Feigned Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Marta, ślicznie Aresowi w tym komplecie :loveu: Hawanka, a może z Rogza coś ? Dla psów : Akcesoria : Obroże - internetowy sklep zoologiczny - karmy dla psów, karma sucha, puszki i akcesoria. tam chyba na 2 albo 3 stronie jakaś różowa była.
sauatka Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Marta_Ares napisał(a): Ares w urodzinowym komplecie: bosko mu! Anula & Bono napisał(a):Dzisiaj Lupin przyszedł i baaardzo mi się podoba:loveu: świetny!
Hawanka Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Feigned napisał(a):Marta, ślicznie Aresowi w tym komplecie :loveu: Hawanka, a może z Rogza coś ? Dla psów : Akcesoria : Obroże - internetowy sklep zoologiczny - karmy dla psów, karma sucha, puszki i akcesoria. tam chyba na 2 albo 3 stronie jakaś różowa była. Widziałam śliczna jest ale dla pieska odpada różowa :roll: Coś czerwonego z kwiatkami poszukuje ale nic nie moge znaleść :-(
Feigned Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Hawanka napisał(a):Widziałam śliczna jest ale dla pieska odpada różowa :roll: Coś czerwonego z kwiatkami poszukuje ale nic nie moge znaleść :-( to może Viva Rogz ? Rogz Jellybean Collar 11mm / 19-25 cm - obroże - akcesoria - dla psów - sklep zoologiczny Animalia.pl zjedź na dół i zobacz kolor BE.
Marta_Ares Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 dziekuje:loveu: mi tez sie podoba, w koncu jakis meski kolorek dostał:lol: a co do vivy to polecam śliczna jest:loveu: :loveu: :loveu:
Angelika Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Hawanka napisał(a):Coś czerwonego z kwiatkami poszukuje ale nic nie moge znaleść :-( A może jeśli szukasz obroży czerwonej w kwiaty i masz smycz RD Hibiscus red to i obroża w ten sam wzorek??
Hawanka Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Angelika napisał(a):A może jeśli szukasz obroży czerwonej w kwiaty i masz smycz RD Hibiscus red to i obroża w ten sam wzorek?? Tak najlepiej by było ale nie moge znaleść takiej obroży ...a ta Rogz Jellybean Collar obroża zwykła 11mm / 19-25 cm jest fajna :p ale jeszcze poszukam RD Hibiscus red ;)
Angelika Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Hawanka napisał(a):Tak najlepiej by było ale nie moge znaleść takiej obroży ...a ta Rogz Jellybean Collar obroża zwykła 11mm / 19-25 cm jest fajna :p ale jeszcze poszukam RD Hibiscus red ;) Tu jest Obroża S - HIBISCUS RED RED DINGO
Agrafka2- Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 myślę o zakupie takiej obroży http://www.allegro.pl/item625189413_prof_obroza_polzacisk_reg_z_poduszka_hifica.htmlv tylko jaki kolor? Podobają też mi się red dingo tylko czy taka obroża ,,wytrzyma'' na malamucie? i czy są rozmiary. Widziałam też rogz taką fioletowo różową z łańcuszkiem tylko teraz jej znaleźć nie mogę
MakeBelieve Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 A ja chyba niedoczekam sie swoich szeleczek z Rogza :( Zamowilam w zoo-sklepie i pani napisala juz chyba 4 dni temu, ze w poprzedniej dostawie tych szelek nie bylo, ale napisala ze dzien pozniej bedziie i da mi odp. czy beda. I nie napisala juz meila :/ I watpie zeby one byly ;( A mi sie inne szeleczki nie podobaja :( Ew. red dingo te: Szelki S - PAWPRINTS RED RED DINGO Moglby mi ktos zmierzyc, czy faktycznie obwod szyi wynosi tam od 26 cm? Bo moja ma 21 cm :/
Onomato-Peja Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Agrafka dla Mamuta : obroże combo Armed Response XL Everest XL Lumber Jack XL Special Agent XXL
Agrafka2- Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 nie ma co zwlekać. Zamawiam komplet Hifica w kolorze niebieskim.
Hawanka Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Angelika napisał(a):Tu jest Obroża S - HIBISCUS RED RED DINGO :multi::multi::multi::multi::multi: Dzięki ....;)I bedzie komplecik :cool3: :multi::multi::multi::multi::multi:
.Agata. Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Vini. ja zrezygnowałam ze swojego zamówienia z zoo-sklep bo kontakt nie był najlepszy i dobrych opinii o sklepie nie miałam :eviltong: Ja ze sklepu RD bazarek już tydzień czekam na Lke Hibuscus Red no ale cóż może po niedzieli się doczekam :cool3:
MakeBelieve Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 No ja wlasnie widze ze slaby kontakt, bo tel tez nie odbieraja a ja kase wyslalam juz :/
Angelika Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Hawanka napisał(a)::multi::multi::multi::multi::multi: Dzięki ....;)I bedzie komplecik :cool3: :multi::multi::multi::multi::multi: Ciesze się że mogłam pomóc :)
gops Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Zuzka i shelciaki napisał(a):Dostałam kase od babci i trza jakoś to wydać... Brać Lupine? Czy RedDingo? A jak Lupine to jakie wzory?: Trial Mix czy Moo Cow Dla Ghana ^ Jelly Roll czy Holdem Dla Jazza^ wez red dingo jakos nie podobaja mis ie te wzorki lupina :roll:
Dogha Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Dostałam kase od babci i trza jakoś to wydać... Brać Lupine? Czy RedDingo? A jak Lupine to jakie wzory?: Trial Mix czy Moo Cow Dla Ghana ^ Jelly Roll czy Holdem Dla Jazza^
Madzik93 Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Zuzka i shelciaki napisał(a):Dostałam kase od babci i trza jakoś to wydać... Brać Lupine? Czy RedDingo? A jak Lupine to jakie wzory?: Trial Mix czy Moo Cow Dla Ghana ^ Jelly Roll czy Holdem Dla Jazza^ Trial mix dla Ghana i Jelly roll dla Jazza :)
Bartiśkowa_ Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Ja dla Jazza bym dała holdem :loveu: śliczna ta obróżka
Dogha Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Madzik93 napisał(a):Trial mix dla Ghana i Jelly roll dla Jazza :) To są właśnie moje typy :razz: Ale jeszcze myślę nad RD
DorkaWD Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Zuzka i shelciaki napisał(a):Dostałam kase od babci i trza jakoś to wydać... Brać Lupine? Czy RedDingo? A jak Lupine to jakie wzory?: Trial Mix czy Moo Cow Dla Ghana ^ Jelly Roll czy Holdem Dla Jazza^ hmmm... Osobiście lubię Lupinki :razz: Ale... inne wzory (sprawa gustu i płci psiaka) Ja bym zamówiła RD :loveu:
Dogha Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Bartiśkowa_ napisał(a):Ja dla Jazza bym dała holdem :loveu: śliczna ta obróżka I jak zwykle problem... Eh.:roll:
Dogha Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Tylko z RD nie ma pół zacisków... I tu naj jest Rogz (jak zwykle) ma i to to (Lupine z resztą też)
Recommended Posts