Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Diora napisał(a):
Komu Rogza L-kę Pink Hearts?? :cool3: Obroża + smycz (20 mm.).
Kupiłyśmy za małe :-(

Nie można tutaj reklamować rzeczy na sprzedaż. Do tego jest podpis. ;)

Vini. napisał(a):
Madzia, no ale razem wezmy gdzies :(

Na pełnej-misce jest tanio i szybko, może tam?

Posted

cockermaister napisał(a):
no ale dla yorka to są tanie rogzy ;)

Jest taka sama cena jak we wszystkich sklepach internetowych, a to że ty zamawiałaś na allegro to nie znaczy że każdemu pasuje .

Posted

Lucky. napisał(a):
Jest taka sama cena jak we wszystkich sklepach internetowych, a to że ty zamawiałaś na allegro to nie znaczy że każdemu pasuje .

dokładnie a poza tym na allegro wystawiają najczęściej sklepy internetowe, więc i tak na to samo wyjdzie - no jedynie z p-m się na allegro opłaca ( co prawda nie mają tam wszystkich wzorków a znikomą ilość) bo wystawiają taniej lub z tańszą przesyłką a w innych sklepach tego jeszcze nie zauważyłam

Posted

Unbelievable - bardzo ładny kolor, strasznie mi się takie podobają :loveu: Mam nadzieję że w Rzeszowie na międzynarodówce takie będą, bo skusiłaś mnie. Takiego koloru jeszcze u żadnej obrożowej firmy nie widziałam, a jest śliczny :loveu:

Posted

A jaki rogz (zwyka obroża) będzie najbardziej pasował do niedokońca czarnego psa? Mój Timek ostatnio coś zmienia kolor i robi się brązowy na uszach i kremowo-żółty na brzuchu :evil_lol:

Posted

stratoos napisał(a):
A jaki rogz (zwyka obroża) będzie najbardziej pasował do niedokońca czarnego psa? Mój Timek ostatnio coś zmienia kolor i robi się brązowy na uszach i kremowo-żółty na brzuchu :evil_lol:

każdy :evil_lol:

Posted

stratoos napisał(a):

sport red / sport blue? :cool3:

Posted

psiulka napisał(a):
Unbelievable - bardzo ładny kolor, strasznie mi się takie podobają :loveu: Mam nadzieję że w Rzeszowie na międzynarodówce takie będą, bo skusiłaś mnie. Takiego koloru jeszcze u żadnej obrożowej firmy nie widziałam, a jest śliczny :loveu:

mają jeszcze inne, np taki zgaszony fiolet:loveu: albo fiołek :loveu: śliczne są, niezbyt drogie, ładnie wykonane ;) jeżeli się nie zmechaci przez miesiąc, to kupię jeszcze jedną w białymstoku : P

Posted

Unbelievable napisał(a):
mają jeszcze inne, np taki zgaszony fiolet:loveu: albo fiołek :loveu: śliczne są, niezbyt drogie, ładnie wykonane ;) jeżeli się nie zmechaci przez miesiąc, to kupię jeszcze jedną w białymstoku : P

obroze sa przecudne !!
Mi najbardziej podobał się zgaszony fiolet.
Tylko kuźwa brakowało ok 5 cm długości na konia szyje.
zazdroszcze :shake:. Już rok temu o tych obrożach pisałam na dogomanii..

Posted

moon_light napisał(a):
obroze sa przecudne !!
Mi najbardziej podobał się zgaszony fiolet.
Tylko kuźwa brakowało ok 5 cm długości na konia szyje.
zazdroszcze :shake:. Już rok temu o tych obrożach pisałam na dogomanii..

a macie może polską rozmiarówke tych obroży ?? :cool3:

Posted

A ja zamówiłam komplet od taks :loveu:
I czekam aż dojdzie :)

Kora będzie miała nowe i wygodne szelki + smycz, a psiaki będą mogły przebywać w hoteliku a nie w schronie. :loveu:

Posted

Śnieżynka napisał(a):
a macie może polską rozmiarówke tych obroży ?? :cool3:

polska rozmiarówka jest napisana na metkach :)

napisz do zoo adam, to oni sprzedawali ta piekne obroze

Posted

na wystawie w Warszawie byly 2 stoiska z Hamiltonami. jedno z duzo wiekszym wyborem. piekne kolory, mieciutkie, opcja zapinania obrozy na klasyczne zapiecie, smycze 180cm... no idealnie. poza tym jednym, ze nie bylo prawie rozmiarowki dla srednich psow-byly dla duzych i malutkich. rozmiary medium-pojedyncze sztuki... :roll:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...