Czasowa Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 A Hilton miej więcej ile kosztuje? Bo sie nie orientuje :oops::oops::oops:
cockermaister Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Czasowa napisał(a):A Hilton miej więcej ile kosztuje? Bo sie nie orientuje :oops::oops::oops: to zależy od rozmiaru ok 5 - 7 zł w góre niektóre są jeszcze tańsze
Czasowa Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Matko, nie wiedziałam :roll: A gdzieś jakiś "katalog" wszystkich ich przedmiotów jest? Przynajmniej szelek obróz i smyczy tj. kompletów
Onomato-Peja Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Czasowa napisał(a):Matko, nie wiedziałam :roll: A gdzieś jakiś "katalog" wszystkich ich przedmiotów jest? Przynajmniej szelek obróz i smyczy tj. kompletów chyba nie ma a przynajmniej ja nie widziałam ;) Tam jest poświęcona jedna ścianka ( ok 5m) i na samym dole szelki , wyżej obroże i najwyżej smycze. Po lewej u góry smycze automatyczne a na dole metale ( kolczatki, łańcuszki, smycze metalowe) wszystko w strasznym nieładzie :loveu: a hiltony obroże do 10 zł ( te największe) smycze do 10 ( tez największe) i szelki do 20 -30 ( różne rozmiary)
Czasowa Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Nie no, super. A orientujesz się czy są tam jakieś Chiltony ? :cool3::cool3:
Onomato-Peja Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Czasowa napisał(a):Nie no, super. A orientujesz się czy są tam jakieś Chiltony ? :cool3::cool3: Hiltony są ;) może nie 'pełen' wybór ale całkiem ich tam sporo ;)
Czasowa Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 A widziałaś może ostatnio Chabę czarną w czerwone łapki( smycz + szelki, obrożę mam). Bo ja ostatnio tam byłam rok temu...:oops:
Czasowa Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Albo jakieś ładne te chiltony? Jakiś Ci w oko wpadł? :roll: Bo ja niestety się nie orientuje. Oczywiście jeżeli to nie dla Ciebie problem, bo może ty tam rzadko bywasz, albo Cię takowe nie interesują. :oops::oops::oops:
Marta_Ares Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Sorata napisał(a):Czasowa, zamów u Marty od Aresa :eviltong: Chyba 40 zł nie wystarczy na smycz+szelki+obrożę (jeszcze trzeba za przesyłkę doliczyć), ale oni nie mają drogo ;) btw. Hilton, a nie Chilton :razz: o prosze ktos nas poleca:evil_lol: zapamietamy to, przy nastepnym zamowieniu.....:evil_lol: :evil_lol:
marta_gp Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Czasowa, zamów u Marty od Aresa :eviltong: Chyba 40 zł nie wystarczy na smycz+szelki+obrożę (jeszcze trzeba za przesyłkę doliczyć), ale oni nie mają drogo ;) btw. Hilton, a nie Chilton :razz:
ewka122 Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Ależ cudnie Fiodorowi w tej obróżce ;) P.S. Powinien grać w reprezentacji Polski w piłkę nożną. Ale pewnie sędzia by się czepiał, że "ręka".
Czasowa Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Sorata napisał(a):Czasowa, zamów u Marty od Aresa :eviltong: Chyba 40 zł nie wystarczy na smycz+szelki+obrożę (jeszcze trzeba za przesyłkę doliczyć), ale oni nie mają drogo ;) btw. Hilton, a nie Chilton :razz: O to chodzi że nie może być przez internet- bo mnie rodzice zabiją. Nie pamietam kiedy coś ostatnio kupowałam realnie:evil_lol:
Czasowa Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Chyba że... Marta, mogłabyś mi swoje gg podać, albo coś. Jeżeli byś chciała. To mogłabyś mi napisać jak niektóre z tych rzeczy zrobić, gdzie kupić( w małych miastach, gdzie większość rzeczy jest trudno dostępna). Nie Wiem, oczywiście jeżeli się zgodzisz.
Czasowa Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Chyba że... Marta, mogłabyś mi swoje gg podać, albo coś. Jeżeli byś chciała. To mogłabyś mi napisać jak niektóre z tych rzeczy zrobić, gdzie kupić( w małych miastach, gdzie większość rzeczy jest trudno dostępna). Nie Wiem, oczywiście jeżeli się zgodzisz.:oops:
Asti Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Doszedł identyfikator! I po raz trzeci prezentacja obroży od Marty:cool3: (jeśli chcesz na aukcję to bierz, myślę, że te zdjęcia jakościowo są najlepsze). Wygląda porządnie, zobaczymy, jak się sprawdzi. I największy plus: nie brzęczy! :evil_lol:
Agnes Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Asti napisał(a):Wygląda porządnie, zobaczymy, jak się sprawdzi. I największy plus: nie brzęczy! :evil_lol: jak nie brzeczy to - sie lamie:evil_lol: a watek o ID jest w innym miejscu:roll::eviltong:
Dogha Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Zdecydowałam się jednak obkupić na bazarkach od Taks :evil_lol: 6 obróżek (2 charcie 4cm dla Ghana (błękitna i czarna w kwiaty), 1 klips dla Ghana (zielony w kwiatki, jak będzie dobry) i 3 klipsy Jazza (żółty w kwiatki, wężowa skórka, i lamparci) Dziś tata wpłaca kasę :p
Onomato-Peja Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 A widziałaś może ostatnio Chabę czarną w czerwone łapki( smycz + szelki, obrożę mam). Bo ja ostatnio tam byłam rok temu...:oops: nie.. ja się za takimi akcesoriami nie oglądam więc ich nie zauważam :lol: Albo jakieś ładne te chiltony? Jakiś Ci w oko wpadł? :roll: Bo ja niestety się nie orientuje. Oczywiście jeżeli to nie dla Ciebie problem, bo może ty tam rzadko bywasz, albo Cię takowe nie interesują. :oops::oops::oops: Hiltony a nie chiltony :eviltong: no oni mają bardzo ładnie niektóre wzorki :lol: mam jednego hiltona ale oddaję do schronu, bo za cienki ( 2 cm) Chyba że... Marta, mogłabyś mi swoje gg podać, albo coś. Jeżeli byś chciała. To mogłabyś mi napisać jak niektóre z tych rzeczy zrobić, gdzie kupić( w małych miastach, gdzie większość rzeczy jest trudno dostępna). Nie Wiem, oczywiście jeżeli się zgodzisz.:oops: Nie jestem Marta, ale w pasmanteriach są kółeczka, taśmy, klipsy itp. a tak P.S. to może się spotkamy skoro będziesz w Gdyni :diabloti:
cockermaister Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 A ja mam 2 nowe obróżki ręcznie robione przez moją mamę:multi::multi::multi:
Diora Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 A może jesteście zainteresowane komplecikiem Rogza Pink Hearts?? - smycz i obroża, 2cm. Kupiłam od GameBoy, ale na moją owczarkowatą to zdecydowanie za małe :( A szkoda, bo śliczne... Nooo... albo chętnie zamienię się na coś większego :)
Czasowa Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Onomato-Peja napisał(a): to może się spotkamy skoro będziesz w Gdyni :diabloti: Hym... jak bys mi podała swój numer na komę, to jak będę( w okolicach Grudnia) napiszę ci SMS'a i przy stoisku z obrożami( bo mama będzie stała przy kasie, nie lubię jak mama podsłuchuje moich rozmów):diabloti:
Molli Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 gops napisał(a):zalezy jakeigo masz psa jak nie ciagnacego to powinny wytrzymac ;) No to raczej nie wytrzyma :cool3:
vege* Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Diora napisał(a):A może jesteście zainteresowane komplecikiem Rogza Pink Hearts?? - smycz i obroża, 2cm. Kupiłam od GameBoy, ale na moją owczarkowatą to zdecydowanie za małe :( A szkoda, bo śliczne... Nooo... albo chętnie zamienię się na coś większego :) A masz jakieś fotki? i jakiej dł jest obroża?
Recommended Posts