Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

lepiej na p-m, bo jednak trochę taniej jest a obroża szybko dojdzie ;) jak zamawiałam u nich szelki, to doszły na następny dzień po wysłaniu, oczywiście ja brałam pobranie priorytet jak zawsze, wolę mieć pewność, że coś co zamówiłam dojdzie a nie, że wpłace pieniądze i zginie na poczcie..

Posted

Ja chciałam się spytać jak wytrzymała jest obroża Ami Play. ;) Zapewne ktoś z Was ją ma, a ja planuje ja kupić i chce wiedzieć co nieco o niej :razz:

Posted

Cavy napisał(a):
Ja chciałam się spytać jak wytrzymała jest obroża Ami Play. ;) Zapewne ktoś z Was ją ma, a ja planuje ja kupić i chce wiedzieć co nieco o niej :razz:

ja mam dwie obroże z ami play i nie blakną, jednej powychodziły troche nitki ale i tak trzyma się ładnie ;);)

Posted

ja bylam w sklepie i nie bylo ani rozu, ani blue........
musze gdzies w necie zamowic, chociaz bedzie drozej :shake: bo w tamtym sklepie jakos wyjatkowo tanio te rogzy byly obroza 19 zl, a smycz 24

Posted

Diora napisał(a):
Pozbywasz się nowych różowych szelek?? :cool3:

rzeczy przychodzą, odchodzą ... :diabloti:
zostawiam tylko dwie obroże.
Rika w szelkach wygląda na jeszcze grubszą niż jest. A już bez szelek przypomina zaciążoną suczkę:evil_lol: efekt sterylki po urojonej ciąży:roll:

Posted

jo_ann my mamy wozę, dokładnie tłoczoną flowers. Ona jest matowa i niestety z tego względu mało praktyczna. Bardzo ładna i efektowna, świetnie zrobiona, ale delikatna, nie bardzo dla takiej bulwy jak moja. Momentalnie się brudzi, a jak ją trochę przeczyściłam ściereczką to zafarbowała i teraz wygląda żałośnie. Za to znajoma ma taką zwykłą "śliską" wozę, dokładnie MINI PASITHEE i sprawdza się super, nawet po praniu. Dlatego ja teraz będę zamawiać ornamentowaną w bulwy, może okaże się przydatniejsza.

Posted

a skad Ty masz takie dokladne info, jak sie ktory wzor nazywa?;) ja chce zamowic szyta konkretnie dla mnie obroze, koresponduje;) z ich biurem, ale nie moge sie doprosic np wzornika kolorow, wzorow itp:roll: kiepskie podejscie marketingowe:mad:

Posted

jo_ann napisał(a):
chwalic sie, kto ma WOZE? jak wam sie uzywa i trzyma przy codziennych spacerach, a nie tylko od swieta?:diabloti:

Ja mam smycz i obroże z Wozy. Smyczy puściły szycia przy intensywniejszej pracy, obroża jest ok. Ogólnie polecam:cool3:.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...