Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Jasne że do rudego róż pasuje ;)
Ale jak skłoniłaś się ku Hibiscusom - to weź redy,ja mam nową i świetnie wygląda na rudym :loveu:

Posted

A ja kupuję dla Daisy szele i zastanawiałam sie nad muscatem czerwonym i rd paws on red czy cos takiego. I zdecydowalam ze wezme rd, bo muscat fajniejszy, ale nie cierpie tych szelek od gory zapinanych :)

Posted

cockermaister napisał(a):
No bo widzisz ja się pytam bo ja nigdy nie miałam obroży zaciskowej i boje się czy bym jej krzywdy nie zrobiła :cool1:

tak, to jest pólzacisk :lol:

w takim razie tak jak napisalam, jak jest dobrze wyregulowana to psu krzywdy nie zrobisz;) ja do flexi stosuje polzaciskowe obroze, ale sa tak wyregulowane ze po zacisniecu jest troszke luzu jeszcze

Posted

Mam problem, chce kupić psu RD HYPNO BROWN i do tego smycz ale nie chce jej podwójnej tylko pojedyńczą. Myślicie, że pojawi się pojedyńcza za jakiś czas czy lepiej szukać innej smyczy do tego?

Posted

[quote name='Darianna']Kto mi podpowie czy mój rudy seter będzie dobrze wyglądał w Red Dingo HIBISCUS BLUE ?

Obroża L - HIBISCUS BLUE RED DINGO

Ja bym brała dla rudasa to:

Jak założyłam mojemu rudemu nasze brązowe labradory to padłam z zachwytu :evil_lol: Tak mu było ładnie w tym kolorze. A nie spodziewałam się na rudym będzie tak ładnie brązik wyglądał.
O takie te nasze labki:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...