Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zoosia21 napisał(a):
ja mam pytanko: czy łańcuszek z rogza sam się dobrze luzuje? :cool3:

ogolnie lancuszki sie dobrze luzuja ;)

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='sugarr']Ma ktoś może obrożę (i/lub smycz) ferplast vip??

Niby to zwyczajne takie, ale chętnie bym zobaczyła na psie przed zakupem

ja mam obrożę ;) szybko stała się ciemna, z miodowego brązowa, no i nieładny osad z zapięcia po wodnych ekscesach ;) ale skóra się w miarę dobrze trzyma.

Posted

[quote name='THE DEATH']
Marta mozezsz mi powiedziec jakiej firmyta obroża I od góry- niebiesko czarna. I gdzie ją kupiłas?

ta obroze kupiłam w zoologu, nie pamietam niestety firmy;)

z nowości:cool3: (a czekam jeszcze na funky retro dla Aresa:evil_lol:)

Posted

Marta_Ares - super ten kolor buraczany jest :loveu: Fajnie wygląda w nim Twój pies :loveu:

Nie wiecie może, czy są gdzieś jasnoniebieskie łańcuszki/zaciski? :razz:

Posted

[quote name='Tinka:)']ja mam obrożę ;) szybko stała się ciemna, z miodowego brązowa, no i nieładny osad z zapięcia po wodnych ekscesach ;) ale skóra się w miarę dobrze trzyma.

Hmmm to teraz mam dylemat czy zapłacić, bo zamówiłam tą właśnie miodową wersję

tak na zdjęciu, a u ciebie to taki ciemny brąz.

Jakoś mi się wydawało, że to będzie taka elegancja i jakość ta obróżka, a u ciebie no wygląda ok, ale nie zgodnie z moim wyobrażeniem :razz:
A zamówiłam i obrożę 2,5cm i smycz 2cm/100 za w sumie 7 dyszek + przesyłka. I miałabym za to jakąś fajną wozę, a smycz mogłabym dokupić w sumie jakąkolwiek, albo dopłacić i też od nich.

Hmm sama nie wiem. Mogłabym teoretycznie nie zapłacić, bo to za pobraniem. Ale będę już skreślona w tym zoologu (chociaż tam nigdy nie robię zakupów i tak) a poza tym nie lubię tak się nie wywiązywać.

No i cóż począć? A było poczekać :placz: Nie ja zawsze tylko chodzę po tych sklepach internetowych i klik, klik, klik:mad:

:roll:

Posted

sugarr napisał(a):
Hmmm to teraz mam dylemat czy zapłacić, bo zamówiłam tą właśnie miodową wersję

tak na zdjęciu, a u ciebie to taki ciemny brąz.

Jakoś mi się wydawało, że to będzie taka elegancja i jakość ta obróżka, a u ciebie no wygląda ok, ale nie zgodnie z moim wyobrażeniem :razz:
A zamówiłam i obrożę 2,5cm i smycz 2cm/100 za w sumie 7 dyszek + przesyłka. I miałabym za to jakąś fajną wozę, a smycz mogłabym dokupić w sumie jakąkolwiek, albo dopłacić i też od nich.

Hmm sama nie wiem. Mogłabym teoretycznie nie zapłacić, bo to za pobraniem. Ale będę już skreślona w tym zoologu (chociaż tam nigdy nie robię zakupów i tak) a poza tym nie lubię tak się nie wywiązywać.

No i cóż począć? A było poczekać :placz: Nie ja zawsze tylko chodzę po tych sklepach internetowych i klik, klik, klik:mad:

:roll:

tylko ta moja była mocno używana :cool3: woda nie woda, śnieg, wszystko ;)
skóra jest fajna, gruba, kolor niezaprzeczalnie zmieniła :cool1:

Posted

sugarr napisał(a):
A zamówiłam i obrożę 2,5cm i smycz 2cm/100 za w sumie 7 dyszek + przesyłka.

niestety za porzadne skore trzeba porzadnie zaplacic. Ja ostatanio "upolowalam" obroze za 60 zl, a Ty za ta cene masz i smycz i obroze. Albo jakosc albo cena ;) Nie widzialam tanich i porzadnych skor - niestety.

Posted

No właśnie, dlatego nie wiem czy nie lepiej zapłacić nawet te 70zł (a znajdę taniej) za obrożę z woza.pl, o których słyszałam same pozytywy, a smycz dokupić na razie jakąkolwiek, a jak coś wpadnie to dopiero wtedy do kompletu.

My prawie na każdym długim spacerze w ciepłe dni jesteśmy nad wodą i czy chcę czy nie chcę prawie zawsze burek ląduje w wodzie. Więc miałabym tą obrożę ferplasta tylko na jakieś krótkie poranne i wieczorne spacery... Muszę pomyśleć, ale cholera ładny to jest komplecik, przynajmniej na zdjęciu... :diabloti:

Posted

Ja mam kaganiec z Championa, od 15 (? :siara:) lat leżał i leży ociekając kurzem...i żyje :evil_lol: Ale kawałek skórki i paski już nie są takie ładne. Nie wiem jak z wytrzymałością, bo pies miał go tylko na szczepienia...

Posted

[quote name='sugarr']No właśnie, dlatego nie wiem czy nie lepiej zapłacić nawet te 70zł (a znajdę taniej) za obrożę z woza.pl, o których słyszałam same pozytywy, a smycz dokupić na razie jakąkolwiek, a jak coś wpadnie to dopiero wtedy do kompletu.

tak tez pewnie moze byc;) ja generalnie sobie juz daruje wszelkie rogzy i inne "parcianki" i choruje na fajna skorke:lol: widzialam ostatnio komplecik szyty na okraglo za ponad 300 zl:roll: ale bardzo bardzo ladny:loveu: tylko na foto...bo w naszych sklepach tu takich nie ma - kroluje dingo:angryy:

A znalazlam cos takiego:

Taka zwykla firmy Champion (60 cm i 25 mm - za 54 zl)

I do tego taka smycz tej samej firmy

200 cm i 16 mm (wiec za cienka) za 100 zl...

Pytanie - zna ktos ta firme? Na zdjeciach wyglada fajnie, ale zdjecie to...zdjecie. Moja suka nie plywa, co najwyzej potrafi sie wytarzac w czyms:eviltong:
Albo mozecie cos polecic fajnego skorzanego - powiedzmy w tych cenach - nie Woza (ich wzory mi totalnie nie pasuja)

Posted

Agnes napisał(a):
tak tez pewnie moze byc;) ja generalnie sobie juz daruje wszelkie rogzy i inne "parcianki" i choruje na fajna skorke:lol: widzialam ostatnio komplecik szyty na okraglo za ponad 300 zl:roll: ale bardzo bardzo ladny:loveu: tylko na foto...bo w naszych sklepach tu takich nie ma - kroluje dingo:angryy:

A znalazlam cos takiego:

Taka zwykla firmy Champion (60 cm i 25 mm - za 54 zl)

I do tego taka smycz tej samej firmy

200 cm i 16 mm (wiec za cienka) za 100 zl...

Pytanie - zna ktos ta firme? Na zdjeciach wyglada fajnie, ale zdjecie to...zdjecie. Moja suka nie plywa, co najwyzej potrafi sie wytarzac w czyms:eviltong:
Albo mozecie cos polecic fajnego skorzanego - powiedzmy w tych cenach - nie Woza (ich wzory mi totalnie nie pasuja)

to widzę, że znalazłam "kompana" bo ja od niepamiętnych byłam fanką eleganckiej, dobrej, skórzanej psiej galanterii :)

też mi się nie podoba fala dingo i to zazwyczaj w każdym sklepie te same wybrane modele.

ale na szczęście woza mi się bardzo podoba. na razie jednak zapłacę za te ferplasty i zobaczymy. jak będą złe, to zainwestuję w coś, choćbym miała to sprowadzić z syberii, ale znajdę takie, co będzie się trzymało :evil_lol:
bo niestety mój to pływak, a skóra z wodą w większości przypadków się nei zgadza

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...