Czarna_Owieczka Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 cockermaister - jak dla mnie bones on red :cool3: http://www.dfordog.com/acatalog/rd_bdaisycollar_l.jpg to nowe RD :o ale ten niebieski ślicznie by się komponował z czarnym :loveu:
Talia Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 cockermaister napisał(a):Chyba kupie rogzette :loveu: ślicznie będzie w niej wyglądać :loveu::loveu: Dlaczego na allegro sa tylko szelki M i S :cool1:
Pestka Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 cockermaister napisał(a):Chyba kupie rogzette :loveu: bardzo podbrze zrobisz - czekoladka w różu :loveu:
DorkaWD Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Oto zaległe fotki różowego RD :lol: Tak się prezentuje na Pandziastych kolorkach :loveu: W normalnych warunkach widać tyle I jak? :razz:
marta_gp Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 kolor nie w moim guście :eviltong: ale jej pasuje ;)
Talia Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 [quote name='DorkaWD']Oto zaległe fotki różowego RD :lol: Tak się prezentuje na Pandziastych kolorkach :loveu: W normalnych warunkach widać tyle I jak? :razz: Nie moje kolorki, ale bardzo ładnie:loveu: To jest eMka? Jak myslice, w których szelkach byłoby Tinie ładnie(psiak w awku i banerku): 1. 2. 3. 4. 5. Chyba, ze macie jakieś inne propozycje? Szelki L RED DINGO Fiolety odpadają, bo już mamy fioletowe rogzy(choć i tak kuszą:eviltong:). Na razie plan jest taki, że 3 lub 4 + może jakiś z tych pozostałych. Mogłabym również poprosić o zmierzenie paska górnego i dolnego łączącego obręcze oraz wymiarów kostki przy zapięciu?:razz:
Illusion Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 [quote name='cockermaister']Chyba kupie rogzette :loveu: Świetny wybór :cool3:. DorkaWD, ślicznie Pandzi w tym kompleciku :loveu:. Talia, ja bym wybrała te zielone w odblaskowe kostki lub pomarańczowe :).
Talia Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 [quote name='RCookie'] Talia, ja bym wybrała te zielone w odblaskowe kostki lub pomarańczowe :). Tez tak myślałam, czerwone mamy 2 obroże, zielona tez mamy (choć w sumie seledyn), ale niebieskiego nic nie mamy. Szkoda, że RD nie ma jeszcze zacisków:shake: wtedy bym kupiła 1 szelki i 2-3 obroże i byłoby super. Ich ceny mi się bardzo podobają. Szelki prawie o połowę tańsze niż rogza:p
DorkaWD Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 [quote name='Talia']Nie moje kolorki, ale bardzo ładnie:loveu: To jest eMka? :razz: Obroża jest "L" a smycz "M" Kolor różowy też nie jest "mój" :evil_lol: ale do tego burka pasuje :razz: Talia, skoro już zieleń masz to może niebieski w odblaskowe kosteczki? Choć przyznaję ten zielony odblask i ta niebieska nr: 2 są piękne! Gdybym jednakmiała wybrać między 3 a 4 to... zdecydowanie 4:loveu: 3 jakoś pesymistycznie mnie nastraja:roll:
DorkaWD Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Bo ja wiem czy są aż tak sztywne? Jako nówki owszem, ale z czasem się wyrobią. Bardziej sztywna była Lupine, prawie mi dłonie kaleczyła,a teraz jest delikatna:razz:
Talia Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 [quote name='DorkaWD']Obroża jest "L" a smycz "M" Kolor różowy też nie jest "mój" :evil_lol: ale do tego burka pasuje :razz: Talia, skoro już zieleń masz to może niebieski w odblaskowe kosteczki? Choć przyznaję ten zielony odblask i ta niebieska nr: 2 są piękne! Gdybym jednakmiała wybrać między 3 a 4 to... zdecydowanie 4:loveu: 3 jakoś pesymistycznie mnie nastraja:roll: Tylko te kosteczki odblaskowe one wydaja się takie sztywne. Rzeczywiście są sztywniejsze niż zwykłe taśmy? To pewnie będzie 4 i .... i co? :lol::eviltong: Ponawiam prośbę o wymiary szelek.
Onomato-Peja Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Talia - Twój pies jest mniejszy niż mój, wchodzi w szelki rogz XLki.Mój pies też wchodzi w szelki rogz a w RD Lki prawie na max rozszerzone. Beda na Tinę dobre :lol:
Marta_Ares Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 szelki dla Gops, jak dojda to czekam na zdjecia na modelce:eviltong:
Talia Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Onomato-Peja napisał(a):Talia - Twój pies jest mniejszy niż mój, wchodzi w szelki rogz XLki.Mój pies też wchodzi w szelki rogz a w RD Lki prawie na max rozszerzone. Beda na Tinę dobre :lol: Dzięki bardzo. A modłabyś zmierzyc te kość? I tak na razie nie zamawiam, bo trzy obroże w miesiącu to dość;) Ale za 1-2 miesiące by się przydały:evil_lol:
cockermaister Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 A wiecie to w tym zooshopie jest haczyk cytuję " [SIZE="3"]Realizujemy zamówienia od wartości 50 PLN, nie licząc kosztów przesyłki. "
Unbelievable Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 [quote name='cockermaister']A wiecie to w tym zooshopie jest haczyk cytuję " [SIZE="3"]Realizujemy zamówienia od wartości 50 PLN, nie licząc kosztów przesyłki. " i to już jest jeden wielki żart :evil_lol::evil_lol:
cockermaister Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Chyba zamówie w tym sklepie AB-Zoo.pl - Artykuły Zoologiczne - karmy, smakołyki, akcesoria dla zwierząt, środki do pielęgnacji.Dla psa, kota, papugi, kanarka, królika, chomika, szynszyli, świnki morskiej, myszy, do akwarium, do terrarium dla płaza i gada. zamawiał w nim ktoś ??
Talia Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Onomato-Peja napisał(a):talia - 4,5 cm;) Dzieki, to nie tak źle jak myślałam. Wiecie może czy z tych nowych wzorków RD będą także szelki?
Tepes Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 [quote name='Talia']Dzieki, to nie tak źle jak myślałam. Wiecie może czy z tych nowych wzorków RD będą także szelki? http://www.zooplus.pl/shop/psy/smycz_obroza_dla_psa/szelki_dla_psa/rozne/136692 Czy chodzi Ci o te całkiem nowe co jesz w PL nie ma?
Onomato-Peja Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Talia napisał(a):Dzieki, to nie tak źle jak myślałam. Wiecie może czy z tych nowych wzorków RD będą także szelki? tak bd ;) za jakiś miesiąc - 2 jakoś tak ;) Anula - jaki ma sens takie przepłacanie ? na Reddingo.pl bd już niedługo szelki z 'nowych' wzorków w bardziej przystępnej cenie ;)
Recommended Posts