Katie Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Vini w zooshopie sa po 20 zl obroze, ale tam jest chyba tak, ze dopiero od 50zl realizuja zamowienia
Feigned Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 ja chyba chcę wziąć na pełnej misce ;) tutaj chyba sporo ludzi chwaliło ;p
psiulka Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Diora napisał(a):Komu Rogza L-kę Pink Hearts?? :cool3: Obroża + smycz (20 mm.). Kupiłyśmy za małe :-( Nie można tutaj reklamować rzeczy na sprzedaż. Do tego jest podpis. ;) Vini. napisał(a):Madzia, no ale razem wezmy gdzies :( Na pełnej-misce jest tanio i szybko, może tam?
cockermaister Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 [CENTER]A może na allegro, ja zamawiałam i przesyłka doszła w 3 dni :multi::multi::multi::multi::multi:[/CENTER]
MakeBelieve Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Ale ja chce gdzie najtaniej. Na pelnej-misce tak samo jak allegro.
cockermaister Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Vini. napisał(a):Ale ja chce gdzie najtaniej. Na pelnej-misce tak samo jak allegro. no ale dla yorka to są tanie rogzy ;)
Lucky. Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 cockermaister napisał(a):no ale dla yorka to są tanie rogzy ;) Jest taka sama cena jak we wszystkich sklepach internetowych, a to że ty zamawiałaś na allegro to nie znaczy że każdemu pasuje .
Onomato-Peja Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Lucky. napisał(a):Jest taka sama cena jak we wszystkich sklepach internetowych, a to że ty zamawiałaś na allegro to nie znaczy że każdemu pasuje . dokładnie a poza tym na allegro wystawiają najczęściej sklepy internetowe, więc i tak na to samo wyjdzie - no jedynie z p-m się na allegro opłaca ( co prawda nie mają tam wszystkich wzorków a znikomą ilość) bo wystawiają taniej lub z tańszą przesyłką a w innych sklepach tego jeszcze nie zauważyłam
jo_ann Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 nie wiecie, gdzie mozna w sieci w Polsce kupic te obroze? HAMILTON PRODUCTS Nylon Dog Collars - Pet Supplies sa piekne!
Unbelievable Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 jo_ann napisał(a):nie wiecie, gdzie mozna w sieci w Polsce kupic te obroze? HAMILTON PRODUCTS Nylon Dog Collars - Pet Supplies sa piekne! kupiłam taką w sobotę na warszawskiej wystawie : P w białymstoku też będą, o inne wystawy nie pytałam;)
psiulka Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Unbelievable - bardzo ładny kolor, strasznie mi się takie podobają :loveu: Mam nadzieję że w Rzeszowie na międzynarodówce takie będą, bo skusiłaś mnie. Takiego koloru jeszcze u żadnej obrożowej firmy nie widziałam, a jest śliczny :loveu:
stratoos Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 A jaki rogz (zwyka obroża) będzie najbardziej pasował do niedokońca czarnego psa? Mój Timek ostatnio coś zmienia kolor i robi się brązowy na uszach i kremowo-żółty na brzuchu :evil_lol:
Onomato-Peja Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 stratoos napisał(a):A jaki rogz (zwyka obroża) będzie najbardziej pasował do niedokońca czarnego psa? Mój Timek ostatnio coś zmienia kolor i robi się brązowy na uszach i kremowo-żółty na brzuchu :evil_lol: każdy :evil_lol:
vege* Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Mi sie taka podoba http://p.web-album.org/46/76/4676cfa62c75677ba516eb48c5a444d1a,4,0.jpg śliczna jest :eviltong:
Pestka Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 stratoos napisał(a):A jaki rogz (zwyka obroża) będzie najbardziej pasował do niedokońca czarnego psa? Mój Timek ostatnio coś zmienia kolor i robi się brązowy na uszach i kremowo-żółty na brzuchu :evil_lol: sport red / sport blue? :cool3:
.Agata. Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Ja chyba się skuszę na coś nowego :evil_lol: Dla mojego Rudka z RD Circadelic mid blue/brown czy coś zielonego ew.tą fioletową w łapki ? Chyba że Frog ale tu nie wiem który wzorek :shake: http://reddingo.bazarek.pl/opis/147289/szelki-l---zolte--promocja.html te szelki też są świetne :D
Unbelievable Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 psiulka napisał(a):Unbelievable - bardzo ładny kolor, strasznie mi się takie podobają :loveu: Mam nadzieję że w Rzeszowie na międzynarodówce takie będą, bo skusiłaś mnie. Takiego koloru jeszcze u żadnej obrożowej firmy nie widziałam, a jest śliczny :loveu: mają jeszcze inne, np taki zgaszony fiolet:loveu: albo fiołek :loveu: śliczne są, niezbyt drogie, ładnie wykonane ;) jeżeli się nie zmechaci przez miesiąc, to kupię jeszcze jedną w białymstoku : P
moon_light Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Unbelievable napisał(a):mają jeszcze inne, np taki zgaszony fiolet:loveu: albo fiołek :loveu: śliczne są, niezbyt drogie, ładnie wykonane ;) jeżeli się nie zmechaci przez miesiąc, to kupię jeszcze jedną w białymstoku : P obroze sa przecudne !! Mi najbardziej podobał się zgaszony fiolet. Tylko kuźwa brakowało ok 5 cm długości na konia szyje. zazdroszcze :shake:. Już rok temu o tych obrożach pisałam na dogomanii..
Śnieżynka Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 moon_light napisał(a):obroze sa przecudne !! Mi najbardziej podobał się zgaszony fiolet. Tylko kuźwa brakowało ok 5 cm długości na konia szyje. zazdroszcze :shake:. Już rok temu o tych obrożach pisałam na dogomanii.. a macie może polską rozmiarówke tych obroży ?? :cool3:
madziulik_13 Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 A my kupujemy te szelki :multi: Szelki L - PAWPRINTS PURPLE RED DINGO
Ola164 Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 A ja zamówiłam komplet od taks :loveu: I czekam aż dojdzie :) Kora będzie miała nowe i wygodne szelki + smycz, a psiaki będą mogły przebywać w hoteliku a nie w schronie. :loveu:
moon_light Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Śnieżynka napisał(a):a macie może polską rozmiarówke tych obroży ?? :cool3: polska rozmiarówka jest napisana na metkach :) napisz do zoo adam, to oni sprzedawali ta piekne obroze
jo_ann Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 na wystawie w Warszawie byly 2 stoiska z Hamiltonami. jedno z duzo wiekszym wyborem. piekne kolory, mieciutkie, opcja zapinania obrozy na klasyczne zapiecie, smycze 180cm... no idealnie. poza tym jednym, ze nie bylo prawie rozmiarowki dla srednich psow-byly dla duzych i malutkich. rozmiary medium-pojedyncze sztuki... :roll:
Recommended Posts