agnieska Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Arden napisał(a):Potrzebuję "na już" obroży świecącej - nie odblaskowej, tylko świecącej własnym światłem - zanim dostanę zawału na którymś nocnym spacerze - pies mi znika z oczu i to, że jest pięć metrów dalej, nie robi mi różnicy, bo jest czarny i i tak go nie widać ;) Myślałam nad takim czymś: -- TRIXIE OBROŻA ŚWIECĄCA 50cm (TX-13393) PROMOCJA (679587591) - Aukcje internetowe Allegro albo obrożami: -- TRIXIE OBROŻA ŚWIECĄCA 40CM (TX-1327) PROMOCJA (679017837) - Aukcje internetowe Allegro -- świecąca obroża dla psa (40-55cm) NOWOŚĆ! (676476254) - Aukcje internetowe Allegro Ma ktoś może takie urządzenie, ewentualnie zna, i może doradzić, co będzie najlepsze i co najlepiej widać? Plus jeszcze jedno pytanie - co do biegania przy rowerze? Ciągnięcie - w naszym przypadku - w grę nie wchodzi, także żadne szelki pociągowe; pies co prawda zwykle przy rowerze biega luzem swoim tempem, ale zastanawiam się czy szelki (jakie? totalnie się na szelach nie znam...) nie byłyby jednak lepszym rozwiązaniem niż obroża... Ja polecam świecące akcesoria Nite Ize - zarówno obroże jak i przywieszki. Kosztują dość dużo - obroże 88zł, przywieszki 45zł, ale są świetnej jakości i na pewno szybko się nie zniszczą. Obrożę mamy już drugą - pies wyrósł z poprzedniej, przywieszkę z białym światłem mamy po raz pierwszy. Przywieszka, gdy ma włączoną opcję migającą, daje tak mocne światło że oczy bolą od bezpośredniego patrzenia. Dla porównania - przywieszka Trixie kupiona za jakieś 10zł rozpadła się po kilku użyciach na kawałki (najpierw odpadł zaczep, później przycisk od włączania światła).
Arden Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 agnieska napisał(a):Ja polecam świecące akcesoria Nite Ize - zarówno obroże jak i przywieszki. Kosztują dość dużo - obroże 88zł, przywieszki 45zł, ale są świetnej jakości i na pewno szybko się nie zniszczą. Obrożę mamy już drugą - pies wyrósł z poprzedniej, przywieszkę z białym światłem mamy po raz pierwszy. Przywieszka, gdy ma włączoną opcję migającą, daje tak mocne światło że oczy bolą od bezpośredniego patrzenia. Dla porównania - przywieszka Trixie kupiona za jakieś 10zł rozpadła się po kilku użyciach na kawałki (najpierw odpadł zaczep, później przycisk od włączania światła).Faktycznie, dopiero zwróciłam uwage na tę firmę - dziękuję - to taka obroża ma być? Widać to w nocy faktycznie? Nie potrzebuję żeby rzucało się w oczy z kilkudziesięciu metrów co prawda, ale... ;) I jaka jest szerokość? bo nigdzie chyba nie jest napisane... albo znowu nie potrafię znaleźć czego potrzebuję ;) A jaką dużą miałaś tę pierwszą? bo może chciałabyś się pozbyć, a byłaby wystarczająca... :evil_lol:
agnieska Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Arden napisał(a):Faktycznie, dopiero zwróciłam uwage na tę firmę - dziękuję - to taka obroża ma być? Widać to w nocy faktycznie? Nie potrzebuję żeby rzucało się w oczy z kilkudziesięciu metrów co prawda, ale... ;) I jaka jest szerokość? bo nigdzie chyba nie jest napisane... albo znowu nie potrafię znaleźć czego potrzebuję ;) A jaką dużą miałaś tę pierwszą? bo może chciałabyś się pozbyć, a byłaby wystarczająca... :evil_lol: Tak, to ta obroża :) jak najbardziej widać w nocy, a tez mam psa zlewającego się z tłem - czarno-białego ;) obroża, tak jak przywieszka, ma dwie opcje: światło stałe lub migające. Szerokość - L ma 25mm, poprzedniej - M - nie mam teraz pod ręką, więc nie powiem jakiej jest szerokości. Ta mniejsza zostaje dla suki siostry :)
Dogha Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 No to mamy nową obroże :eviltong:: Ferplast czerwony :p A smycz to zupełnie inna bajka...
Karolina. Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Pestka napisał(a):Jaki wzorek chociaz zdradź :cool3: Cosmos green :loveu: Katie napisał(a):Karolina, rob predko zdjecia i poka :loveu: Zdjęcia zrobione na dzisiejszym spacerku :loveu: Zdjęcia z tyłu i z boku, bo z przodu i tak nie było widać obroży, tylko brodę Lakiego. :lol:
jmw Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 zuzka i shelciaki, ghandi to teraz patriota :evil_lol: mieliśmy zamówić rogzy ale nic nie wyszło :cool3:
Dogha Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 jmw napisał(a):zuzka i shelciaki, ghandi to teraz patriota :evil_lol: mieliśmy zamówić rogzy ale nic nie wyszło :cool3: Tak, patriota. Jak się jedzie na mistrzostwa to trzeba :evil_lol:
ewka i haker Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 no widze ze przygotowany do zawodów Ghandi a ja zamowilam nowa obroze uzywana ale zawsze ja chcialam
Karolina. Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Zuzka i shelciaki napisał(a):Do pyszczka mu, zdecydowanie!:p Dziękujemy :loveu: Ghandi też ślicznie wygląda w nowej obróżce :loveu: Pasuje mu ten czerwony kolor :loveu:
madziulik_13 Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 A mi się marzą takie szelki dla Szili :loveu: Szelki XL - PWAPRINTS PURPLE ~~ PROMOCJA RED DINGO Ale rodzice chyba mnie z domu wygonią :mad::roll:
Marta_Ares Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 widze ze Ghandy swietnie przygotowany na zawody:loveu: :loveu: :loveu:
Agniecha93 Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 nowa obroze uzywana ale to fajnie zabrzmiało :evil_lol: A tak na serio, jesteś zobowiązania wstawienia fotek ja obroża dojdzie ;)
Feigned Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 jak myślicie jaki wzór dla białasa? myślę nad viva rogz albo planet rogz, ale może jakieś inne propozycje macie ? :cool3: na pewno nie chcę nic czarnego ani ciemnego, wszelkiego rodzaju róże też odpadają ;)
Dogha Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Planet, albo słoneczniki. :loveu: (kurde, znowu mnie naszło na coś nowego. A jeszcze nawet nie przyszło 6 obróżek od taks... Pełny portfel źle ma mnie działa...:shake:)
ewka122 Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Przepraszam, ale na jakie zawody??(Jeśli można wiedzieć ;) ) Ja nie w temacie.
MakeBelieve Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Nie! Jej juz tez sie to nie podoba ;p Dla mnie fajny jest Floral, szkoda ze w Skach nie ma :( Madzia! Floral, albo planet rogz, albo viva,sport red ^^ Bo sport blue to ja biore :) Kurcze... Ludzie.. Gdzie N A J T A N I E J znajde obroze rogza wzorkową? Chodzi mi o rozmiar S, wzór SPORT BLUE
Feigned Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Zuzka i shelciaki napisał(a):Planet, albo słoneczniki. :loveu: (kurde, znowu mnie naszło na coś nowego. A jeszcze nawet nie przyszło 6 obróżek od taks... Pełny portfel źle ma mnie działa...:shake:) słoneczniki te na granatowym tle ? one ciemne jakieś :eviltong: wole coś bardziej kolorowego, właśnie nad planet się zastanawiam :loveu: Onomato-Peja napisał(a):Feigned weź Raf Camo :loveu: też nad tym myślałam :eviltong: ale chyba mi się odechciało :evil_lol: Vini. napisał(a):Nie! Jej juz tez sie to nie podoba ;p Dla mnie fajny jest Floral, szkoda ze w Skach nie ma :( Madzia! Floral, albo planet rogz, albo viva,sport red ^^ Bo sport blue to ja biore :) Kurcze... Ludzie.. Gdzie N A J T A N I E J znajde obroze rogza wzorkową? Chodzi mi o rozmiar S, wzór SPORT BLUE tego florala zaraz zobaczę, jak nie to poszukam czegoś innego jeszcze. Jak nic nie przypasuje to wezmę planet :cool3: edit. Marta czy Ty chcesz mi z psa dziewczę zrobić? :diabloti: i tak wszyscy go za suczkę biorą bo kucora ma :evil_lol: biorę Planet Rogz :cool3: myślicie, że na pełnej-misce dobrze będzie zamawiać ? chociaż zaraz jeszcze przeszukam temat :cool3:
Diora Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Komu Rogza L-kę Pink Hearts?? :cool3: Obroża + smycz (20 mm.). Kupiłyśmy za małe :-(
MakeBelieve Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Kurcze... Poszukujemy wlasnie gdzie najtaniej obroze z rogza ^^ To Magda planet dla chopaka, a ja sport blue dla suczy :D
stratoos Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Możesz znaleźć jakieś okazje na allegro. Coś zawsze się znajdzie :evil_lol:
stratoos Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Ja zamówiłam na animalii, nie byłó najtaniej, ale zamawiałam jeszcze inne rzeczy i dostałam gratisową kość :evil_lol: Może na krakvecie?
Iza. Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Feigned napisał(a):jak myślicie jaki wzór dla białasa? myślę nad viva rogz albo planet rogz, ale może jakieś inne propozycje macie ? :cool3: na pewno nie chcę nic czarnego ani ciemnego, wszelkiego rodzaju róże też odpadają ;) Magda krowe kooooniecznie :loveu::loveu:
Recommended Posts