Unbelievable Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 moon_light napisał(a):obroze sa przecudne !! Mi najbardziej podobał się zgaszony fiolet. Tylko kuźwa brakowało ok 5 cm długości na konia szyje. zazdroszcze :shake:. Już rok temu o tych obrożach pisałam na dogomanii.. pamiętam to nawet :cool3: do fifiego super by pasował :loveu: jo_ann napisał(a):na wystawie w Warszawie byly 2 stoiska z Hamiltonami. jedno z duzo wiekszym wyborem. piekne kolory, mieciutkie, opcja zapinania obrozy na klasyczne zapiecie, smycze 180cm... no idealnie. poza tym jednym, ze nie bylo prawie rozmiarowki dla srednich psow-byly dla duzych i malutkich. rozmiary medium-pojedyncze sztuki... :roll: dokładnie, rozmiarówka była mocno okrojona ;) ale pan mówił, że jeszcze trochę zejdzie zanim będą mieli dostawę...
Onomato-Peja Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 U mnie w zoologicznym są CHYBA Hamiltony... zresztą dziś jadę i zobaczę. Póki co widziałam zaciski jasna zieleń i ciemna piękne były :loveu:.
Agnes Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 chcialam ja kupic:placz: juz ja mialam w reku:placz::placz::placz: ale....ciagle sobie powtarzam, nie potrzebuje tyle obrozy, nie potrzebuje...:placz:naszczescie wystawa sie skonczyla, obroza sobie "poszla" i juz moge spac spokojnie:evil_lol: a bardzo mi sie podobala albo ta turkusowa, albo fiolecik:loveu:
agaciaaa Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 jo_ann napisał(a):nie wiecie, gdzie mozna w sieci w Polsce kupic te obroze? HAMILTON PRODUCTS Nylon Dog Collars - Pet Supplies sa piekne! Ja też mam obróżkę Hamiltona, tylko ze wzorkiem (choć szybko stwierdziłam że jednak jednokolorowe są ładniejsze :lol:). Kupiłam na Białostockiej wystawie w tamtym roku. W sieci szukałam, ale na żadnej polskiej stronie nie znalazłam.
Agnes Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 agaciaaa napisał(a):Ja też mam obróżkę Hamiltona, tylko ze wzorkiem (choć szybko stwierdziłam że jednak jednokolorowe są ładniejsze :lol:). Kupiłam na Białostockiej wystawie w tamtym roku. W sieci szukałam, ale na żadnej polskiej stronie nie znalazłam. tak cos kojarzylam, ze ktos z dogo ma ta ze wzorkiem - tylko nie pamietalam kto dokladnie:lol: i co zadowolona jestes? jaksciowo jak?
agaciaaa Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Agnes napisał(a):tak cos kojarzylam, ze ktos z dogo ma ta ze wzorkiem - tylko nie pamietalam kto dokladnie:lol: i co zadowolona jestes? jaksciowo jak? Zadowolona jestem jak najbardziej, obroża jest solidna, ma porządne zapięcie :) Wprawdzie moja Sara nie nosi jej zbyt często, ale nie mam do niej żadnych zastrzeżeń (poza tym że wzorek mi sie szybko znudził :lol:).
Toller Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Ashley napisał(a):EzyDogi też fajne, a tańsze EzyDog - SeaDog Vest Medium Red A pytanie o EzyDogi- czy obrożę za bardzo nie grzeją? BO na zdjęciach wyglądają na średnio przepuszczajace powietrze, jakie mieliście doświadczenia?
ewka122 Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 A do mnie dziś dotarły trzy komplety od Marta_Ares. ;) Są cudne.
marti91 Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Ja też mam już zamówioną obróżkę u Marty_Ares:razz: Ewka122, no właśnie, fotki!:diabloti:
ewka122 Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Zdjęcia zrobię, ale dopiero jak kupię sobie nowy aparat, bo stary nie chce się nawet uruchomić ;(
ewka i haker Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 a ja czekam teraz na rogza tego żółtego z limitowanej edycji:) i jak wróci Marta to zamawiam szelki,smycz
WeronikaM Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 no ładny też żółty z limitowanej i tani ;) czekamy na foty
ewka i haker Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 tani? on byl za 50zl z adresówka tylko do kupienia;)
martita Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Ha!my tez bedziemy miec przecudny sprzecior do chodzenia po gorach od Marty od Aresa :multi:
ewka122 Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 I co jednak zdecudowała się Pani na te rzeczy od Marta_Ares?
ewka i haker Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 po tym co napisała martita chyba to wynika? wiec po co nabijać posty. obroza moze juz stara ale moja ulubiona,nie miałam kiedy dać zdjecia choc femine zdjecie by Tania
Sweet Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 ewka i haker napisał(a):tani? on byl za 50zl z adresówka tylko do kupienia;) ja mam fiolet z limitowanej też z adresówką i kupiłam za 22zł :diabloti:
ewka i haker Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Sweet napisał(a):ja mam fiolet z limitowanej też z adresówką i kupiłam za 22zł :diabloti: ja odkupuje sama obroże a one przecież sa w kompletach tylko i drogo bynajmniej tak na stronach jest
Sweet Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 ewka i haker napisał(a):ja odkupuje sama obroże a one przecież sa w kompletach tylko i drogo bynajmniej tak na stronach jest http://***********/pies/akcesoria/obroze/rogz-limited-edition-ltd-01-b---komplet-purple-paw----rozmiar-s_6481.html no ja miałam kupić sama obroże bo tak pisało a przyszła z adresówką...:eviltong: Na allegro:eviltong:
Feigned Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Iza. napisał(a):Magda krowe kooooniecznie :loveu::loveu: a wiesz, że myślałam nad nią poważnie. :diabloti: może rzeczywiście krowę wziąć ? :lol:
Czasowa Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Można wiedzieć o czym temat( dawno nie byłam bo ciocia jest i się pogubiłam):evil_lol:
Feigned Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 No chyba wezmę krowę .. :evil_lol: bo od początku miałam taki zamiar, ale później jakoś mi się zmieniło. A na kogoś weście (nie pamiętam kogo, chyba Inki? :oops:) ślicznie wyglądał :loveu: najwyżej jakąś niebieską na wystawie kupię, np. taką co Unbeliavable kupiła.. ale kurczę no, z domu mnie wygonią. :diabloti: na razie krówka :loveu:
Katie Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Krówka jest super :loveu: mam szele i smycz, ale nie dla bialasa, tylko dla yorasa :lol: w sumie kupiłam ten wzór nie zastanawiając sie, bo mi były potrzebne szelki, a tylko taki wzór był w sklepie, ale jestem bardzo zadowolona, szczegolnie ze smyczy :lol:
Recommended Posts