Unbelievable Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Onomato-Peja napisał(a):sautka - ja na miodowego czyham :loveu: Ale póki co w zoologu są tylko miodowe w łapki, a ja chcę te drugie - w pieski, literki itd :eviltong: ale już tylko takie produkują
sugarr Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 sauatka napisał(a): tylko ja od razu muszę mieć komplet :oops: No to właśnie tak jak ja. Teraz na allegro jest smycz 25mm czekoladowa z literkami, napisane, że obroże mają do kompletu.. Ale z obroży wszystkie kolorki tylko bez czekoladowego!! Aaaaaaaaa cholerka! Właśnie się przyglądnęłam i mają wystawioną: Czerwona - obroża i smycz w te łapki. Czarna - obroża w łapy i smycz we wzorki Czeokoladowa - tylko smycz we wzorski. To co ja kupię :placz: Ja chciałam komplecik we wzorkiiii Chociażżżż.. Seterek ze zdjęcia miał w łapki było ładnie. No kurde, po co ja znowu wchodziłam na ten wątek. Normalnie bym już dawno kupiła i tyle :cool3:
cockermaister Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Wiecie ja narazie sobie rogza odpuszczę ale jutro jadę do zoologicznego to kupie jakąś obroże( chyba ami play'a różowego albo muscata czerwonego):cool1:
Molli Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Czy obroże na zatrzaski są bezpieczne (mam psa który ciągnie). Niedawno kupiłam taką obrożę kotu i jak zobaczy jakiegoś obcego psa lub się czegoś przestraszy, to ucieka uwalniając się z obroży (zatrzaski puszczają). Pozdrawiam.
Molli Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Gops, a tą obrożę którą masz w podpisie i chcesz sprzedać jakiej jest firmy, jak wygląda, jaki jest jej stan i za ile byś chciała sprzedać?
Molli Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Onomato-Peja napisał(a):jeśli to obroża dla kota, to ma specjalne zatrzaski, które puszczają np, jakby kot miał zawisnąć na gałęzi ;) Dobra obroża na zatrzask ( Rogz, Red Dingo, Lupine) nie powinna puścić :lol: Wielki dzięki.
Onomato-Peja Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Molli napisał(a):Czy obroże na zatrzaski są bezpieczne (mam psa który ciągnie). Niedawno kupiłam taką obrożę kotu i jak zobaczy jakiegoś obcego psa lub się czegoś przestraszy, to ucieka uwalniając się z obroży (zatrzaski puszczają). Pozdrawiam. jeśli to obroża dla kota, to ma specjalne zatrzaski, które puszczają np, jakby kot miał zawisnąć na gałęzi ;) Dobra obroża na zatrzask ( Rogz, Red Dingo, Lupine) nie powinna puścić :lol:
Ashley Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 A to nasza obróżka Huntera. Kolory w rzeczywistości żywsze, niż na zdjęciu.
konikowa Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 No to skoro mówicie, że do wody się nadaje to nie będę żałować;) Ja na Muscata czychałam już od dawna, ale nie mogłam się zdecydować, aż w końcu wczoraj tata zabrał mnie do sklepu a siostra podpowiedziała kolorek:lol: A my czekamy na takie zestawiki: Ami Play halti kantarek uzda NX różne wzory rozmiar 2 kolorek pomarańczowy: smyczka, obroża i halterek Lupine obroża 3/4" RÓŻNE WZORY 31-50 cm kolor Suzie Q: smycz i obroża Jak dojdą to wstawię na mojej kochanej modelce:p
DorkaWD Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Chyba już dojrzałam do decyzji o zakupie kompletu RedDingo z odblaskiem :loveu: Tylko jeszcze będę potrzebowała Waszych opinii względem kolorku :cool3: Moja Pandzioszka na chwilę obecną jest biało-szara, jako szczeniaczek była biało-czarna - Bearded Collie to takie kameleony i średnio co pół roku kolorki im się zmieniają:loveu: Według mnie do obecnej Pandziszy pasuje róż, ale... moja kudłata skutecznie zakrywa każdą obroże futrem i przy tej widoczności lub raczej niewidoczności każdy kolor jej pasuje. Osobiście nie lubię różu! :evil_lol: Ale przywykłam do jego obecności odkąd mam córkę (spróbuj sobie coś kupić dla dziewczynki w innym kolorze - nieistnieje.) Moje obawy dotyczą jasności smyczy... Jasna smycz = częstsze pranie Czy ten odblask z RD jest trwały? Jak zachowuje się po praniu? A może zamiast odblasku z RD wziąć tą smycz Zakup smyczy dla psa jest trudniejszy niż zakup ciuchów dla siebie :roll: Edit: Jednak wybrałam RD :D
marta_gp Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 przyszła obroża i szelki od Marty :cool3: i mam awizo :roll: na smycz i kantar z 3-rd pole zdjęcia na modelu za jakiś czas :eviltong: można gdzieś w Warszawie kupić ringówkę?
sugarr Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 [quote name='Ashley']A to nasza obróżka Huntera. Kolory w rzeczywistości żywsze, niż na zdjęciu. Śliczna! :loveu: Ostatnio znalazłam takie coś w internecie: https://www.walkewoo.com/c-2-dog-collars.aspx i Cozy Critter - Custom Dog Collars dla nieanglojęzycznych od razu mówię, że tu są pokazane jedynie modele obroży jakie produkują, a żeby zobaczyć wszystkie wzory (każdy model można zamówić w każdym wzorze) są po kliknięciu "VIEW ALL FABRICS" i jedni i drudzy wysyłają do PL :diabloti:
Kasia&Rika Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 [quote name='sugarr'] Ostatnio znalazłam takie coś w internecie: https://www.walkewoo.com/c-2-dog-collars.aspx i Cozy Critter - Custom Dog Collars dla nieanglojęzycznych od razu mówię, że tu są pokazane jedynie modele obroży jakie produkują, a żeby zobaczyć wszystkie wzory (każdy model można zamówić w każdym wzorze) są po kliknięciu "VIEW ALL FABRICS" i jedni i drudzy wysyłają do PL :diabloti: niezłe:loveu: ale pewnie cena ...
GameBoy Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Kasia&Rika napisał(a):niezłe:loveu: ale pewnie cena ... cena jest podana prz kazdym produkcie chyba bym nie kupila za taka kase
Unbelievable Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Sorata napisał(a): można gdzieś w Warszawie kupić ringówkę? można, tylko na wystawie będzie większy wybór ;) a pociwiczyć można na uchu od smyczy na przykład
Kasia&Rika Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 GameBoy napisał(a):cena jest podana prz kazdym produkcie chyba bym nie kupila za taka kase nie widziałam i faktycznie za te cenę ... i jeszcze przesyłka ... masakra:evil_lol:
DorkaWD Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 [quote name='sugarr'] Ostatnio znalazłam takie coś w internecie: https://www.walkewoo.com/c-2-dog-collars.aspx i Cozy Critter - Custom Dog Collars W zasadzie to taks robi podobne :lol: więc po co przepłacać? :cool3:
Marta_Ares Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 doszedł nam rogz z lekkich i miękich pomarańczowy i Red dingo, po małej wymianie z Gops:lol:
marta_gp Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Tinka:) napisał(a):można, tylko na wystawie będzie większy wybór ;) a pociwiczyć można na uchu od smyczy na przykład :) chciałabym w jakimś sklepie nie-internetowym kupić. Z wystawą nie wiem jak będzie...no i duży wybór mi nie jest potrzebny ;)
Unbelievable Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Sorata napisał(a)::) chciałabym w jakimś sklepie nie-internetowym kupić. Z wystawą nie wiem jak będzie...no i duży wybór mi nie jest potrzebny ;) no to chociażby w kakadu swego czasu były jak szukałam, nie wiem jak teraz ;)
marta_gp Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 dzięki ;) to muszę się lepiej przyjrzeć smyczom w kakadu ;) btw. fajny gad, tez mam lamparciego, ale classica ;)
Unbelievable Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 [quote name='Sorata']dzięki ;) to muszę się lepiej przyjrzeć smyczom w kakadu ;) btw. fajny gad, tez mam lamparciego, ale classica ;) w anna zoo też widziałam ;) [SIZE="1"] też miałam mieć classica, no ale, wyszło jak wyszło :evil_lol: w sumie bardzo się z tego cieszę, ale moim marzeniem jest MSS :loveu:
Recommended Posts