WeronikaM Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Tinka:) napisał(a):eee, ja nie mam pasującej :razz::diabloti: ja też nie :shake: Diana ma wszytsko innego koloru smycz niebieska obroża czerwona kaganiec beżowy kantar czarny oczywiście nigdy nie zakładam wszystkiego naraz :evil_lol: a tak wogóle to po ile macie wszytskio tzn \. ile obrózek, ile smyczy??? ja mam 1 obroże czarwoną skórzaną, ale zamierzam jakiegoś ROgza albo Rd zakupić i 2 smycze: Pierwsza normalna szara. Druga niebieska, zwykła, regulowana(nie dużo), z zapięciem do pasów (w samochodzie)
Arden Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 To my w ogóle biednie wypadamy z Ambi :diabloti: Jedna obroża (nie licząc tych, z których powyrastała) czerwona (półzacisk rogz), jedna smycz (czerwona, parciana, przepinana), halti (czerwone, 3rd pole)... Chcę jeszcze normalną obrożę, i jakieś szelki, ale to musi poczekać na poprawę finansów ;) I pewnie i tak będą czerwone :loveu: ...tylko butów czerwonych nie mam, ani torebki :placz:
Madzik93 Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 A jaka lupina by jeszcze pasowała do Lori, jakas fajna na lato? Z tych dla średnich psów (moo cow i super star juz mamy)
madziulik_13 Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 A ja zamówiłam dla mojej berneńki Rogza Blue Sport :cool3:
Marta_Ares Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 apostrophos napisał(a): :crazyeye: a cow tym takiego dziwnego?
agnieska Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 [quote name='Marta_Ares']a cow tym takiego dziwnego? Myślę, że pan reklamuje raczej produkty, które sprowadza (vide: http://www.dogomania.pl/forum/f1002/obroze-szelki-smycze-vol-1-a-120451/index790.html#post12370290)
Marta_Ares Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Zbiory Mayki Tzt sie niby smieje ze to ja mam dużo:roll: :evil_lol: :evil_lol: Doszła jeszcze teraz różowa RD i smycz czerowna flexi
Marta_Ares Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 To przy okazji nasze zbiory:evil_lol: brakuje tu jeszcze obrozy moro pomarancz z łancuszkiem, czerwono czarnej linki- smyczy i szelek
gops Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 no Marta niezle :evil_lol: podoba mi sie przerobiona czerwona w kosci froga :cool3: widze ze wkoncu doszlo :razz:
zoosia21 Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Nooo :crazyeye: Marta Ares.... my wyglądamy przy was marnie:roll: pozazdrościć takowej kolekcji. My się potem pochwalimy naszymi zbiorami ale przy was to nie ma co oglądać :shake:
Pestka Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Marta :crazyeye: Niezłe te Twoje zbiory nie powiem :evil_lol:
gops Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Ana04 napisał(a):Jak myślicie jaki rozmiar szelek z RD dla DONa? L czy XL? Bo już sama nie wiem... XL zalezy ile ma w klacie , zmierz ale mysle ze Xl
Ana04 Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Czyli, że lepsze będą XL? :cool3: Teraz jeszcze tylko jaki wzorek? Myślałam, nad Bonarama Red. Bo jeśli wszystko pójdzie po mojej myśli w tym tygodniu zamawiamy.
Ana04 Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Jak myślicie jaki rozmiar szelek z RD dla DONa? L czy XL? Bo już sama nie wiem...
Onomato-Peja Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Ana - z klaty to Lka, ale ja Lkę na żywo widziałam i ma bardzo krótki ten pasek łączący górny ( nie wiem jak się to nazywa :p ) i bardziej mi one na spaniela niż na dużego psa XL powinno być good a jak nie to chętnie odkupię jak wzorek mi podpasi :P a właśnie - jaki wzorek ?
Ana04 Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Właśnie myślałam nad Bonarama Red, ale sama już nie wiem. :shake:
gops Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Karilka napisał(a):Płaska, skórzana obroża. Szelki mogą wykrzywić szczeniaczka. a ja zawsze myslalm n aodwrot male rasy maja slaba szyjke i gdy pociagnie sie na obrozce np gdy idzie inny pies lub w naglych wypadkach jak samochod mozna psa polamac , szelki u szczeniaka zawsze wydawaly mi sie lepsze
Hawanka Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 [FONT=Microsoft Sans Serif]A ja mam pytanie z innej beczki :roll: Czy szczeniak 2,5 miesieczny Hawańczyk może nosić szelki ?? czy też lepsza bedzie obróżka ??? :???:[/FONT] [FONT=Microsoft Sans Serif][/FONT] [FONT=Microsoft Sans Serif][/FONT] [FONT=Microsoft Sans Serif]:Dog_run:[/FONT]
Recommended Posts