Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ta pierwsza (seria miękkie i lekkie) jest bardzo ładna, tzn. odcień różu (wygląda inaczej niż na zdjęciu), ale podobno z czasem blednie, my mamy takie szele i jak na razie z kolorem jest wszystko ok ;).

Mimo wszystko, wzięłabym rogzette :loveu:.

Posted

[quote name='cockermaister']Tak mówiecie ?? ale wydaje mi się ,że miękkie i lekkie mają ładniejszy róż :) a mógłby ktoś dać jakieś fotki rogzette lub tej miękkie i lekkie ??

Dwa w jednym :lol:

Tutaj same szelki

Posted

[quote name='cockermaister']RCookie dzięki a mogłabyś zrobić zdjęcie samej rogzette i razem szelki i obroża ?? ;);)

W sensie, że bez psa? Mam jeszcze takie zdjęcie, gdzie smycz trochę widać:

Posted

cockermaister napisał(a):
Tak mówiecie ?? ale wydaje mi się ,że miękkie i lekkie mają ładniejszy róż :) a mógłby ktoś dać jakieś fotki rogzette lub tej miękkie i lekkie ??

miekkie i lekkie nam wyblakly jak mielismy
ale to po jakims miesiacu od kupienia ;)

Posted

[quote name='gops']miekkie i lekkie nam wyblakly jak mielismy

to tak krótko one mają taki kolorek ??

RCookie dzięki :) no, że bez psa bo chce zobaczyć różnice ;);) upierdliwa jestem co??

Posted

[quote name='gops']miekkie i lekkie nam wyblakly jak mielismy

A cały czas sucz zakładałaś?

[quote name='cockermaister']to tak krótko one mają taki kolorek ??

RCookie dzięki :) no, że bez psa bo chce zobaczyć różnice ;);) upierdliwa jestem co??

W takim razie ja mogę fotki jutro podesłać, bo dzisiaj za ciemno jest na focenie ;).

Posted

Kupiłam szelki z MANMAT'a, ale nie wiem czy nie zmienić koloru. Ja zamówiłam czerwone dla 3-letniej suczki rasy Siberian Husky, czarno-srebrno-białej, różnoookiej.
Powiedzcie, które ładniejsze, to jakby co zmienię, byle szybko ;)
Szelki (szorki siwash) zaprzęgowe SZARE / Harness SLED GREY
Te pierwsze to niebieskie, te na dole czerwone, które wybrać?
P.S. Tak jak cockermaister którą obroże polecacie, tylko dla mojej suczki Siberian Husky, czarno-srebrno-białej, różnookiej, 3-letniej?

Posted

RCookie napisał(a):
A cały czas sucz zakładałaś?
.

to byl jej pierwszy rogz i nosila przez jakis miesiac wlasnie dzien w dzien na kazdy spacer ;)

Posted

gops napisał(a):
to byl jej pierwszy rogz i nosila przez jakis miesiac wlasnie dzien w dzien na kazdy spacer ;)

No mój to też ma być pierwszy rogz i chyba będzie go nosić często :cool3: ja nie wiem jaką wkońcu zamówić bo w miękkie i lekkie mają piękny kolorek a rogzette nie wybleknie to ja nie wiem :placz:

Posted

jak masz watpliwosci, to idz do sklepu zoologicznego i tam poogladaj sobie na zywo i porownaj kolory :) wtedy bedziesz miala pewnosc ;)
dla mnie miekkie i lekkie:loveu:

Posted

Katie napisał(a):
jak masz watpliwosci, to idz do sklepu zoologicznego i tam poogladaj sobie na zywo i porownaj kolory :) wtedy bedziesz miala pewnosc ;)
dla mnie miekkie i lekkie:loveu:

no tylko problem w tym, że u nas nie ma nigdzie sklepu gdzie są rogzy :cool1::cool1:

Posted

gops napisał(a):

To się w sumie nie dziwię :).

cockermaister napisał(a):
No mój to też ma być pierwszy rogz i chyba będzie go nosić często :cool3: ja nie wiem jaką wkońcu zamówić bo w miękkie i lekkie mają piękny kolorek a rogzette nie wybleknie to ja nie wiem :placz:

Ja bym wybrała to, co bardziej by mi się podobało, nie ma sensu kupować czegoś na siłę.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...