Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Molli napisał(a):
A Hiltony są wytrzymałe ?
Zatrzaski nie puszczają ?

zalezy jakeigo masz psa
jak nie ciagnacego to powinny wytrzymac ;)

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

vege* napisał(a):
A masz jakieś fotki?
i jakiej dł jest obroża?

Dzisiaj zrobię fotki, to wstawię. Dł. obroży też zmierzę. To jest standardowa Lka Rogza na zatrzask. Później napisze szczegóły :)

Posted

cockermaister napisał(a):
Nasze 2 obroże ręcznie robione

Jakie zaje*iste:loveu: zakochałam się w nich, szkoda, że ja nie mam mamy krawcowej xD:evil_lol:

Posted

Cockermaister , powiedz miz czego [materiały] jest ta obroża? :loveu: I ile ona tak cenowo Ci wyszła? :razz:

Bo są ślicznie :multi:

Posted

Kisses napisał(a):
Cockermaister , powiedz miz czego [materiały] jest ta obroża? :loveu: I ile ona tak cenowo Ci wyszła? :razz:

Podpisuję sie pod pytaniem :diabloti:

Posted

Kisses napisał(a):

dzięki :loveu::loveu::loveu::loveu: a materiały to :
- czarna parciana taśma
- ozdobna naszywka
- klips
- kółeczko

a cene powiem później jak mamy się zapytam

Posted

nie zatrzaski to miałam z starych plecaków

ja mam o tyle gorzej, że mi są potrzebne małe zatrzaski :eviltong: z plecaków będą za duże.

Posted

no fajnie, nie ?

Niop:p Ja muszę się wybrać w końcu do pasmanterii bo tak się napaliłam na jakąś ładną obroże że to szok:evil_lol: A rodzina mnie wyśmiała że już nie mam co robić:-( a moje w zasadzie mają po jednej obroży tylko i to nudne już:evil_lol:
Ktoś tu wspominał że potrzebuje łańcuszki z kółkami. To tak sobie muślę że można kupić w zoologicznym łańcuszek w sensie dławik-one są różnych długośći i grubości. Patrzyłam dzisiaj na ceny specjalnie;) i np 50 cm 3mm kosztował 4.90 zł reszta też w tym przedziale także myślę że nie drogo:)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...