zoosia21 Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 [quote name='Kasia&Rika']Obroża dla kota - MOUSE RED DINGO zdecydowanie ta, skoro nie ma zieleni. to mój drugi ulubiony kolor na rudym po zielonym. :diabloti: czyli fiolet :razz::loveu:
cockermaister Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 zoosia21 napisał(a):czyli fiolet :razz::loveu: tak :) :cool3::cool3::cool3:
cockermaister Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Który wzór rogz dla czekoladki ten czy rogzette niemoge się zdecydować a oby dwa bardzo mi się podobają :cool3::cool3:
zoosia21 Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 rogzette w rzeczywistości ładniejsze. ja brałabym 1. ;)
cockermaister Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Tak mówiecie ?? ale wydaje mi się ,że miękkie i lekkie mają ładniejszy róż :) a mógłby ktoś dać jakieś fotki rogzette lub tej miękkie i lekkie ??
Katie Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 ja bym wziela z serii miekkie i lekkie, czyli ten pierwszy roz ;) bardzo mi sie podoba:loveu:
Illusion Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Ta pierwsza (seria miękkie i lekkie) jest bardzo ładna, tzn. odcień różu (wygląda inaczej niż na zdjęciu), ale podobno z czasem blednie, my mamy takie szele i jak na razie z kolorem jest wszystko ok ;). Mimo wszystko, wzięłabym rogzette :loveu:.
Darianna Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Obróżka od Marty :) Drugiej nie ma, poszła w prezencie do znajomej seterki - jak się trafi okazja to obfocę :D
Illusion Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 [quote name='cockermaister']Tak mówiecie ?? ale wydaje mi się ,że miękkie i lekkie mają ładniejszy róż :) a mógłby ktoś dać jakieś fotki rogzette lub tej miękkie i lekkie ?? Dwa w jednym :lol: Tutaj same szelki
cockermaister Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 RCookie dzięki a mogłabyś zrobić zdjęcie samej rogzette i razem szelki i obroża ?? ;);)
zoosia21 Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 tylko takie foty mam. Wydaje mi się że rogzette jest taka typowo różowa a ta druga taka bardziej pod maline...
Illusion Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 [quote name='cockermaister']RCookie dzięki a mogłabyś zrobić zdjęcie samej rogzette i razem szelki i obroża ?? ;);) W sensie, że bez psa? Mam jeszcze takie zdjęcie, gdzie smycz trochę widać:
gops Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 cockermaister napisał(a):Tak mówiecie ?? ale wydaje mi się ,że miękkie i lekkie mają ładniejszy róż :) a mógłby ktoś dać jakieś fotki rogzette lub tej miękkie i lekkie ?? miekkie i lekkie nam wyblakly jak mielismy ale to po jakims miesiacu od kupienia ;)
cockermaister Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 [quote name='gops']miekkie i lekkie nam wyblakly jak mielismy ale to po jakims miesiacu od kupienia ;) to tak krótko one mają taki kolorek ?? RCookie dzięki :) no, że bez psa bo chce zobaczyć różnice ;);) upierdliwa jestem co??
Illusion Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 [quote name='gops']miekkie i lekkie nam wyblakly jak mielismy ale to po jakims miesiacu od kupienia ;) A cały czas sucz zakładałaś? [quote name='cockermaister']to tak krótko one mają taki kolorek ?? RCookie dzięki :) no, że bez psa bo chce zobaczyć różnice ;);) upierdliwa jestem co?? W takim razie ja mogę fotki jutro podesłać, bo dzisiaj za ciemno jest na focenie ;).
ewka122 Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Kupiłam szelki z MANMAT'a, ale nie wiem czy nie zmienić koloru. Ja zamówiłam czerwone dla 3-letniej suczki rasy Siberian Husky, czarno-srebrno-białej, różnoookiej. Powiedzcie, które ładniejsze, to jakby co zmienię, byle szybko ;) Szelki (szorki siwash) zaprzęgowe SZARE / Harness SLED GREY Te pierwsze to niebieskie, te na dole czerwone, które wybrać? P.S. Tak jak cockermaister którą obroże polecacie, tylko dla mojej suczki Siberian Husky, czarno-srebrno-białej, różnookiej, 3-letniej?
gops Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 RCookie napisał(a):A cały czas sucz zakładałaś? . to byl jej pierwszy rogz i nosila przez jakis miesiac wlasnie dzien w dzien na kazdy spacer ;)
cockermaister Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 gops napisał(a):to byl jej pierwszy rogz i nosila przez jakis miesiac wlasnie dzien w dzien na kazdy spacer ;) No mój to też ma być pierwszy rogz i chyba będzie go nosić często :cool3: ja nie wiem jaką wkońcu zamówić bo w miękkie i lekkie mają piękny kolorek a rogzette nie wybleknie to ja nie wiem :placz:
Katie Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 jak masz watpliwosci, to idz do sklepu zoologicznego i tam poogladaj sobie na zywo i porownaj kolory :) wtedy bedziesz miala pewnosc ;) dla mnie miekkie i lekkie:loveu:
cockermaister Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Katie napisał(a):jak masz watpliwosci, to idz do sklepu zoologicznego i tam poogladaj sobie na zywo i porownaj kolory :) wtedy bedziesz miala pewnosc ;) dla mnie miekkie i lekkie:loveu: no tylko problem w tym, że u nas nie ma nigdzie sklepu gdzie są rogzy :cool1::cool1:
Illusion Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 gops napisał(a):to byl jej pierwszy rogz i nosila przez jakis miesiac wlasnie dzien w dzien na kazdy spacer ;) To się w sumie nie dziwię :). cockermaister napisał(a):No mój to też ma być pierwszy rogz i chyba będzie go nosić często :cool3: ja nie wiem jaką wkońcu zamówić bo w miękkie i lekkie mają piękny kolorek a rogzette nie wybleknie to ja nie wiem :placz: Ja bym wybrała to, co bardziej by mi się podobało, nie ma sensu kupować czegoś na siłę.
Recommended Posts