Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Tz-towi się widzę bardzo nudzi:evil_lol:

mogłabyś go wypożyczać za opłatą na tydzień:diabloti: ja mam tez kilka rzeczy do przerobienia:cool3:

no i BARDZO ŁADNIE jej w tym:loveu:

Posted

Śliczna :loveu:
Może na smycz przepinaną z tego wzorku bym się skusiła, na obroże już :shake:
Jednak te kosteczki mnie rażą :angryy: Dobrze, że na mojej kudłatej nie widać obroży :evil_lol: I już stąd zmiatam, bo mi się jeszcze dostanie, że fotek różowego RD nie dałam na modelce :lol:
Bijcie, zabijcie, ale nie miałam okazji zrobić fotek :oops:

P.S. Jeśli zabijecie to już wcale nie pokażę :eviltong:

Posted

[quote name='DorkaWD']Skóra... hmm... a może LORD? Znajoma właścicielka hodowli Dogów Niemieckich kiedyś mi je zachwalała
Galeria/A_Obroze skorzane i welurowe
Galeria/D_Wyroby ze skory natluszczanej

ooo to polecam , gdyby nie zeby mojej sucz (jak byla szczeniakiem to lubi sobie zdejmowac obroze)to mielibysmy ja do dzisiaj
bardzo porzadne obroze,nawet po plywaniu nic jej nie bylo

tak samo polecam woze, mamy juz kilka miesiecy i bardzo dobrze sie trzyma, latwo ja wyczyscic i bardzo porzadna

Posted

gops napisał(a):
nasze piersze dingo nie przezylo plywania w jeziorze, drugie dingo zerwala jak rwala do kumpla , trzciego nigdy nie bedzie
nie polecam ;)

Moja zwykła skórzana Dingo żyje już prawie rok i ma się dobrze, co prawda bez intensywnego moczenia, ale zdarza się, za to z częstym szarpaniem, podgryzaniem, nie wiem magia :diabloti:

Posted

DorkaWD napisał(a):

Jednak te kosteczki mnie rażą :angryy:

A mnie wlasnie nie :eviltong:
Maja swoj urok i nie sa wcale takie duze :cool3:

Posted

gops napisał(a):
nasze piersze dingo nie przezylo plywania w jeziorze, drugie dingo zerwala jak rwala do kumpla , trzciego nigdy nie bedzie
nie polecam ;)

moja obroża dingo zginęła przez pogryzienie, ale szczeniak jack russella chodził w niej non-stop i wyglądała dobrze:razz: smycze też byly fajne, dopóki się nie pozrywały- ale to były te najmniejsze tasiemki :diabloti: teraz mamy 1,5cm i żyje już dłuuugo

GameBoy napisał(a):
czy taki wzór można dostać w Polandzie? szukam dla mumina fioletowego kompletu

nie można ;)

Posted

Witam!
"gops" "Feigned" " Rybka 39" macie szelki o nie prawidłowej budowie.Występuje 2 punktowe duszenie szyi oraz brzucha.To już lepsza obroża.W szelkach muszą pracować tylko piersi.
Pozdrawiam.:lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...