cockermaister Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Sprzedam moja suczka miała je pare razy na sobie ami play miał uszkodzony klips bo ja co chwile zdejmowałam jej tą obroże i przez przypadek połamałam, ale teraz klips jest już wymieniony i nowy ;);) skusi się ktoś??
Onomato-Peja Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 cockermaister napisał(a):A jaki rozmiar rogza dla spaniela ;););)????? Lka zatrzask najlepiej wygląda
Lucky. Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Mam fotki na mojej Rogza Xlka łańcuszek, Lka półzacisk i zatrzaska Lka. Mogę dac fotkę jeśli chcesz, mi osobiście najbardziej podoba się w zatrzasku ;))
cockermaister Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Lucky a miałabyś jakiegoś rogza mi sprzedać ??? a fotki chcę ;););)
Feigned Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 BullWest, mamy identycznego Muscata tego czerwonego dla naszego białasa :cool3: też jestem zadowolona.
Lucky. Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 [quote name='cockermaister']Lucky a miałabyś jakiegoś rogza mi sprzedać ??? a fotki chcę ;););) Mam tylko jednego rogz'a jak na razie :cool3: Więc nie sprzedam :evil_lol: Fotki jak znajdę to dam . Najbardziej Megi podobała mi się w Lce zatrzasku i Mce pół zacisku ;)
Infortune. Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 [quote name='cockermaister']Lucky a miałabyś jakiegoś rogza mi sprzedać ??? a fotki chcę ;););) A różowy zacisk byś chciała? :evil_lol: Wracając do rogzowych szelek czy obroży, ja mam obróżkę od roku prawie i wygląda jak nowa, szelki też mamy prawie rok i żadnej wystającej niteczki, a używane b. często. Ale może to dlatego, że to jeszcze z tej 'starej' serii :niewiem:
Lucky. Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Inf. możliwe że to jeszcze z tej ' starej wersji' , bo ja mam i muszę te nitki obcinać bo obleśnie to wygląda ..
cockermaister Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Infortune. wiesz wolałabym zapinanie na klips ;););)
DorkaWD Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 [quote name='Lucky.']Inf. możliwe że to jeszcze z tej ' starej wersji' , bo ja mam i muszę te nitki obcinać bo obleśnie to wygląda .. Zamówiłam komplet z rogza w okolicach listopada...czekałam prawie 2 miesiące. Smycz trzeba było sprowadzić, bo nie było na stanie. Obroża ze starej serii -IDEALNA! Natomiast smycz - DZIADOSTWO! :angryy: Nitki wyłażą i jakaś taka jakby wypłowiała a prałam ją raz, podczas gdy obroże to chyba już dziesięć razy (w zasadzie to nie prałam tylko przepłukałam w wodzie z delikatnym płynem) Jestem na 100% pewna, że to inna seria, bo wzorek minimalnie się różni i logo ROGZa jest ciut inne. ROGZ się zepsuł! No i te ich coraz to wyższe ceny :roll: Teraz to już tylko Lupine i RD (jeszcze nie mam RD, ale... już mam coś na oku). Aaa... no i chyba kupię smycz z linki (taką zwykła) żeby mieć coś neutralnego, bo mi "M" marudzi, że wszystkie nasze smycze są gejowskie (kwiatuszki, róż :evil_lol:) np taką: http://www.karusek.com.pl/produkt.php?prod_id=3012&action=prod Marzy mi się taka, ale funduszy na teraz brak :placz:- [url=http://www.karusek.com.pl/produkt.php?prod_id=5259&action=prod]Champion- smycz sk
Agnes Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 DorkaWD napisał(a):ROGZ się zepsuł! No i te ich coraz to wyższe ceny :roll: TE? przeciez wszystko drozeje - wystarczy wejsc do sklepu net, na allegro...ceny karm, preparatow na stawy, na kleszcze, jedzenie dla nas - to nie rogz sobie wymyslil podwyzke - wszystko drozeje i bedzie coraz bardziej
DorkaWD Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Agnes napisał(a):TE? przeciez wszystko drozeje - wystarczy wejsc do sklepu net, na allegro...ceny karm, preparatow na stawy, na kleszcze, jedzenie dla nas - to nie rogz sobie wymyslil podwyzke - wszystko drozeje i bedzie coraz bardziej Niby tak, ALE ceny np. RD aż tak nie podskoczyły :lol: Przykład:w listopadzie kupiłam ID z ROGZa 29zł i z RD 10zł. Te same ID teraz kosztują ROGZ 36,70zł, RD 11zł Czyli RD +10% a ROGZ + ponad 25% Przy tym jakość ROGZa znacznie spadła :shake: (mowa o całym asortymencie)
agnieska Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 BullWest napisał(a): My mamy Mac Leathera brązowego z trzema kwiatkami;) Sprawuje się świetnie, choć jak dla mnie to powinien być nieco szerszy;) Świetne, gdzie je kupiłaś? :) Ja w sieci widziałam te "zwykle" Muscaty, z tłoczonym wzorkiem... nigdzie kwiatków
Feigned Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 agnieska napisał(a):Świetne, gdzie je kupiłaś? :) Ja w sieci widziałam te "zwykle" Muscaty, z tłoczonym wzorkiem... nigdzie kwiatków ja też ich w internecie nie widziałam, ja w zoologicznym kupiłam. :eviltong:
Onomato-Peja Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Dostałam warunek ( nie ja płacę za smycz), że ma być wygodna i pasować do co najmniej jednej obroży, więc ta którą chciałam odpada macie jakieś propozycje ? mam muscata z brąz 'skórkowego', rogz czarny z nitką, rogz drut i dingo skóra z srebrno-złotymi ćwiekami smycz minimum 170 cm długości
diabelkowa Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 wez kup ta skorzana szyta na okreta ktora bonowa ma do sprzedania :)
agnieska Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 [quote name='Feigned']ja też ich w internecie nie widziałam, ja w zoologicznym kupiłam. :eviltong: Szkoda... a może ktoś inny je widział w sieci? Z chęcią zamówiłabym dla suni mojej siostry Dla mojego malamuta przyszedł dziś plecak Ruffweara o taki RuffWear plecak Approach Pack Large - Blue, czekam jeszcze na dostawę nowości - kamizelki chłodzącej, też z Ruffweara ;) Ruffwear kamizelka Swamp Cooler - XLarge
BullWest Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 agnieska napisał(a):Świetne, gdzie je kupiłaś? :) Ja w sieci widziałam te "zwykle" Muscaty, z tłoczonym wzorkiem... nigdzie kwiatków No właśnie. Ja też wszędzie widziałam te tłoczone, a te kupiłam u Nas w zoologu (należy do naszej Pani Wet), tam mają katalog z Zoluxa (mają stronkę) i można zamówić co się chce.
Onomato-Peja Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 [quote name='diabelkowa']wez kup ta skorzana szyta na okreta ktora bonowa ma do sprzedania :) jak będzie szyciem do środka to się zastanowię nad nią :eviltong: póki co jestem za CIRCADELIC BROWN z Red Dingo :cool3:
agnieska Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 BullWest napisał(a):No właśnie. Ja też wszędzie widziałam te tłoczone, a te kupiłam u Nas w zoologu (należy do naszej Pani Wet), tam mają katalog z Zoluxa (mają stronkę) i można zamówić co się chce. Dzięki za informację, przeszukałam ich stronę ale nie zauważyłam tych waszych, kwiatkowych :roll: chyba pozostaje mi do nich napisać
Marta_Ares Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Onomato-Peja napisał(a):Marta !!! :placz: Tak nie można no ! :placz: co się stało:diabloti: cockermaister napisał(a):Śliczne wzory ;););) dziękuje:loveu:
Recommended Posts