Kasia&Rika Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Tz-towi się widzę bardzo nudzi:evil_lol: mogłabyś go wypożyczać za opłatą na tydzień:diabloti: ja mam tez kilka rzeczy do przerobienia:cool3: no i BARDZO ŁADNIE jej w tym:loveu:
Kasia&Rika Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Agrafka2- napisał(a):a na wystawach jest taniej? bardziej pewnie chodzi o to, że idzie na dobry cel :)
diabelkowa Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Agnes haha no faktycznie ;P zamyslilam sie i tak wyszlo ;p
Agnes Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 diabelkowa napisał(a):Agnes haha no faktycznie ;P zamyslilam sie i tak wyszlo ;p pewnie o tych rzeczach Lupine:evil_lol:
Agnes Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 diabelkowa napisał(a):nie, o motorze ;p a to lepiej lepiej:evil_lol:
Tepes Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Może ma ktoś na zbyciu szelki Rogza XL?:D To bym była wdzieczna za info:) I powtarzam mam szelki Hifica do sprzedania
THE DEATH Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Czy Hilton produkuje przepinane smycze na duże psy? Jesli tak to w jakim sklepie internetowym mogę je znaleźć.
jo_ann Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Dog collars, leads, EzyDog, Red Dingo, leather, fabric, studded :evil_lol: jakie maja ladne RD... gdzie w sieci mozna znalezc porzadniejsze skorzane obroze? ale nie Woza;)
Iza. Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 http://www.dfordog.com/acatalog/rd_breezycollar_l.jpg http://www.dfordog.com/acatalog/rd_breezypurpcollar_l.jpg Chce te dwie :loveu::shake:
Suciune Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 [quote name='jo_ann'] gdzie w sieci mozna znalezc porzadniejsze skorzane obroze? ale nie Woza;) Może Dingo? :cool3: Dingo Obroża podszyta filcem - Obroże - Akcesoria - Pies - KuchniaPupila dla psów - Warszawa Dingo Obroża podszyta... - Obroże - Akcesoria - Pies - KuchniaPupila dla psów - Warszawa Ja kupuję suce je od dawna, żadnej jeszcze nie zerwała.
DorkaWD Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Śliczna :loveu: Może na smycz przepinaną z tego wzorku bym się skusiła, na obroże już :shake: Jednak te kosteczki mnie rażą :angryy: Dobrze, że na mojej kudłatej nie widać obroży :evil_lol: I już stąd zmiatam, bo mi się jeszcze dostanie, że fotek różowego RD nie dałam na modelce :lol: Bijcie, zabijcie, ale nie miałam okazji zrobić fotek :oops: P.S. Jeśli zabijecie to już wcale nie pokażę :eviltong:
gops Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 [quote name='Suciune']Może Dingo? :cool3: Dingo Obroża podszyta filcem - Obroże - Akcesoria - Pies - KuchniaPupila dla psów - Warszawa Dingo Obroża podszyta... - Obroże - Akcesoria - Pies - KuchniaPupila dla psów - Warszawa Ja kupuję suce je od dawna, żadnej jeszcze nie zerwała. nasze piersze dingo nie przezylo plywania w jeziorze, drugie dingo zerwala jak rwala do kumpla , trzciego nigdy nie bedzie nie polecam ;)
DorkaWD Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Skóra... hmm... a może LORD? Znajoma właścicielka hodowli Dogów Niemieckich kiedyś mi je zachwalała Galeria/A_Obroze skorzane i welurowe Galeria/D_Wyroby ze skory natluszczanej
gops Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 [quote name='DorkaWD']Skóra... hmm... a może LORD? Znajoma właścicielka hodowli Dogów Niemieckich kiedyś mi je zachwalała Galeria/A_Obroze skorzane i welurowe Galeria/D_Wyroby ze skory natluszczanej ooo to polecam , gdyby nie zeby mojej sucz (jak byla szczeniakiem to lubi sobie zdejmowac obroze)to mielibysmy ja do dzisiaj bardzo porzadne obroze,nawet po plywaniu nic jej nie bylo tak samo polecam woze, mamy juz kilka miesiecy i bardzo dobrze sie trzyma, latwo ja wyczyscic i bardzo porzadna
Suciune Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 gops napisał(a):nasze piersze dingo nie przezylo plywania w jeziorze, drugie dingo zerwala jak rwala do kumpla , trzciego nigdy nie bedzie nie polecam ;) Moja zwykła skórzana Dingo żyje już prawie rok i ma się dobrze, co prawda bez intensywnego moczenia, ale zdarza się, za to z częstym szarpaniem, podgryzaniem, nie wiem magia :diabloti:
Iza. Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 DorkaWD napisał(a): Jednak te kosteczki mnie rażą :angryy: A mnie wlasnie nie :eviltong: Maja swoj urok i nie sa wcale takie duze :cool3:
GameBoy Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 [quote name='jo_ann']Dog collars, leads, EzyDog, Red Dingo, leather, fabric, studded :evil_lol: jakie maja ladne RD... gdzie w sieci mozna znalezc porzadniejsze skorzane obroze? ale nie Woza;) czy taki wzór można dostać w Polandzie? szukam dla mumina fioletowego kompletu
Unbelievable Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 gops napisał(a):nasze piersze dingo nie przezylo plywania w jeziorze, drugie dingo zerwala jak rwala do kumpla , trzciego nigdy nie bedzie nie polecam ;) moja obroża dingo zginęła przez pogryzienie, ale szczeniak jack russella chodził w niej non-stop i wyglądała dobrze:razz: smycze też byly fajne, dopóki się nie pozrywały- ale to były te najmniejsze tasiemki :diabloti: teraz mamy 1,5cm i żyje już dłuuugo GameBoy napisał(a):czy taki wzór można dostać w Polandzie? szukam dla mumina fioletowego kompletu nie można ;)
GameBoy Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Tinka:) napisał(a): nie można ;) oto Polska właśnie :evil_lol:
Grey Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Witam! "gops" "Feigned" " Rybka 39" macie szelki o nie prawidłowej budowie.Występuje 2 punktowe duszenie szyi oraz brzucha.To już lepsza obroża.W szelkach muszą pracować tylko piersi. Pozdrawiam.:lol:
Erica Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 [quote name='Grey']Witam! "gops" "Feigned" " Rybka 39" macie szelki o nie prawidłowej budowie.Występuje 2 punktowe duszenie szyi oraz brzucha.To już lepsza obroża.W szelkach muszą pracować tylko piersi. Pozdrawiam.:lol: Grey - Twoja chęc pomocy innym na pewno zostanie doceniona tutaj: Psy do adopcji / znalezione - Dogomania Forum
Unbelievable Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 GameBoy napisał(a):oto Polska właśnie :evil_lol: nic dodać, nic ująć :diabloti:
Recommended Posts