Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

ARGIS na Argisa to Lka jak nie XLka będzie dobra chyba :eviltong:
Mój to nosi rozmiar jak na konia :evil_lol:

Szkoda że ta promocja Rogzów to tylko takie wielkie obejmuje - mi trzeba XLke :cool3: A teraz to mam ochote na zwykłe,żółte szelki z RD :loveu:

Chyba sobie sprawie :eviltong: Ale potem bo teraz to muszę zamówić adresówki :razz:

Posted

Powiedzcie mi, czy mac leather 25mm ma rozpiętość od 36 do 60cm??

Bo właśnie mi przyszła i ma minimum 23,5 złożona w pół... Nie wiem czy źle podali, czy ja nie umiem pomniejszyć maxymalnie :cool1:

Posted

cocker - futrzakowo.pl

Dla osób, które nadal twierdzą, że akcesoriów ze zwykłej taśmy, firmy rogz nie ma i dla tych, którzy mi nie wierzyli wstawiam fotę zrobioną dziś
( sorki, że niewyraźna - następnym razem bardziej się postaram:cool3:)

Nowe szelki :loveu: Wydają się trochę przymałe, ale nie są - pach nie dotykają i psu jest wygodnie ;)

Posted

Onomato-Peja napisał(a):
cocker - futrzakowo.pl

Dla osób, które nadal twierdzą, że akcesoriów ze zwykłej taśmy, firmy rogz nie ma i dla tych, którzy mi nie wierzyli wstawiam fotę zrobioną dziś
( sorki, że niewyraźna - następnym razem bardziej się postaram:cool3:)

A nie są z jakiejś starej (nie wiem jak bardzo ;) ) serii? Teraz naszywki z nazwą firmy są inne?

Posted

agnieska napisał(a):
A nie są z jakiejś starej (nie wiem jak bardzo ;) ) serii? Teraz naszywki z nazwą firmy są inne?

Może i są ze starej serii, ale wiele osób się ze mną spierało, że kłamię, że nigdy ich w PL nie było i nie ma. No więc są :cool3: u mnie w 2 sklepach ;)

Posted

Onomato-Peja napisał(a):
zdecydowanie ten ostatni :loveu: też miałam, ale pies sąsiadki przegryzł ;) i mam drugą taką - domową dla Tosa :lol:

chodzi ci o ten zielony ?? tak ?? ;) tego zielonego kupie i może jeszcze jakiś inny hilton też kupie ale nie wiem jaki ??

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...