drzalka Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Łańcuszka nie trzeba odrazu uzywac jako dlawika( np. na PT- egzaminie trzeba miec łańcuszek na psie). Duzo osob stosuje go jako normalną obroze, na wystawie np, wsrod bokserow, dobermanow oprocz zmijek i łancuszkow z malymi oczkami, stosuje się łańcuszki ze srednimi i duzymi oczkami - wedle gustu :] http://www.optimagrata.com/fotky/Hannibal-%2022mes.%20(3).jpg Ten zapinany na karabinczyk szybko się zaklada - to jest jego plus.
Bartiśkowa_ Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Baks w Lupine wygląda naprawdę ślicznie :loveu: Marta coraz to bardziej mi się pobdobają te szeleczki i obróżki :loveu:
BullWest Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Marta_Ares bardzo fajna ta czarna wzorkowa obróżka, podoba sie, podoba;) A foto na psie masz? My, tj. Ja i Shillkosławska też jesteśmy maniaczkami psiowych akcesoriów, mamy różnorodną kolekcję, począwszy od morzastych STRONG-ów z Dingo na Rogzette'ach skończywszy;p Teraz właśnie jesteśmy w trakcie zamawiania WOZY:evil_lol:
BullWest Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Marta_Ares bardzo fajna ta czarna wzorkowa obróżka, podoba sie, podoba;) A foto na psie masz? My, tj. Ja i Shillkosławska też jesteśmy maniaczkami psiowych akcesoriów, mamy różnorodną kolekcję, począwszy od morzastych STRONG-ów z Dingo na Rogzette'ach skończywszy;p
Katie Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 polecicie cos dla malenkiego yorka, jakis fajy zestawik smycz + obroza, jeszcze obrozy nie mam zadnej dla niego i pomyslalam, ze moze czas kupic:eviltong: tylko kurcze nie mam zadnego pomyslu, nawet nie wiem z jakiego materialu wybierac, pomozecie?
MakeBelieve Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Rogz? xP Tylko nie wiem, czy glowka nie bedzie za mala xP Sprawdz jej obwod szyi, jak bedzie conajmniej 19 cm to rogz bedzie dobry xP Lupine tez moze byc, ma od 16 cm xP Tylko nie wiem czy nie za sztywne..... Albo z trixie :)
Lucky. Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Ja osobiście nie polecam rogz'a może dlatego że się popsuł ... Ja mojego mam koło 6 miesicy a nitek ma strasznie duużo, polecam Rd mam go 3 miesiace i spisuje sie świetnie. Lupine nie mam, ale ich wzorki mi się bardzo podobają.
Dogha Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Marta nie kuś! Jak przyjdą szelki od Ciebie to moooże... :evil_lol: Katie Rogz, RedDingo, Lupine. Ale przede wszystkim zmierz jej(?) szyjkę. Jak ma naprawdę malutką to może być Rogz pupz 8mm od 14cm w szyi do 21cm: Lucky. A moje Rogzy (też te 2-letnie) wyglądają jak nowe :roll: nitek żadnych nie ma :roll:
KaRa_ Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Bobowe te szelki moro pomarańczowe ;) A macie w swojej ofercie takie czarne?:cool3:
Katie Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 hehe:) z tym moim psiakiem to moze troche przesadzilam :eviltong: ma on 21cm ze sporym luzem, wiec gdzies mniej wiecej 20cm tak mysle. tylko zastanawiam sie, co bedzie najwygodniejsze, czy materilowe jakies, czy jakas delikatna skorka, czy jak ta eco muscata mac leather jeszcze tak sie zapytam, czy sa takie szersze obrozki o takim obwodzie, czy tylko takie cieniutkie i nie wiem, czy lepsze cienkie, czy grubsze troszke
Wola Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 ja mam dwa miesiące i tydzień :) szelki Rogza, używane są codziennie na wszystkich spacerach i są w stanie nienaruszonym także osobiście polecam ;)
MakeBelieve Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 To nie przesadzaj ze taki malutki yorczek, moja tyle samo ma :) Więc albo zwykły rogz- ja dla swojej nastawiłam na ok. 24 cm, bo jej chyba szyja troche urosla xP Bo ten pupz to za maly bedzie. Ja skóry nie lubie, jesli cos w ten desen to ten muscat xP
Katie Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 dobra, dziekuje:) to teraz kolejne pytanie;D co bedzie najmniej wycieralo siersc i bylo wygodne? ** co do materialowych, to podobaja mi sie RD, sa ladne i w miare tanie, bo jak zobaczylam cene smyczy rogza regulowanej to mnie przewalilo:eviltong: no wlasnie tyko, ze chyba nie ma z RD smyczy przepinanej w kolorach: COSMOS GREEN HYPNO MID BLUE CIRCADELIC BROWN
Dogha Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Rogz Pupz jest też grubszy: Szerokość taśmy: 12mm Obwód obroży : 19-31cm Muscaty z niby skórki są fajne bardzo, mam pomarańczowego i się super sprawuje.
Marta_Ares Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 [quote name='Bartiśkowa_'] Marta coraz to bardziej mi się pobdobają te szeleczki i obróżki :loveu: heheh, zapraszam:cool3: [quote name='BullWest']Marta_Ares bardzo fajna ta czarna wzorkowa obróżka, podoba sie, podoba;) A foto na psie masz? Witam fotki na psie nie mam, bo byla robiona na zamowienie i juz wysłana, a na swoich kundlach nie robiłam, bo potem byloby wszystko w siersci:lol: [quote name='KaRa_']Bobowe te szelki moro pomarańczowe ;) A macie w swojej ofercie takie czarne?:cool3: dzięki, czarną taśmę oczywiście mamy i dałoby rade takie zrobić;)
WŁADCZYNI Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Wola napisał(a):ja mam dwa miesiące i tydzień :) szelki Rogza, używane są codziennie na wszystkich spacerach i są w stanie nienaruszonym także osobiście polecam ;) moje wyglądają jak przewleczone przez nie wiem jakie tereny mimo że nie są intensywnie użytkowane. Zdecydowanie nie polecam. Za to nie mam zastrzeżeń do Red Dingo - szelki wyglądają świetnie mimo intensywnego użytkowania od dawna.
Hawanka Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 [FONT=Franklin Gothic Medium]A gdzie ja moge kupić taką obróżke ?????? [/FONT] [FONT=Franklin Gothic Medium][/FONT] [FONT=Franklin Gothic Medium][/FONT] [FONT=Franklin Gothic Medium] [/FONT]
diabelkowa Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Marta coraz bardziej mi sie podobaja wasze rzeczy ale ja juz nie kupuje !!!!!! nieee!!!!!
Marta_Ares Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 [quote name='diabelkowa']Marta coraz bardziej mi sie podobaja wasze rzeczy ale ja juz nie kupuje !!!!!! nieee!!!!! hehe to co byś chciała:diabloti:
BullWest Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 [quote name='Katie']hehe:) z tym moim psiakiem to moze troche przesadzilam :eviltong: ma on 21cm ze sporym luzem, wiec gdzies mniej wiecej 20cm tak mysle. tylko zastanawiam sie, co bedzie najwygodniejsze, czy materilowe jakies, czy jakas delikatna skorka, czy jak ta eco muscata mac leather jeszcze tak sie zapytam, czy sa takie szersze obrozki o takim obwodzie, czy tylko takie cieniutkie i nie wiem, czy lepsze cienkie, czy grubsze troszke Dla Yorczka to albo jakiś fajny, kolorowy Rogzik. Chyba, że chciałabyś coś ze skórki, to może pomyśl o czymś z Wozy??? Uszyją Ci co chcesz na zamówienie w każdym rozmiarze, kolorze etc. My mamy Mac Leathera brązowego z trzema kwiatkami;) Sprawuje się świetnie, choć jak dla mnie to powinien być nieco szerszy;) Na mojej Bulwie wygląda tak: I jest jeszcze czerwony, cieńszy:
Hawanka Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 [quote name='Magda25']Hawanka, napisz PW do Marta_Ares. :cool3: [FONT=Franklin Gothic Medium]Wiem napisałam :cool3:[/FONT]
Katie Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 ponawiam pytania;) co by nie wyciralo siersci, bylo wygodne i w miare tanie;) bo wlasnie nie wiem, czy brac skorzane, tasmowe, czy eco /dla yorka ma byc/ ** i jeszcze jedno:) widzial ktos moze smycz podwojna w kolorach: COSMOS GREEN HYPNO MID BLUE, lub CRICADELICK BROWN, w rozmiarze S?
Tepes Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Mam na sprzedanie smycz skórzaną szytą na okrągło nową nieużywaną. Bo zamówiłam w necie okazało sie że nie ma czarnych i czy zwrócić pieniądze czy posłać czarną. No to odpisałam że chcę odzyskać pieniądze. No i kupiłam smycz na wystawie. Dzisiaj piszą mi że przyszła dostawa i smycz jest wsyałana;/ Smycz nowa,czarna, składana.
Recommended Posts