Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Katie']a doszedl juz rozowy, odblaskowy komplet RD?
jesli tak to oczywiscie prosimy fotki na modelce, jesli cos widac :diabloti:
i jak mina 'M'? :evil_lol:
**

Jeszcze nie :loveu: Od jutra "M" w pracy, więc prędko się nie dowie :eviltong:
Obroży i tak widać nie będzie :placz:ale... ja będę mieć świadomość, że ona ją ma :loveu: To tak jak z bielizną, prawie nikt (w moim wypadku tylko "M" widzi) jej nie widzi, ale jak masz na sobie coś ekstra to z miejsca lepiej się czujesz :multi:
W domu mam teraz meksyk (wymiana okien), ale jak się odrobię i nie umrę z przepracowania to zrobię sesję mojej Pandulindzie we wszystkim co ma i nagolasa też :evil_lol: A niech chłopaki oko nacieszą gołym i nieletnim futrzakiem ;)

Bartiśkowa, chyba unieszczęsliwiłaś go tym halti :evil_lol:
http://i39.tinypic.com/2n9kgv8.jpg

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

diabelkowa napisał(a):
wziąĆ nie wziasc ;P a ja juz jakis czas czekam na kaganiec z ipo sklepu i dalej jest napisane ze zamowienie w trakcie realizacji...

:cool1:
Ja zamówiłam z ipo sklepu w środę, w czwartek było święto, a w piątek już dostałam paczkę

Posted

Szukam szelek o zabudowanym dole i górze tak, by pływanie i przy tym podtrzymywanie psa było dla niego komfortowe. Coś co nie będzie mu się nigdzie wżynać, ani utrudniać oddychania przy podtrzymywaniu (jak na zwykłych guardach).

Posted

[quote name='Zuzka i shelciaki']Katie, poszukam. Na razie znalazłam wyprzedaż S'ek Raf Camo i Rogzette na Futrzakowie :eviltong: klik
EDIT: Znalazłam! klik po 20zł
dzieki bardzo;)
teraz sobie kiedys do sklepu pojde i porownam, tylko szkoda, ze w tym netowym sklepie smyczy ni ma

Posted

[quote name='Katie']dzieki bardzo;)
teraz sobie kiedys do sklepu pojde i porownam, tylko szkoda, ze w tym netowym sklepie smyczy ni ma

Smycz jest: klik

Posted

asiol napisał(a):
Szukam szelek o zabudowanym dole i górze tak, by pływanie i przy tym podtrzymywanie psa było dla niego komfortowe. Coś co nie będzie mu się nigdzie wżynać, ani utrudniać oddychania przy podtrzymywaniu (jak na zwykłych guardach).

Jedno co mi przychodzi do głowy, to moje wymarzone Ruffweary - planuję kiedyś zakup w tym samym celu, co Ty, tylko na razie sytuacja finansowa mi na to nie pozwala :oops:

Posted

sugarr napisał(a):
:cool1:
Ja zamówiłam z ipo sklepu w środę, w czwartek było święto, a w piątek już dostałam paczkę

ja tez wlasnie w srode i dopiero wczoraj mi zmienili status zamowienia i to wieczorem.

Posted

Ja kupiłam taki zwyczajny kapoczek, wprawdzie jeszcze nie wypróbowaliśmy naszego nabytku, ale już widzę, że się pospieszyłam, bo EzyDogi dużo fajniejsze.

Posted

Kupie szelki! rozmiar L lub duże M ..czekam na tanie oferty, bo z kasą cienko :diabloti::evil_lol:
na pw z pełną rozmiarówką i zdjęciem :eviltong: (jakie wymagania mam :roll:)

Posted

[quote name='jo_ann']do wyboru, do koloru... :evil_lol:

Collars - Leashes - Harnesses
Ty, Ty, Ty... Ty niedobra :eviltong:
Zachorowałam na

lub na to:

Na szczęście już wiem ile taki komplet kosztuje (koło 200zł) i ta wiedza sprawdziła się jako antidotum :diabloti:

Różowy RD przyszedł :multi:
Panda wygląda w nim jak Lolitka :loveu: Jutro fotki, a już dziś ostrzegam, że będzie wystrzałowo (drżyjcie faceci :evil_lol:)
Tylko teraz ja nie pasuję do mojego psa :placz: No chyba, że fundnę sobie tipsy i białe kozaczki (no i operacje plastyczną) :roll:

Posted

[quote name='jo_ann']

do wyboru, do koloru... :evil_lol:

Collars - Leashes - Harnesses

:placz::placz::placz:Okropna jesteś:placz::placz::placz:

Ale zabić przyjdziemy już w nowej obroży :evil_lol:

[quote name='Bartiśkowa_']oo świetnie :loveu: dla takiej panny to róż jak znalazł
Czekamy na fotki kompelciku na modelce ;)

Na pełnej misce przecena rogza xxl
PROMOCJE=

Jako szelki im zrobię :eviltong:
A tak serio, dobrze, że moje takie małe :razz:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...