Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

ewka122 napisał(a):
A ja mam specjalnie wygrawetrowany z zoologu z QueckTag(nie pamiętam jak to się pisze)

QuickTag ;) też mam, ale przy braniu większej ilości zupełnie się nie opłaca - wyszłoby jakieś 150zł za 5 adresówek :roll:

Dziękuję wszystkim za odpowiedzi :)

Marta_Ares - myślisz, że negatywne komentarze dotyczą tylko tańszych adresówek u tego sprzedającego?

Olusia - kusi przezroczysta pleksi, ale obawiam się a) szybkiego zarysowania b) słabszej widoczności niż przy pozostałych wersjach kolorystycznych i metalowych... Dogodzić takiej ;)

Sweet, Twój wygląda najbardziej solidnie, jest bardzo gruby? :)

Posted

BBeta napisał(a):
Tak, ma taki obowiązek. Ja często sprawdzam zawartość paczek w obecności kuriera, szczególnie jak zamawiam coś wartościowego

tak mi switalo, a na stronie jednego sklepu znalazlam:

"Klient ma obowiązek sprawdzić zawartość dostarczonej mu przesyłki w celu upewnienia się, czy jest zgodna z zamówieniem oraz czy dostarczony mu produkt nie zawiera uszkodzeń mechanicznych powstałych podczas transportu. Reklamacje dotyczące zgodności przesyłki z zamówieniem lub uszkodzeń mechanicznych dostarczonego towaru powstałych podczas transportu będą rozpatrywane tylko w razie ich podniesienia przez Klienta przy odbiorze towaru od kuriera."

Posted

Agnes, dzieki za ten cytat o przesyłkach.

Przerabiałam wiele adresówek i na razie jako jedyna sprawdza sie QuickTag. Mogę ją polecić ze spokojnym sumieniem, tylko fakt...drogie to to niestety

Posted

agnieska napisał(a):
Trzeba było o tym myśleć kilka offtopujących postów temu :evil_lol:

ale to nie ja ciagne temat dalej:evil_lol:

agnieska napisał(a):
Dzięki, kompletnie zapomniałam o tym wątku o adresówkach.

proszz...:lol:

Posted

[quote name='Agrafka2-']mam do was pytanie : chcę kupić rogza lub lupine(obrożę) dla mojego malamuta do tego chciałam kupić smycz i tu pytanie: parcianą zwykłą - czarną czy skórzaną szyta na okrągło?
Ja zdecydowanie polecam skórzaną szytą na okrągło.
Jest bardzo wygodna

Posted

mam do was pytanie : chcę kupić rogza lub lupine(obrożę) dla mojego malamuta do tego chciałam kupić smycz i tu pytanie: parcianą zwykłą - czarną czy skórzaną szyta na okrągło?

Posted

Hejka
Chciałabym kupić takie szelki dla Aresa

i teraz pytanie jaki kolor czarne, brązowe, naturalna skóra czy czerwone.
Biorę pod uwagę czerwone i czarne;)

Miał ktoś z Was smycz skórzaną podszytą taśmą?? jak to sie sprawdza?

Posted

[quote name='Marta_Ares']

Miał ktoś z Was smycz skórzaną podszytą taśmą?? jak to sie sprawdza?

Moja sąsiadka ma taką i nie wygląda to zbyt estetycznie. Osobiście nie podoba mi się to połączenie. Wolę albo całą skórzaną albo całą taśmową. Ale sprawdza się dobrze, jest dość mocna

Posted

Agrafka2- napisał(a):
mam do was pytanie : chcę kupić rogza lub lupine(obrożę) dla mojego malamuta do tego chciałam kupić smycz i tu pytanie: parcianą zwykłą - czarną czy skórzaną szyta na okrągło?

jak mi radzicie?

Posted

[quote name='Agrafka2-']jak mi radzicie?
Skórzana szyta na okrągło.

No a ja niedługo pędzę na pocztę bo awizo przyszło to nasz komplecik rogz.
Ale poważnie wkurzają mnie listonosze byłam cały dzień w domu ale paczki nie przyniósł tylko awizo zostawił...

Posted

[quote name='Agrafka2-']mam do was pytanie : chcę kupić rogza lub lupine(obrożę) dla mojego malamuta do tego chciałam kupić smycz i tu pytanie: parcianą zwykłą - czarną czy skórzaną szyta na okrągło?

Dla malamuta do parcianej obroży dobrałabym parcianą smycz - jakoś mi się malamuty nie widzą w galanterii skórzanej ;) Zwróć uwagę na karabinki żeby były najmocniejsze.

[quote name='BBeta']Najgorszy sklep w jakim kiedykolwiek robiłam zakupy przez internet...

http://www.dogomania.pl/forum/10267901-post741.html

Z tego co zauważyłam, to Twoje przykre doświadczenia są sprzed roku - obecnie przy każdym produkcie jest termin oczekiwania :)

Posted

To ja już nie wiem w końcu. Myślę że muszę kupić czarną i ona mi będzie pasować do każdej obroży. Nigdy nie miałam jeszcze skórzanej smyczy, jak ona się sprawdza? Jakie ma zalety?

Posted

[quote name='Agrafka2-']To ja już nie wiem w końcu. Myślę że muszę kupić czarną i ona mi będzie pasować do każdej obroży. Nigdy nie miałam jeszcze skórzanej smyczy, jak ona się sprawdza? Jakie ma zalety?
Ja mam czarną skórzaną szytą na okrągło i pasuje do zwykłej obroży parcianej.
I wg mnie skórzane są najlepsze bo są bardzo wygodne i wytrzymałe.

Posted

[quote name='Anula & Bono']Ja mam czarną skórzaną szytą na okrągło i pasuje do zwykłej obroży parcianej.
I wg mnie skórzane są najlepsze bo są bardzo wygodne i wytrzymałe.

Wygodne może i są , ale na pewno nie wytrzymałe :cool3: częstego pływania raczej nie wytrzymają.. ;) nie wspominając już o tym, jak mi się pies w skórzanej obroży z ćwiekami wytarzał w g...nie :angryy: masakra, nie szło zmyć tego smrodu :shake: i jak się odpowiednio nie dba o skórę, to z biegiem czasu ona się po prostu zniszczy.. u mnie się bardziej spisują taśmówki :P znaczy red dingo;)

Posted

[quote name='basia bonnie']Wygodne może i są , ale na pewno nie wytrzymałe :cool3: częstego pływania raczej nie wytrzymają.. ;) nie wspominając już o tym, jak mi się pies w skórzanej obroży z ćwiekami wytarzał w g...nie :angryy: masakra, nie szło zmyć tego smrodu :shake: i jak się odpowiednio nie dba o skórę, to z biegiem czasu ona się po prostu zniszczy.. u mnie się bardziej spisują taśmówki :P znaczy red dingo;)
Ale ona chce smycz to raczej pies w smyczy nie pływa:lol:
Nie wiem ale co do smyczy to ja preferuje skórzane niż tasmowe

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...