnie jak widac jest za mała i zapięta na końcówkę i różowa a ja nie lubie rożu więc pojedzie z paczką do schroniska:) P1010281.JPG | lacuna | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl Smycz czerwona która przeżyła wiele:cool3: i automatyczna P1010282.JPG | lacuna | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl Orkan w czerwonej obroży(widać też kawałek smyczy z karabinkiem dla koni przywiązanym na supełki:evil_lol:) Zdjęcie0151.jpg | lacuna | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl Zdjęcie0149.jpg | lacuna | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl Kompletu w łapki nie poprawiam bo widac ładnie na tamtym zdjęciu. To już wszystko chyba;)
ewka122 Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Onomato-Peja napisał(a):Jak dla mnie pasują, ale ja to z tych co zakładają czerwoną smycz do fioletowych szelek ;) Aha, rozumiem, ale ja szanuję każde zdanie:loveu:
ewka122 Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 diabelkowa napisał(a):a te szelki to z manmata czy od marty?:crazyeye: Szelki są z manmata ;) Ja dawno nie kupiłam żadnej obroży, Amber miała tylko jedną, więc przed obozem kupiłam hurtowo. ;) Uważam, że na razie mi wystarczy.:evil_lol:;)
.Agata. Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Onomato-Peja napisał(a):Jak dla mnie pasują, ale ja to z tych co zakładają czerwoną smycz do fioletowych szelek ;) o ja też tak robię - czerwona smycz do niebieskich szelek/fioletowej/zielonej obroży albo niebieska smycz do czerwonych :evil_lol:
sonia&me Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 No i jest kolorowo:lol: ja się nigry nie przejmowałam jakoś zestawieniem kolorów:evil_lol: ewka to teraz masz na każdy dzień tygodnia inny komplet prawie że:evil_lol: mnie by chyba zostawiali gdzieś w lesie jakbym przyniosła tyle do domu:evil_lol: już mam dylemat że tak dużo a te jaszczurki..:loveu::loveu::loveu: chyba się nie oprę:cool3: tym bardziej że w końcu nie wiem czy się kończa czy nie? Czasowa gdzie te foty?:mad: :lol:
Recommended Posts