Ana04 Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 A my dziś kupiłyśmy zwykłe czerwone szele. :cool3: Wyglądają na niej tak. :loveu: A bez niej tak. :)
WeronikaM Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 bez adresówek S -15zł M -20zł XL -30zł dla mnie tanio !!:eviltong: allegro.pl/search.php?string=rogz+limited&buy=0&new=0&pay=0&vat_inv=0&personal_rec=0
ewka i haker Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 WeronikaM napisał(a):bez adresówek S -15zł M -20zł XL -30zł dla mnie tanio !!:eviltong: allegro.pl/search.php?string=rogz+limited&buy=0&new=0&pay=0&vat_inv=0&personal_rec=0 nie wiedziałam ze sa dostępne bez;)
MakeBelieve Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Ja to bez dwóch zdań zamawiam dla suczy komplet Sport Blue z Rogza. Tylko jeszcze pytanie. Będzie do tej smyczy i do mojej suczy pasowały krowy? :D Jak tak, to jej krowy jeszcze wezme obrożę ^^
Katie Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Vini, tez chcialam zakupic sport blue, albo red jeszcze sie nie zdecydowalam :eviltong: co do krowek, wg mnie do mojego pasuja, tylko moj jest troszke ciemniejszy od Twojej, ale mysle, ze bedzie ok, a czy do smyczy bedzie pasowalo, to nie wiem, ale co tam, ja zakladam psu czerwone szele i smycz krowy i jest dobrze :lol:
MakeBelieve Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Katie, na gg Ci cos napisalam ^^ Zrob dla psicy swej zdjecie w krówkach ^^
marti91 Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Moim zdaniem krowy pasują dla każdego psa. My też miałyśmy, ale trzeba ją było przeciąć z powodu dwóch ofiar losu (ja, bo nie ściągnełam suczy do spania, chociaż milion razy już w niej spała i suczy, która wsadziła w nocy łapę aż do pachy), myślicie że da się zszyć?...
Iza. Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Feigned napisał(a):a wiesz, że myślałam nad nią poważnie. :diabloti: może rzeczywiście krowę wziąć ? :lol: taaaaaaak :loveu::cool3:
.Agata. Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Nie będzie mój feluś głupio wyglądał w różu ? :evil_lol:
Czasowa Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Już sobie go wyobrażam... #medytacja #medytuje Przepowiadam Ci że... ślicznie :diabloti:
Czasowa Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Kto chce fotki tego co my mamy w posiadaniu? :diabloti:
Czasowa Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Dobra, pakuje to wszystko, lecę na chwilę na spacer i zrobię zdjęcia na modelu... :loveu: I bez :lol: A Wy napiszcie czy chcecie, to jak do GALI wstawię zaległe, to zaraz te. ;)
.Agata. Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 No to biorę Rogzette - zawsze chciałam :loveu: Szkoda że nie robią dużych krów :shake: albo Floralów na XLke :placz:
sonia&me Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Agata_Roki napisał(a):No to biorę Rogzette - zawsze chciałam :loveu: Szkoda że nie robią dużych krów :shake: albo Floralów na XLke :placz: To kup dwie malutkie i połącz ze sobą:evil_lol: Problem z tym że będą bardzo cieńkie.
.Agata. Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Ano właśnie - miałam już Lkę i w sumie jest ok ale 20mm słabo na nim widać,jeszcze teraz przytyło mu się i ma podbródek i obroża mu tonie :evil_lol: Szukam jakiejś taniej okazji co do obroży bo z kasą nie za bardzo a jeszcze smycz trzeba kupić :eviltong:
Czasowa Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Dobra, to foty po południu boi na miasto lecę. I tak zrobiłam w domu, ale przynajmniej się wylatał :shake:
Czasowa Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Agata_Roki napisał(a):Ano właśnie - miałam już Lkę i w sumie jest ok ale 20mm słabo na nim widać,jeszcze teraz przytyło mu się i ma podbródek i obroża mu tonie :evil_lol: Szukam jakiejś taniej okazji co do obroży bo z kasą nie za bardzo a jeszcze smycz trzeba kupić :eviltong: CHABA ma tanio i mocno. Polecam. Ja na gwiazdkę mojemu kupuję nowe ID, obrożę + smycz Chaby do kompletu naszych szelek i oczywiście zabawkę :roll:
sonia&me Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Agata_Roki napisał(a):Ano właśnie - miałam już Lkę i w sumie jest ok ale 20mm słabo na nim widać,jeszcze teraz przytyło mu się i ma podbródek i obroża mu tonie :evil_lol: Szukam jakiejś taniej okazji co do obroży bo z kasą nie za bardzo a jeszcze smycz trzeba kupić :eviltong: :evil_lol:Mojej suczy tonie w futrze i dodatkowo przez ok 8 lat swojego życia nie miała zdejmowanej grubej strasznie obroży skórzanej (dziurka była dorabiana więc to nie jej rozmiar)i ma wytarte. A co do pięknych, tanich rzeczy to Marta_Ares?:lol: To są rzeczy od niej (prócz obroży,ją kupiłam gdzie indziej akurat ale obróżki tyż mają świetne;)) Zdjęcie0119.jpg | lacuna | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl A to moje drugie słońce w czerwonej obroży Trixie z tego co pamiętam i szelkach.. nie wiem czego chyba też Trixie Zdjęcie0043.jpg | lacuna | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl Jak chcecie to dzisiaj jeszcze troche mogę obfotować:cool3: Chyba ze nie chcecie:)
.Agata. Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Czasowa napisał(a):CHABA ma tanio i mocno. Polecam. Ja na gwiazdkę mojemu kupuję nowe ID, obrożę + smycz Chaby do kompletu naszych szelek i oczywiście zabawkę :roll: ale na tanią okazję Rogza - nie chce już ni Froga ni RD na razie bo nie mam żadnego PORZĄDNEGO Rogza :loveu: Ale zauważyliście że strasznie mały wybór jest przy wzorkach XLkowych ? :placz: Jaszczury,Red Of Bones,Rogzette,Planet,Viva i ten o : i reszta jakoś nie bardzo mi podchodzi :eviltong: Kurcze za to szele się marzą ale gdzie by mi przyszło 112zł zapłacić za nie ? :shake: Jak chcecie to dzisiaj jeszcze troche mogę obfotować:cool3: Chyba ze nie chcecie:smile: chcecie,chcecie :D
sonia&me Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Mnie się marzy ta w jaszczurki:loveu::loveu: ktoś tu kiedyś pokazywał i się zakochałam po prostu:loveu: dobra foty będą ale wieczorem bo musze kabel wyczarować do aparatu jeszcze;)
WeronikaM Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 patrzcie przecena obróżek rogza :cool3: futrzakowo.pl/index.php?products=product&prod_id=1516
Onomato-Peja Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Agata_Roki napisał(a):ale na tanią okazję Rogza - nie chce już ni Froga ni RD na razie bo nie mam żadnego PORZĄDNEGO Rogza :loveu: Ale zauważyliście że strasznie mały wybór jest przy wzorkach XLkowych ? :placz: Jaszczury,Red Of Bones,Rogzette,Planet,Viva i ten o : i reszta jakoś nie bardzo mi podchodzi :eviltong: Kurcze za to szele się marzą ale gdzie by mi przyszło 112zł zapłacić za nie ? :shake: chcecie,chcecie :D ja kupuję psu obrożę Funky :loveu: ale dopiero tak jakoś za 2 - 3 miechy a tu masz XLki za 73 zł ;) Armed Response XL
.Agata. Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Onomato-Peja napisał(a): a tu masz XLki za 73 zł ;) Armed Response XL i tak tyle nie mam :lol: a moze sobie dozbieram ? o dzięki Onomato-Peja - poczekam jeszcze miesiąc to się dozbiera po odpuście u babci :evil_lol:
Dogha Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 sonia&me napisał(a):To kup dwie malutkie i połącz ze sobą:evil_lol: Problem z tym że będą bardzo cienkie. To kup 4 :evil_lol: Złącz jednym kółeczkiem, zszyj i ta-dam!
Recommended Posts