Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

moon_light napisał(a):
obroze sa przecudne !!
Mi najbardziej podobał się zgaszony fiolet.
Tylko kuźwa brakowało ok 5 cm długości na konia szyje.
zazdroszcze :shake:. Już rok temu o tych obrożach pisałam na dogomanii..

pamiętam to nawet :cool3: do fifiego super by pasował :loveu:

jo_ann napisał(a):
na wystawie w Warszawie byly 2 stoiska z Hamiltonami. jedno z duzo wiekszym wyborem. piekne kolory, mieciutkie, opcja zapinania obrozy na klasyczne zapiecie, smycze 180cm... no idealnie. poza tym jednym, ze nie bylo prawie rozmiarowki dla srednich psow-byly dla duzych i malutkich. rozmiary medium-pojedyncze sztuki... :roll:

dokładnie, rozmiarówka była mocno okrojona ;) ale pan mówił, że jeszcze trochę zejdzie zanim będą mieli dostawę...

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

chcialam ja kupic:placz: juz ja mialam w reku:placz::placz::placz: ale....ciagle sobie powtarzam, nie potrzebuje tyle obrozy, nie potrzebuje...:placz:naszczescie wystawa sie skonczyla, obroza sobie "poszla" i juz moge spac spokojnie:evil_lol:

a bardzo mi sie podobala albo ta turkusowa, albo fiolecik:loveu:

Posted

jo_ann napisał(a):
nie wiecie, gdzie mozna w sieci w Polsce kupic te obroze? HAMILTON PRODUCTS

Nylon Dog Collars - Pet Supplies

sa piekne!

Ja też mam obróżkę Hamiltona, tylko ze wzorkiem (choć szybko stwierdziłam że jednak jednokolorowe są ładniejsze :lol:). Kupiłam na Białostockiej wystawie w tamtym roku. W sieci szukałam, ale na żadnej polskiej stronie nie znalazłam.

Posted

agaciaaa napisał(a):
Ja też mam obróżkę Hamiltona, tylko ze wzorkiem (choć szybko stwierdziłam że jednak jednokolorowe są ładniejsze :lol:). Kupiłam na Białostockiej wystawie w tamtym roku. W sieci szukałam, ale na żadnej polskiej stronie nie znalazłam.

tak cos kojarzylam, ze ktos z dogo ma ta ze wzorkiem - tylko nie pamietalam kto dokladnie:lol: i co zadowolona jestes? jaksciowo jak?

Posted

Agnes napisał(a):
tak cos kojarzylam, ze ktos z dogo ma ta ze wzorkiem - tylko nie pamietalam kto dokladnie:lol: i co zadowolona jestes? jaksciowo jak?

Zadowolona jestem jak najbardziej, obroża jest solidna, ma porządne zapięcie :) Wprawdzie moja Sara nie nosi jej zbyt często, ale nie mam do niej żadnych zastrzeżeń (poza tym że wzorek mi sie szybko znudził :lol:).

Posted

ewka i haker napisał(a):
tani?
on byl za 50zl z adresówka tylko do kupienia;)

ja mam fiolet z limitowanej też z adresówką i kupiłam za 22zł :diabloti:

Posted

Sweet napisał(a):
ja mam fiolet z limitowanej też z adresówką i kupiłam za 22zł :diabloti:

ja odkupuje sama obroże a one przecież sa w kompletach tylko i drogo
bynajmniej tak na stronach jest

Posted

Iza. napisał(a):
Magda krowe kooooniecznie :loveu::loveu:

a wiesz, że myślałam nad nią poważnie. :diabloti:
może rzeczywiście krowę wziąć ? :lol:

Posted

No chyba wezmę krowę .. :evil_lol: bo od początku miałam taki zamiar, ale później jakoś mi się zmieniło.
A na kogoś weście (nie pamiętam kogo, chyba Inki? :oops:) ślicznie wyglądał :loveu:
najwyżej jakąś niebieską na wystawie kupię, np. taką co Unbeliavable kupiła.. ale kurczę no, z domu mnie wygonią. :diabloti:
na razie krówka :loveu:

Posted

Krówka jest super :loveu: mam szele i smycz, ale nie dla bialasa, tylko dla yorasa :lol: w sumie kupiłam ten wzór nie zastanawiając sie, bo mi były potrzebne szelki, a tylko taki wzór był w sklepie, ale jestem bardzo zadowolona, szczegolnie ze smyczy :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...