Agrafka2- Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 ja na szczęście jeszcze nie popadłam w ten obrożoholizm ale czeka mnie jeszcze kupienie obróżki i smyczy dla malamuta. Macie jakieś propozycje?
Onomato-Peja Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Agrafka2- napisał(a):ja na szczęście jeszcze nie popadłam w ten obrożoholizm ale czeka mnie jeszcze kupienie obróżki i smyczy dla malamuta. Macie jakieś propozycje? Tak, Manmat :loveu: zielona z podszyciem lub bez... Zacisk ! :loveu: też chyba zainwestuję :angryy:... jak znajdę na ulicy kasę :roll:
GameBoy Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 [quote name='jo_ann'] gops dzieki ale te jaszczury nie podoaja mi sie ani odrobine zamowilam ten wzor tylko szelki i smycz dla Muminy :oops:
Cimi Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 agnieska napisał(a):Jak wam się sprawdzają klipsy przy obrożach dla dużych psów? Od kiedy mój malamut osiągnął słuszną wagę i siłę straciłam zaufanie do czegokolwiek zapinanego... Mam obroże z Lupine na klipsa od 3 lat, uzywaną non stop :). Nic się nie dzieje :)
Kasia&Rika Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 GameBoy napisał(a): zamowilam ten wzor tylko szelki i smycz dla Muminy :oops: skąd?:razz:
GameBoy Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 [quote name='Kasia&Rika']skąd?:razz: stąd red dingo adjustable dog harness
gops Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 [quote name='GameBoy']stąd red dingo adjustable dog harness o kurcze ja tam bym sie z nimi nie dogadala
Kasia&Rika Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 [quote name='GameBoy']stąd red dingo adjustable dog harness to ile z przesyłką wyszedł komplecik? sama nie sprawdzę, bo mi coś ta strona nie chodzi, nie ma m.in. zdjęć więc nie wiem co jest co:eviltong:
GameBoy Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Kasia&Rika napisał(a):to ile z przesyłką wyszedł komplecik? sama nie sprawdzę, bo mi coś ta strona nie chodzi, nie ma m.in. zdjęć więc nie wiem co jest co:eviltong: przesyłka jest jeszcze do ustalenia bo najprawdopodobniej ktos mi to w UK odbierze i wysle do Polandu
Agnes Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Justa napisał(a):Hmm.. najtrudniej sie przyznać :evil_lol: mowisz?:cool3: jak widze czasami zdjecia kolekcji jednego psa - duuuuuzo brakuje mojej suczy:evil_lol: i do tego to ja nie dopuszcze;)
dog_master Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Chciałabym przypomnieć, iż oferty kupna-sprzedaży są na Dogomanii zabronione!
cockermaister Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Zamawiał już ktoś w zooshopie Zooshop.pl - internetowy sklep zoologiczny
cockermaister Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Zamawiał ktoś już na sklepie pełna miska ?? w ile dni przychodzi przesyłka ??
Illusion Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 cockermaister napisał(a):Zamawiał ktoś już na sklepie pełna miska ?? w ile dni przychodzi przesyłka ?? Ja kilka razy zamawiałam i jestem bardzo zadowolona :). Paczki były wysyłane szybko, dochodziły zazwyczaj przez tydzień, ale to wina poczty.
Talia Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 RCookie napisał(a):Ja kilka razy zamawiałam i jestem bardzo zadowolona :). Paczki były wysyłane szybko, dochodziły zazwyczaj przez tydzień, ale to wina poczty. U mnie dzień po wysłaniu pieniędzy na poczcie już na drugi dzień paczka została wysłana, a w kolejnym dniu była już u mnie. Tylko, że zamawiałam już kolejny raz, więc zapewne nie czekali na wpłate. Za pobraniem na pewno bedzie szybciej, niz wysyłając kase na poczcie (chyab, że ktoś robi przelew z konta)
Illusion Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Ja zawsze wybieram priorytet z opcją zapłaty przy odbiorze i zazwyczaj idzie tydzień, czasem nawet dłużej ;). Raz jak w pełnej misce zamówiłam w niedzielę to doszło w środę i raz w telezoo jak zamówiłam w niedzielę, to było we wtorek.
cockermaister Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 A ja zamówie w zooshop bo tam mają tanie rogzy i ładne zamówie takiego
Katie Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 to jak kupisz, to powiedz cos na temat sklepu;) jaka obsluga itp;)
Hawanka Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 [FONT=Microsoft Sans Serif]Ale piękne te obróżki :loveu:[/FONT] [FONT=Microsoft Sans Serif]Sama bym sie skusiła :cool3:[/FONT] [FONT=Microsoft Sans Serif][/FONT] [FONT=Microsoft Sans Serif][/FONT]
vege* Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Te zapięcie jest takie śliczne ta "kosteczka" :loveu:
MakeBelieve Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Nieee, ta fioletowo-rozowa jest przesliczna :loveu: W serducha ^^
Hawanka Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 [FONT=Microsoft Sans Serif]Oj przepiękne szkoda że nie można kupić w Polsce :-([/FONT]
cockermaister Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Jaki kolorek polecacie Koki :cool3: jaszczurki rogzette bones on red
Recommended Posts