Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Matko, nie wiedziałam :roll:

A gdzieś jakiś "katalog" wszystkich ich przedmiotów jest? Przynajmniej szelek obróz i smyczy tj. kompletów

Posted

Czasowa napisał(a):
Matko, nie wiedziałam :roll:

A gdzieś jakiś "katalog" wszystkich ich przedmiotów jest? Przynajmniej szelek obróz i smyczy tj. kompletów

chyba nie ma a przynajmniej ja nie widziałam ;)

Tam jest poświęcona jedna ścianka ( ok 5m) i na samym dole szelki , wyżej obroże i najwyżej smycze. Po lewej u góry smycze automatyczne a na dole metale ( kolczatki, łańcuszki, smycze metalowe)
wszystko w strasznym nieładzie :loveu:

a hiltony obroże do 10 zł ( te największe) smycze do 10 ( tez największe) i szelki do 20 -30 ( różne rozmiary)

Posted

A widziałaś może ostatnio Chabę czarną w czerwone łapki( smycz + szelki, obrożę mam). Bo ja ostatnio tam byłam rok temu...:oops:

Posted

Albo jakieś ładne te chiltony? Jakiś Ci w oko wpadł? :roll: Bo ja niestety się nie orientuje. Oczywiście jeżeli to nie dla Ciebie problem, bo może ty tam rzadko bywasz, albo Cię takowe nie interesują. :oops::oops::oops:

Posted

Sorata napisał(a):
Czasowa, zamów u Marty od Aresa :eviltong: Chyba 40 zł nie wystarczy na smycz+szelki+obrożę (jeszcze trzeba za przesyłkę doliczyć), ale oni nie mają drogo ;)

btw. Hilton, a nie Chilton :razz:

o prosze ktos nas poleca:evil_lol: zapamietamy to, przy nastepnym zamowieniu.....:evil_lol: :evil_lol:

Posted

Czasowa, zamów u Marty od Aresa :eviltong: Chyba 40 zł nie wystarczy na smycz+szelki+obrożę (jeszcze trzeba za przesyłkę doliczyć), ale oni nie mają drogo ;)

Posted

Ależ cudnie Fiodorowi w tej obróżce ;)
P.S. Powinien grać w reprezentacji Polski w piłkę nożną. Ale pewnie sędzia by się czepiał, że "ręka".

Posted

Sorata napisał(a):

O to chodzi że nie może być przez internet- bo mnie rodzice zabiją. Nie pamietam kiedy coś ostatnio kupowałam realnie:evil_lol:

Posted

Chyba że... Marta, mogłabyś mi swoje gg podać, albo coś. Jeżeli byś chciała. To mogłabyś mi napisać jak niektóre z tych rzeczy zrobić, gdzie kupić( w małych miastach, gdzie większość rzeczy jest trudno dostępna).

Nie Wiem, oczywiście jeżeli się zgodzisz.

Posted

Chyba że... Marta, mogłabyś mi swoje gg podać, albo coś. Jeżeli byś chciała. To mogłabyś mi napisać jak niektóre z tych rzeczy zrobić, gdzie kupić( w małych miastach, gdzie większość rzeczy jest trudno dostępna).

Nie Wiem, oczywiście jeżeli się zgodzisz.:oops:

Posted

Doszedł identyfikator!
I po raz trzeci prezentacja obroży od Marty:cool3: (jeśli chcesz na aukcję to bierz, myślę, że te zdjęcia jakościowo są najlepsze).

Wygląda porządnie, zobaczymy, jak się sprawdzi. I największy plus: nie brzęczy! :evil_lol:

Posted

Asti napisał(a):
Wygląda porządnie, zobaczymy, jak się sprawdzi. I największy plus: nie brzęczy! :evil_lol:

jak nie brzeczy to - sie lamie:evil_lol:

a watek o ID jest w innym miejscu:roll::eviltong:

Posted

Zdecydowałam się jednak obkupić na bazarkach od Taks :evil_lol: 6 obróżek (2 charcie 4cm dla Ghana (błękitna i czarna w kwiaty), 1 klips dla Ghana (zielony w kwiatki, jak będzie dobry) i 3 klipsy Jazza (żółty w kwiatki, wężowa skórka, i lamparci) Dziś tata wpłaca kasę :p

Posted

A widziałaś może ostatnio Chabę czarną w czerwone łapki( smycz + szelki, obrożę mam). Bo ja ostatnio tam byłam rok temu...:oops:

nie.. ja się za takimi akcesoriami nie oglądam więc ich nie zauważam :lol:

Albo jakieś ładne te chiltony? Jakiś Ci w oko wpadł? :roll: Bo ja niestety się nie orientuje. Oczywiście jeżeli to nie dla Ciebie problem, bo może ty tam rzadko bywasz, albo Cię takowe nie interesują. :oops::oops::oops:

Hiltony a nie chiltony :eviltong:
no oni mają bardzo ładnie niektóre wzorki :lol: mam jednego hiltona ale oddaję do schronu, bo za cienki ( 2 cm)

Nie Wiem, oczywiście jeżeli się zgodzisz.:oops:

Nie jestem Marta, ale w pasmanteriach są kółeczka, taśmy, klipsy itp.

a tak P.S. to może się spotkamy skoro będziesz w Gdyni :diabloti:

Posted

A może jesteście zainteresowane komplecikiem Rogza Pink Hearts?? - smycz i obroża, 2cm. Kupiłam od GameBoy, ale na moją owczarkowatą to zdecydowanie za małe :( A szkoda, bo śliczne...

Nooo... albo chętnie zamienię się na coś większego :)

Posted

Onomato-Peja napisał(a):
to może się spotkamy skoro będziesz w Gdyni :diabloti:

Hym... jak bys mi podała swój numer na komę, to jak będę( w okolicach Grudnia) napiszę ci SMS'a i przy stoisku z obrożami( bo mama będzie stała przy kasie, nie lubię jak mama podsłuchuje moich rozmów):diabloti:

Posted

Diora napisał(a):
A może jesteście zainteresowane komplecikiem Rogza Pink Hearts?? - smycz i obroża, 2cm. Kupiłam od GameBoy, ale na moją owczarkowatą to zdecydowanie za małe :( A szkoda, bo śliczne...

Nooo... albo chętnie zamienię się na coś większego :)

A masz jakieś fotki?
i jakiej dł jest obroża?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...