Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Marta_Ares, śliczne :crazyeye: zielona w kwiatki i te w paski, ach. :loveu:
ojj kusisz :diabloti: a na jaką najmniejszą szerokość robicie obroże?

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Szpilka z tych kwiatkow to własnie Mayka ma obroze, i przezywa jakos kąpiele i tarzanie sie we wszystkim:lol:

co do tych tasiemek to jestem naprawde o nie spokojna, sa przyszywane z jednej i drugiej strony, tak samo jak inne firmowe obroze, przeciez oni tez maja zwykle parciane tasmy i na to ozdobne naszywane;)

Posted

super wzory mi sie najbardziej podobaja te zielone paseczki ale mogly by byc szersze :) tylko ja bym sie bala ze nie przetrwaja codziennych kapieli blotnych

Posted

Próbki róznych kolorów tasm

obecnie mamy takie tasiemki ozdobne do naszywania:cool3:

i nowy odcień moro, niestety tylko w szerokosći 25mm(Mayka ma już z niego obroże nową:evil_lol: :evil_lol:)

Posted

http://images40.fotosik.pl/125/3fbd490854c51cd1.jpg
Jakiej szerokości są te taśmy?
Wszystkie piękne! Do mojego Burka ten szaro-różowy byłby idealny :razz:
http://images41.fotosik.pl/125/10b47223f7ab6fc0.jpg
To nowe moro zresztą też byłoby superrrr:multi: Czy ono jest różowo-fioletowo-srebrne?
Marta, macie może jakieś odblaski do naszywania? Mój "M" dał mi szlaban na tekstylia dla psa, ale nie mamy jeszcze nic odblaskowego (a na ten główny spacer to my chodzimy w późnych godzinach), więc odblaskiem mogłabym coś wywalczyć :diabloti:

Posted

Gdzie kupujecie Red Dingo? Na tej stronie: reddingo.bazarek.pl?
Jeszcze tylko takie pytanie, rzeczy RD, mam na mysli obroze, sa miekie, tak w poronaniu do Rogza, czy duzo sie roznia twardoscia?

Posted

Ja zamawiałam niedawno RD z bazarku ich i wszystko było w najlepszym porządku.
Obroża jest solidna,nie jest twarda ani też miękka.
Na razie chodzi w niej od święta ale był raz na deszczu i w jeziorze i po praniu dalej jak nówka :eviltong:

Posted

Ma ktoś do sprzedania szelki RD rozm. L bądź XL?
Mogą być używane, ale żeby nie były zniszczone. Wzorek generalnie obojętny byle nie różowy.

Posted

Onomato-Peja napisał(a):
Marta brąz booski :loveu:
ty tak kusisz a ja już nie chce obroży kupować :shake:

Zawsze możesz zamówić samą SMYCZ :evil_lol:

Posted

Katie napisał(a):
Jeszcze tylko takie pytanie, rzeczy RD, mam na mysli obroze, sa miekie, tak w poronaniu do Rogza, czy duzo sie roznia twardoscia?

Ja także zamawiam RD na tej stronie. Wszystko jest bardzo dobrze :) Obroże są sztywniejsze niż rogz, ale nie za twarde. Ja osobiście wole RD :) Teraz zastanawiam się na hibiscus red, choć te obroże Marty mnie kuszą, bo jest szkocka krata :loveu:

Posted

Katie napisał(a):

Ja zamawiałam z tej strony :cool3: a obroże są świetne moja Koki chodzi w nich codziennie i pływa w nich a wyglądają jak nowe:razz: były już raz prane i po praniu też mają taki sam kolor jak przed praniem ;) Polecam tą firmę :razz::razz::razz:

Posted

to tak jak pisalam wczesniej obrozka;) no i do kompletu smycz bym wziela tez;)
szerokosc no nie ma dla mnie wiekszego znaczenia, rozmiar wydaje mi sie, ze ze wszystkich firm taki sam, czyli S, bo on ma w szyji tak gdzies ze 20cm
co do koloru to nie wiem wlasnie, jak bym wiedziala to bym nie pisala;)
ale zastanawialam sie nad Red Dingo takie kolorki:
CRICADELIC BROWN
HYPNO MID BLUE
COSMOS GREEN, a no i to ma byc dla faceta, wiec roz nie:cool1:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...