Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='DorkaWD']W zasadzie to taks robi podobne :lol: więc po co przepłacać? :cool3:

Właśnie coś w ten deseń odnalazłam taksowego, a nawet ładniejsze! I się już na to czaję. Będzie jak urocza dziewczynka, mój krwiożerczy Portosik wyglądał :diabloti: Raz gruba ćwiekowana skóra, raz róż i kropeczki :evil_lol:

A Muscatowy komplet zamówiony wreszcie, wpłacam w środę (czekam na $$ niestety). Będzie czerwony 25mm

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Marta_Ares napisał(a):
tak, a co? troszke duży sie wydaje chyba:roll:

jak dla mnie wlasnie OK bo w tym czerwonym zacisku tak nie fajnie za waski jak dla mnie L jak najbardziej pasuje

Posted

[quote name='olekg89']Sugar-dobrze ,że te obroże takie drogie bo już wzorki dla moich znalazłem odpowiednie wzorki:evil_lol:
Jakie? :cool3:

Ja na początku mając naiwną nadzieję, że to tak drogo nie może wyjść znalazłam sobie sporo wzorków, parę modeli obroży.
Wyszła gigantyczna kwota... Chciałam rezygnować z niektórych, ale nie mogłam żadnego odrzucić :diabloti:
W końcu z trudem został mi tylko jeden wzór.... I stwierdziłam, że za jedną obrożę to i tak za drogo i zamknęłam przeglądarkę nic nie kupując (nie będę mówić ile na tym czasu zmarnowałam)

Posted

ja się zastanawiam czy dla swojego wariata nie kupić szelek, bo czasami jak zacznie ciągnąć na smyczy to wydaje odgłosy jakby się dusił. :shake:

Posted

Nasze skromne zbory :P

Najnowsza jest obroża z chustą, ale nie chwaliłam się jeszcze chyba muscatem pomarańczowym i moro fioletowe z wytwórni Tzta Marty :P

Posted

[quote name='metaxa']Aco myślicie o czymś takim.. (dla Vivy- merlaka)
Rogz Limited edition obroża szerokość 11mm (654254832) - Aukcje internetowe Allegro
albo...:
ROGZ Obroża dla psa Fancydress S (643645284) - Aukcje internetowe Allegro

Ps- a moze znacie jakies tajne sklepy z tanimi obrozkami?? Z tego co narazie widze to chyba najtaniej na allegro ...:razz:

Tyle, że to jest rozmiar S i dlatego takie tanie :cool3: Dla BC to minimum rozmiar M ;) Nie wiem gdzie najtaniej, bo w sumie ceny są wszędzie podobne :razz:

Posted

Ale to jest jeszcze bardzo "mini" BC :p 4 mies ma, chociaz moze masz racje ze lepiej kupic wieksza.. tez wlasnie zastanawialam sie nad cena :eviltong: Ale juz i tak kupilam Hiltona, trudno Rogzy bede kupowac jak sucz przestanie rosnac:diabloti::evil_lol:

Posted

przyszedł kantar i smycz z 3rd-pole

na zdjęciu tego tak nie widać, ale smycz jest bardzo masywna i zapytałam się ich czy mogę ją wymienić...mogłabym z taką chodzić :evil_lol: ale obawiam się, że spowodowałaby ona jeszcze większe zaczepianie mojego psa :shake:

i na razie mój pies w obroży od Marty (kolejne zdjęcia jutro albo pojutrze :eviltong:)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...