Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Anula & Bono']http://www.zooplus.pl/shop/psy/smycz_obroza_dla_psa/szelki_dla_psa/rozne/136692
Czy chodzi Ci o te całkiem nowe co jesz w PL nie ma?

Jakie drogie. :crazyeye:
Już wolałabym poczekać aż będą na reddingo.bazarek.pl

Posted

[quote name='Anula & Bono']http://www.zooplus.pl/shop/psy/smycz_obroza_dla_psa/szelki_dla_psa/rozne/136692
Czy chodzi Ci o te całkiem nowe co jesz w PL nie ma?

Dokładnie o te wzorki mi chodzi, ale chyba wolę poczekać i zamówić w tej cenie 2 sztuki. Tzn mam nadzieje, że będą wtedy w normalnych cenach 50-60zł.

Posted

Czy tylko ja mam tak, że psa(samca) ubrałabym w dziewczyńskie wzorki (są taakie śliczne...)?

Ochotę mam straszną, ale się hamuje, bo to takie niemęskie przecież przebierać faceta w kobiece ciuchy;) I co pomyśli o mnie pies?!

Foxi ślicznie wygląda w nowej obróżce :D

Posted

Chciałam kupić też szelki, ale nie wiem jaki rozmiar, bo nie wiem jak ją zmierzyć.
Nie wiem czy podać najszerszy czy najwęższy obwód klatki piersiowej

Posted

ewka122 napisał(a):
Chciałam kupić też szelki, ale nie wiem jaki rozmiar, bo nie wiem jak ją zmierzyć.
Nie wiem czy podać najszerszy czy najwęższy obwód klatki piersiowej

jak szelki, to raczej XLki ;) Lki są dobre na spaniela :cool3: a to, ze na dobermana to coś mi się nie wydaje, bo te szelki u mnie w sklepach są i jakoś nie widzę w nich dobermana ani boksera, no chyba, że szczeniaki :eviltong:

Posted

Dziękuję za pomoc Onomato-Peja, a jednak dobrze mi wyszło, bo jak zmierzyłam Amber, to jej obwód czynosił 66cm, czyli szelki XL.
Pozdrawiam:*

Posted

Ja zamawiałam w www.krakvet.pl ceny nie zawysokie, przy 99zł dostawa gratis i min. 5% zysku przeznaczają na schronisko. ;)
Wysyłka w ciągu 2-5 dni, może się przedłużyć do 2 tygodni jeśli nie mają towaru, ale kupujący zostaje o tym poinformowany.
Pozdrawiam;)

Posted

ania_pelka napisał(a):
Czy tylko ja mam tak, że psa(samca) ubrałabym w dziewczyńskie wzorki (są taakie śliczne...)?

Ochotę mam straszną, ale się hamuje, bo to takie niemęskie przecież przebierać faceta w kobiece ciuchy;) I co pomyśli o mnie pies?!

Foxi ślicznie wygląda w nowej obróżce :D

moj pies chodzi w damskim rogzie choc femine, zakladam mu tez rozowa flexi do obrozy lancuszkowej i planuje mu kupic rozowego lupina :lol:
to nic zlego , pies niewie co ma na sobie a ja sie ludzmi nie przejmuje

cockermaister napisał(a):
A w pełnej misce to w ile przychodzi paczka ?? :cool3:

2-3dni
cockermaister napisał(a):
A obroże z rogza rozmiar L to mają 20mm szerokości i długość 34-56 cm ??

tak zgadza sie ale m u nas w obydwoch jest 53cm

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...