Marta_Ares Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 METALOWY Identyfikator - DWUSTRONNY GRAWER !! (625733257) - Aukcje internetowe Allegro ja kupowalam te i jak narazie jestem bardzo zadowolona, a zamawialam 6 sztuk bo dla znajomych tez i nikt narazie nie narzeka;)
Sweet Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 [quote name='agnieska'] IDENTYFIKATOR GRAWER dla psa,kota SUPERWYTRZYMAŁY (666480468) - Aukcje internetowe Allegro Ja mam tą właśnie:p:p Mogę polecić z czystym sercem:) Bardzo trwała i ogólnie czytelna:) Jestem zadowolona juz długo mamy ten właśnie identyfikator:)
Olusia Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 [quote name='agnieska'] IDENTYFIKATOR dla PSA KOTA grawerowany, zawieszka (666868532) - Aukcje internetowe Allegro (trwałe jest to plexi?) Ja właśnie niedawno zamówiłam trzy sztuki, słyszałam dość dobre opinie na ich temat. Więcej wypowiem się o nich jak już przyjdą :cool3:
ewka122 Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 A ja mam specjalnie wygrawetrowany z zoologu z QueckTag(nie pamiętam jak to się pisze)
agnieska Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 ewka122 napisał(a):A ja mam specjalnie wygrawetrowany z zoologu z QueckTag(nie pamiętam jak to się pisze) QuickTag ;) też mam, ale przy braniu większej ilości zupełnie się nie opłaca - wyszłoby jakieś 150zł za 5 adresówek :roll: Dziękuję wszystkim za odpowiedzi :) Marta_Ares - myślisz, że negatywne komentarze dotyczą tylko tańszych adresówek u tego sprzedającego? Olusia - kusi przezroczysta pleksi, ale obawiam się a) szybkiego zarysowania b) słabszej widoczności niż przy pozostałych wersjach kolorystycznych i metalowych... Dogodzić takiej ;) Sweet, Twój wygląda najbardziej solidnie, jest bardzo gruby? :)
Sweet Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 agnieska napisał(a): Sweet, Twój wygląda najbardziej solidnie, jest bardzo gruby? :) Nie nie jest gruby:p
Agnes Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 BBeta napisał(a):Tak, ma taki obowiązek. Ja często sprawdzam zawartość paczek w obecności kuriera, szczególnie jak zamawiam coś wartościowego tak mi switalo, a na stronie jednego sklepu znalazlam: "Klient ma obowiązek sprawdzić zawartość dostarczonej mu przesyłki w celu upewnienia się, czy jest zgodna z zamówieniem oraz czy dostarczony mu produkt nie zawiera uszkodzeń mechanicznych powstałych podczas transportu. Reklamacje dotyczące zgodności przesyłki z zamówieniem lub uszkodzeń mechanicznych dostarczonego towaru powstałych podczas transportu będą rozpatrywane tylko w razie ich podniesienia przez Klienta przy odbiorze towaru od kuriera."
Agnes Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 nie chce ciagnac tematu karm sklepow etc - jest do tego odpowiedni temat, tam mozemy dyskutowac:evil_lol: a to: [quote name='agnieska']Powtórzę prośbę: które z adresówek dostępnych obecnie na Allegro polecacie? tez jest lepszy temat:evil_lol: http://www.dogomania.pl/forum/f996/adresowka-8630/
Migori Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Agnes, dzieki za ten cytat o przesyłkach. Przerabiałam wiele adresówek i na razie jako jedyna sprawdza sie QuickTag. Mogę ją polecić ze spokojnym sumieniem, tylko fakt...drogie to to niestety
agnieska Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 [quote name='Agnes']nie chce ciagnac tematu karm sklepow etc - jest do tego odpowiedni temat, tam mozemy dyskutowac:evil_lol: a to: tez jest lepszy temat:evil_lol: http://www.dogomania.pl/forum/f996/adresowka-8630/ Trzeba było o tym myśleć kilka offtopujących postów temu :evil_lol: Dzięki, kompletnie zapomniałam o tym wątku o adresówkach.
Agnes Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 agnieska napisał(a):Trzeba było o tym myśleć kilka offtopujących postów temu :evil_lol: ale to nie ja ciagne temat dalej:evil_lol: agnieska napisał(a):Dzięki, kompletnie zapomniałam o tym wątku o adresówkach. proszz...:lol:
BBeta Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 [quote name='agnieska']Ja ostatnio przerzuciłam się na Kuchnię Pupila Najgorszy sklep w jakim kiedykolwiek robiłam zakupy przez internet... http://www.dogomania.pl/forum/10267901-post741.html
Tepes Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 [quote name='Agrafka2-']mam do was pytanie : chcę kupić rogza lub lupine(obrożę) dla mojego malamuta do tego chciałam kupić smycz i tu pytanie: parcianą zwykłą - czarną czy skórzaną szyta na okrągło? Ja zdecydowanie polecam skórzaną szytą na okrągło. Jest bardzo wygodna
Agrafka2- Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 mam do was pytanie : chcę kupić rogza lub lupine(obrożę) dla mojego malamuta do tego chciałam kupić smycz i tu pytanie: parcianą zwykłą - czarną czy skórzaną szyta na okrągło?
Marta_Ares Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Hejka Chciałabym kupić takie szelki dla Aresa i teraz pytanie jaki kolor czarne, brązowe, naturalna skóra czy czerwone. Biorę pod uwagę czerwone i czarne;) Miał ktoś z Was smycz skórzaną podszytą taśmą?? jak to sie sprawdza?
Diora Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 [quote name='Marta_Ares'] Miał ktoś z Was smycz skórzaną podszytą taśmą?? jak to sie sprawdza? Moja sąsiadka ma taką i nie wygląda to zbyt estetycznie. Osobiście nie podoba mi się to połączenie. Wolę albo całą skórzaną albo całą taśmową. Ale sprawdza się dobrze, jest dość mocna
olekg89 Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Marmara19 ma takie ,i jej ON gryzł i szarpła się nimi.I są podobno nadal jak nowe:)
cockermaister Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 A ja zamówie jednak w telezoo i wtedy z przesyłką za pobraniem :cool3::cool3: zamawiał już ktoś w telezoo ?? w ile dni przychodzi przesyłka ??
Agrafka2- Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Agrafka2- napisał(a):mam do was pytanie : chcę kupić rogza lub lupine(obrożę) dla mojego malamuta do tego chciałam kupić smycz i tu pytanie: parcianą zwykłą - czarną czy skórzaną szyta na okrągło? jak mi radzicie?
Tepes Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 [quote name='Agrafka2-']jak mi radzicie? Skórzana szyta na okrągło. No a ja niedługo pędzę na pocztę bo awizo przyszło to nasz komplecik rogz. Ale poważnie wkurzają mnie listonosze byłam cały dzień w domu ale paczki nie przyniósł tylko awizo zostawił...
agnieska Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 [quote name='Agrafka2-']mam do was pytanie : chcę kupić rogza lub lupine(obrożę) dla mojego malamuta do tego chciałam kupić smycz i tu pytanie: parcianą zwykłą - czarną czy skórzaną szyta na okrągło? Dla malamuta do parcianej obroży dobrałabym parcianą smycz - jakoś mi się malamuty nie widzą w galanterii skórzanej ;) Zwróć uwagę na karabinki żeby były najmocniejsze. [quote name='BBeta']Najgorszy sklep w jakim kiedykolwiek robiłam zakupy przez internet... http://www.dogomania.pl/forum/10267901-post741.html Z tego co zauważyłam, to Twoje przykre doświadczenia są sprzed roku - obecnie przy każdym produkcie jest termin oczekiwania :)
Agrafka2- Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 To ja już nie wiem w końcu. Myślę że muszę kupić czarną i ona mi będzie pasować do każdej obroży. Nigdy nie miałam jeszcze skórzanej smyczy, jak ona się sprawdza? Jakie ma zalety?
Tepes Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 [quote name='Agrafka2-']To ja już nie wiem w końcu. Myślę że muszę kupić czarną i ona mi będzie pasować do każdej obroży. Nigdy nie miałam jeszcze skórzanej smyczy, jak ona się sprawdza? Jakie ma zalety? Ja mam czarną skórzaną szytą na okrągło i pasuje do zwykłej obroży parcianej. I wg mnie skórzane są najlepsze bo są bardzo wygodne i wytrzymałe.
basia bonnie Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 [quote name='Anula & Bono']Ja mam czarną skórzaną szytą na okrągło i pasuje do zwykłej obroży parcianej. I wg mnie skórzane są najlepsze bo są bardzo wygodne i wytrzymałe. Wygodne może i są , ale na pewno nie wytrzymałe :cool3: częstego pływania raczej nie wytrzymają.. ;) nie wspominając już o tym, jak mi się pies w skórzanej obroży z ćwiekami wytarzał w g...nie :angryy: masakra, nie szło zmyć tego smrodu :shake: i jak się odpowiednio nie dba o skórę, to z biegiem czasu ona się po prostu zniszczy.. u mnie się bardziej spisują taśmówki :P znaczy red dingo;)
Tepes Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 [quote name='basia bonnie']Wygodne może i są , ale na pewno nie wytrzymałe :cool3: częstego pływania raczej nie wytrzymają.. ;) nie wspominając już o tym, jak mi się pies w skórzanej obroży z ćwiekami wytarzał w g...nie :angryy: masakra, nie szło zmyć tego smrodu :shake: i jak się odpowiednio nie dba o skórę, to z biegiem czasu ona się po prostu zniszczy.. u mnie się bardziej spisują taśmówki :P znaczy red dingo;) Ale ona chce smycz to raczej pies w smyczy nie pływa:lol: Nie wiem ale co do smyczy to ja preferuje skórzane niż tasmowe
Recommended Posts