Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Feigned napisał(a):
ja mam o tyle gorzej, że mi są potrzebne małe zatrzaski :eviltong: z plecaków będą za duże.

na allegro są za 1zł szer. 20 mm :D

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

radze uważać na te różne zatrzaski, mieliśmy juz troche tego z różnych firm i wiekszosc nie nadaje sie na obroże, pękają albo sie odpinają;)

przy szelkach jeszcze sie to nie zdarzyło bo inaczej rozkładana jest siła.

Posted

Feigned napisał(a):
ja mam o tyle gorzej, że mi są potrzebne małe zatrzaski :eviltong: z plecaków będą za duże.

Można wziąć zatrzask ze smyczy... tej ludzkiej (tej na telefon itp.). Smycze są różnej szerokości, na pewno znajdzie się coś odpowiedniego. Ja mam dużo takich smyczy, bo są czesto dodawane do czegoś jako gratisy ;)
Teraz tylko szukam pomysłu na resztę obroży, czyli ciekawą taśmę :loveu:

Mam np. takie zatrzaski:

http://images45.fotosik.pl/160/d91eb57fe2582661med.jpg
http://images48.fotosik.pl/160/59644107b3ccfd80med.jpg

;)

Posted

Potrzebuję "na już" obroży świecącej - nie odblaskowej, tylko świecącej własnym światłem - zanim dostanę zawału na którymś nocnym spacerze - pies mi znika z oczu i to, że jest pięć metrów dalej, nie robi mi różnicy, bo jest czarny i i tak go nie widać ;)

Myślałam nad takim czymś:
-- TRIXIE OBROŻA ŚWIECĄCA 50cm (TX-13393) PROMOCJA (679587591) - Aukcje internetowe Allegro

albo obrożami:
-- TRIXIE OBROŻA ŚWIECĄCA 40CM (TX-1327) PROMOCJA (679017837) - Aukcje internetowe Allegro
-- świecąca obroża dla psa (40-55cm) NOWOŚĆ! (676476254) - Aukcje internetowe Allegro

Ma ktoś może takie urządzenie, ewentualnie zna, i może doradzić, co będzie najlepsze i co najlepiej widać?

Plus jeszcze jedno pytanie - co do biegania przy rowerze? Ciągnięcie - w naszym przypadku - w grę nie wchodzi, także żadne szelki pociągowe; pies co prawda zwykle przy rowerze biega luzem swoim tempem, ale zastanawiam się czy szelki (jakie? totalnie się na szelach nie znam...) nie byłyby jednak lepszym rozwiązaniem niż obroża...

Posted

Najlepiej z rodzicami pogadać- Oni wyleczą.

Ja powiedziałam, i obiecałam że jeśli nic nie kupie, będę mogła przed gwiazdką- zdecydowałam się na łańcuszek( obroża+smycz):diabloti:

Posted

Czasowa napisał(a):
Śliczna...

Dzięki:)

Czasowa napisał(a):
Najlepiej z rodzicami pogadać- Oni wyleczą.

Ja powiedziałam, i obiecałam że jeśli nic nie kupie, będę mogła przed gwiazdką- zdecydowałam się na łańcuszek( obroża+smycz):diabloti:

Mama już próbowała ale jej jakoś się nie udało:evil_lol:

Posted

Potrzebuje pasa biodrowego i smyczy z amortyzatorem i dwoma karabinczykami. Moze ktos z was ma odsprzedac taki komplecik, a moze poleci mi jakis tani sklepik z takim sprzetem???

Posted

martita napisał(a):
Potrzebuje pasa biodrowego i smyczy z amortyzatorem i dwoma karabinczykami. Moze ktos z was ma odsprzedac taki komplecik, a moze poleci mi jakis tani sklepik z takim sprzetem???

A może od Marta_Ares?:cool3:

Posted

martita napisał(a):
Bardzo chetnie, ale czy Marta ma te 2 rzeczy???i czy sa dosc wytrzymale?

Tak jak powiedziała Ewka trzeba się Marty spytać:)

Posted

OOO, ten pas na biodra mi sie baaardzo podoba, bo nie ma paskow w kroku;)
Smycze z amortyzatorem Marta tez robi, nie? Pamietam, ze gdzies byly fotki, ale gdzie???

Posted

martita napisał(a):
OOO, ten pas na biodra mi sie baaardzo podoba, bo nie ma paskow w kroku;)
Smycze z amortyzatorem Marta tez robi, nie? Pamietam, ze gdzies byly fotki, ale gdzie???

Tak też robi:)
A w sumie zdjecia to nie wiem ale jak poprosisz to na pewno Marta wysle Ci:)

Posted

Tak Pani Marta robi smycze z amortyzatorem, ale nie ma poprostu teraz fotek na allegro. Napisz do niej z prośbą o fotki smyczy z amortyzatorem, a Pani Marta napewno prześle fotki, doradzi ;)

Posted

Katie napisał(a):
Karolina, a ty kupilas jakas obroze RD w koncu ?:eviltong:

Kupiłam :multi: Wczoraj przyszła paczka (zamówiłam obrożę + smycz) :loveu: Nie chwaliłam się, bo chciałam wam zdjęcia pokazać, ale jeszcze nie zrobiłam :p

Posted

Karolina&Lucky napisał(a):
Kupiłam :multi: Wczoraj przyszła paczka (zamówiłam obrożę + smycz) :loveu: Nie chwaliłam się, bo chciałam wam zdjęcia pokazać, ale jeszcze nie zrobiłam :p

Jaki wzorek chociaz zdradź :cool3:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...