Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

ajjjjj!nie sądziłam,ze popadnę w 'psi zakupoholizm' ale chyba mnie dopada...

chcę dla tego oto stwora:

kupić jakiegoś rogza.... piechu jest trochę większy od mojej-tak nad kolano sięga,ale dość szczupły;) Po małej konsultacji,myślę,że kupię Lkę, tylko nie wiem jaki kolor:oops::evil_lol: mi się najbardziej podoba ta:Rogz obroża klasyczna 25mm - Planet Rogz (654285577) - Aukcje internetowe Allegro
ale myślę jeszcze nad fioletem jakimś, może zaciskiem...:eviltong: i BE z tych ROGZ Obroża dla psa Fancydress L (643646934) - Aukcje internetowe Allegro
tylko ona taka...różowawa...:razz: jakos mi tak,nie wiem...:evil_lol:
Barry ma taką sierść,że i tak mało widać przez nią...więc nie wiem nad czym tak dumam...:evil_lol: no i jakieś wasze pierwsze odczucia?:diabloti:

P.S. własnie zobaczylam,że viva nie jest wcale różowawa,tylko czerwona:diabloti: więc nie tak źle:evil_lol:

Posted

[quote name='Patikujek']ostatnio przeglądałam w róznych sklepach akcesoria i strasznie ta obróżka mi się spodobała:loveu:
Petlife Ventures Adjustable Dog Collar Paws Teal

bądź ta:loveu:
Petlife Ventures Adjustable Dog Collar Spotlight Silver

Ancol Timberwolf Leather Blue Dog Collar

Ancol Timberwolf Leather Blue Dog Lead

Nam by się to podobało :loveu: I za skórę nie wychodzi tak drogo za komplet, u nas za taką cenę sama obroża z tych porządnych.

Także jakby się szykowało zamówienie, to dawać znać, dołączę się, koszty przesyłki się podzieli :evil_lol:

Posted

mnie sie ostatnio spodobal wlasnie rogz blue sport;)
a dla yorka, hmm jak chcesz z rogza, to chyba nie bedzie, zeby bylo tanie, sa take wzorek z rogza w fiolecie FLORAL i PURPLE PAW

Posted

sugarr napisał(a):
Sorata, fajne macie zbiory, ale najpiękniejszy na tych zdjęciach jest pies!!

Cudo!! :loveu:

To prawda. I jaki atleta ;)
A do mnie dziś doszły 2 lupinki. Jutro postaram się wstawić fotki;)

Posted

Słyszał ktoś z was o lince dla psa DOGtrace?
Nie długo planuje wylot z psem na dużą łąkę i chciałabym, żeby się wybiegał, a linka ma być takim zabezpieczeniem, żeby nie uciekł szakal...
A może to zły pomysł, bo by się o coś zaczepił...:roll:
Sama nie wiem...
Na razie proszę o opinie produktu :)

Posted

Domka_Czika napisał(a):
Słyszał ktoś z was o lince dla psa DOGtrace?
Nie długo planuje wylot z psem na dużą łąkę i chciałabym, żeby się wybiegał, a linka ma być takim zabezpieczeniem, żeby nie uciekł szakal...
A może to zły pomysł, bo by się o coś zaczepił...:roll:
Sama nie wiem...
Na razie proszę o opinie produktu :)

Jeżeli nie chcesz go niczego uczyć, tylko dać mu długość do biegania, to polecam raczej długąąąą smycz typu flexi.
Jak go po prostu puścisz na lince, to się poplącze itd, to raczej przydatne do szkolenia

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...