gops Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 zoosia21 napisał(a):ja mam pytanko: czy łańcuszek z rogza sam się dobrze luzuje? :cool3: ogolnie lancuszki sie dobrze luzuja ;)
zoosia21 Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 agaciaaa napisał(a):Taaak ;) Anula bardzo fajna ta smyczka i do Lupinka fajnie pasuje :) aaa to fajnie :loveu: dzięki :eviltong:
Tepes Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 [quote name='diabelkowa']a po ile kupilas ta skorzana? 50 zł a w necie z przesyłką najtaniej jak widziałam było by 60 zł
Patikujek Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 A mi doszła w piątek Lupine Peacock od Cambel&Megi zdjęcia niestety będą dopiero we wtorek bo laptop u rodziców
sugarr Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Ma ktoś może obrożę (i/lub smycz) ferplast vip?? Niby to zwyczajne takie, ale chętnie bym zobaczyła na psie przed zakupem
Unbelievable Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 [quote name='sugarr']Ma ktoś może obrożę (i/lub smycz) ferplast vip?? Niby to zwyczajne takie, ale chętnie bym zobaczyła na psie przed zakupem ja mam obrożę ;) szybko stała się ciemna, z miodowego brązowa, no i nieładny osad z zapięcia po wodnych ekscesach ;) ale skóra się w miarę dobrze trzyma.
Marta_Ares Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 [quote name='Darianna']http://i693.photobucket.com/albums/vv296/Myszka_100/DSC06064.jpg a 3 i 6 od góry to jakiej firmy? Muscat, 6 z niby skórki;)
THE DEATH Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 [quote name='Marta_Ares'] [quote] Marta mozezsz mi powiedziec jakiej firmyta obroża I od góry- niebiesko czarna. I gdzie ją kupiłas?
Marta_Ares Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 [quote name='THE DEATH'] Marta mozezsz mi powiedziec jakiej firmyta obroża I od góry- niebiesko czarna. I gdzie ją kupiłas? ta obroze kupiłam w zoologu, nie pamietam niestety firmy;) z nowości:cool3: (a czekam jeszcze na funky retro dla Aresa:evil_lol:)
Darianna Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 http://i693.photobucket.com/albums/vv296/Myszka_100/DSC06064.jpg a 3 i 6 od góry to jakiej firmy?
psiulka Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Marta_Ares - super ten kolor buraczany jest :loveu: Fajnie wygląda w nim Twój pies :loveu: Nie wiecie może, czy są gdzieś jasnoniebieskie łańcuszki/zaciski? :razz:
Dogha Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Jasnoniebieski zacisk jest z Rogza: Rogz obroża HBC 03 M - Raf Camo Wzór Raf Camo
sugarr Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 [quote name='Tinka:)']ja mam obrożę ;) szybko stała się ciemna, z miodowego brązowa, no i nieładny osad z zapięcia po wodnych ekscesach ;) ale skóra się w miarę dobrze trzyma. Hmmm to teraz mam dylemat czy zapłacić, bo zamówiłam tą właśnie miodową wersję tak na zdjęciu, a u ciebie to taki ciemny brąz. Jakoś mi się wydawało, że to będzie taka elegancja i jakość ta obróżka, a u ciebie no wygląda ok, ale nie zgodnie z moim wyobrażeniem :razz: A zamówiłam i obrożę 2,5cm i smycz 2cm/100 za w sumie 7 dyszek + przesyłka. I miałabym za to jakąś fajną wozę, a smycz mogłabym dokupić w sumie jakąkolwiek, albo dopłacić i też od nich. Hmm sama nie wiem. Mogłabym teoretycznie nie zapłacić, bo to za pobraniem. Ale będę już skreślona w tym zoologu (chociaż tam nigdy nie robię zakupów i tak) a poza tym nie lubię tak się nie wywiązywać. No i cóż począć? A było poczekać :placz: Nie ja zawsze tylko chodzę po tych sklepach internetowych i klik, klik, klik:mad: :roll:
Lucky. Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Co lepsze dla Megi ? ? ? [url=http://www.superkarmy.pl/product_info.php/cPath/72_21_30/products_id/4244]SUPER KARMY DLA PS
Unbelievable Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 sugarr napisał(a):Hmmm to teraz mam dylemat czy zapłacić, bo zamówiłam tą właśnie miodową wersję tak na zdjęciu, a u ciebie to taki ciemny brąz. Jakoś mi się wydawało, że to będzie taka elegancja i jakość ta obróżka, a u ciebie no wygląda ok, ale nie zgodnie z moim wyobrażeniem :razz: A zamówiłam i obrożę 2,5cm i smycz 2cm/100 za w sumie 7 dyszek + przesyłka. I miałabym za to jakąś fajną wozę, a smycz mogłabym dokupić w sumie jakąkolwiek, albo dopłacić i też od nich. Hmm sama nie wiem. Mogłabym teoretycznie nie zapłacić, bo to za pobraniem. Ale będę już skreślona w tym zoologu (chociaż tam nigdy nie robię zakupów i tak) a poza tym nie lubię tak się nie wywiązywać. No i cóż począć? A było poczekać :placz: Nie ja zawsze tylko chodzę po tych sklepach internetowych i klik, klik, klik:mad: :roll: tylko ta moja była mocno używana :cool3: woda nie woda, śnieg, wszystko ;) skóra jest fajna, gruba, kolor niezaprzeczalnie zmieniła :cool1:
Agnes Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 sugarr napisał(a):A zamówiłam i obrożę 2,5cm i smycz 2cm/100 za w sumie 7 dyszek + przesyłka. niestety za porzadne skore trzeba porzadnie zaplacic. Ja ostatanio "upolowalam" obroze za 60 zl, a Ty za ta cene masz i smycz i obroze. Albo jakosc albo cena ;) Nie widzialam tanich i porzadnych skor - niestety.
sugarr Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 No właśnie, dlatego nie wiem czy nie lepiej zapłacić nawet te 70zł (a znajdę taniej) za obrożę z woza.pl, o których słyszałam same pozytywy, a smycz dokupić na razie jakąkolwiek, a jak coś wpadnie to dopiero wtedy do kompletu. My prawie na każdym długim spacerze w ciepłe dni jesteśmy nad wodą i czy chcę czy nie chcę prawie zawsze burek ląduje w wodzie. Więc miałabym tą obrożę ferplasta tylko na jakieś krótkie poranne i wieczorne spacery... Muszę pomyśleć, ale cholera ładny to jest komplecik, przynajmniej na zdjęciu... :diabloti:
Bewarka Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Ja mam kaganiec z Championa, od 15 (? :siara:) lat leżał i leży ociekając kurzem...i żyje :evil_lol: Ale kawałek skórki i paski już nie są takie ładne. Nie wiem jak z wytrzymałością, bo pies miał go tylko na szczepienia...
Agnes Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 [quote name='sugarr']No właśnie, dlatego nie wiem czy nie lepiej zapłacić nawet te 70zł (a znajdę taniej) za obrożę z woza.pl, o których słyszałam same pozytywy, a smycz dokupić na razie jakąkolwiek, a jak coś wpadnie to dopiero wtedy do kompletu. tak tez pewnie moze byc;) ja generalnie sobie juz daruje wszelkie rogzy i inne "parcianki" i choruje na fajna skorke:lol: widzialam ostatnio komplecik szyty na okraglo za ponad 300 zl:roll: ale bardzo bardzo ladny:loveu: tylko na foto...bo w naszych sklepach tu takich nie ma - kroluje dingo:angryy: A znalazlam cos takiego: Taka zwykla firmy Champion (60 cm i 25 mm - za 54 zl) I do tego taka smycz tej samej firmy 200 cm i 16 mm (wiec za cienka) za 100 zl... Pytanie - zna ktos ta firme? Na zdjeciach wyglada fajnie, ale zdjecie to...zdjecie. Moja suka nie plywa, co najwyzej potrafi sie wytarzac w czyms:eviltong: Albo mozecie cos polecic fajnego skorzanego - powiedzmy w tych cenach - nie Woza (ich wzory mi totalnie nie pasuja)
Talia Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Napisałam maila z pytaniami do Manmata. Szybko Wam odpisują? I ile kosztuje przesyłka ( MANMAT - AKCESORIA DO PSICH ZAPRZĘGÓW ) ?
sugarr Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Agnes napisał(a):tak tez pewnie moze byc;) ja generalnie sobie juz daruje wszelkie rogzy i inne "parcianki" i choruje na fajna skorke:lol: widzialam ostatnio komplecik szyty na okraglo za ponad 300 zl:roll: ale bardzo bardzo ladny:loveu: tylko na foto...bo w naszych sklepach tu takich nie ma - kroluje dingo:angryy: A znalazlam cos takiego: Taka zwykla firmy Champion (60 cm i 25 mm - za 54 zl) I do tego taka smycz tej samej firmy 200 cm i 16 mm (wiec za cienka) za 100 zl... Pytanie - zna ktos ta firme? Na zdjeciach wyglada fajnie, ale zdjecie to...zdjecie. Moja suka nie plywa, co najwyzej potrafi sie wytarzac w czyms:eviltong: Albo mozecie cos polecic fajnego skorzanego - powiedzmy w tych cenach - nie Woza (ich wzory mi totalnie nie pasuja) to widzę, że znalazłam "kompana" bo ja od niepamiętnych byłam fanką eleganckiej, dobrej, skórzanej psiej galanterii :) też mi się nie podoba fala dingo i to zazwyczaj w każdym sklepie te same wybrane modele. ale na szczęście woza mi się bardzo podoba. na razie jednak zapłacę za te ferplasty i zobaczymy. jak będą złe, to zainwestuję w coś, choćbym miała to sprowadzić z syberii, ale znajdę takie, co będzie się trzymało :evil_lol: bo niestety mój to pływak, a skóra z wodą w większości przypadków się nei zgadza
Marta_Ares Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 diabelkowa napisał(a):zawsze zostaje sciaganie obrozy do wody... ;p albo miec tasmowke/ lancuszek do wody
Recommended Posts