Tilia Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Gops, dzięki, też ją lubię w różyku :) i w czerwieni. Myślę, że Drusia ma koło 42-43 cm mniej więcej, może ciut więcej jak zarośnie. Ale że jest "szczuplutka" to bym o niej nie powiedziała ;) Jeszcze tu widać róż, ale duze zdjęcie: http://images42.fotosik.pl/100/9ac9f0a74f2e51e9med.jpg Kiedyś jej kupię obróżki Lupine Ruby Cube i Plum Blossom :loveu: Ruby Cube ma już szelki.
DorkaWD Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Nawet nie zdajecie sobie sprawy jak ja Wam zazdroszczę, że na Waszych psach coś widać :-( Jest jeden plus -oszczędzę na obrożach :loveu: Będzie więcej na smyczki :loveu: http://images46.fotosik.pl/116/f27fb542dc26aeb8med.jpg Zakochałam się!!! :loveu: W różu wygląda bardzo uwodzicielsko :razz: Moja córa (ludzka) ma identyczną chusteczkę ;)
gops Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 [quote name='DorkaWD']Nawet nie zdajecie sobie sprawy jak ja Wam zazdroszczę, że na Waszych psach coś widać :-( Jest jeden plus -oszczędzę na obrożach :loveu: Będzie więcej na smyczki :loveu: http://images46.fotosik.pl/116/f27fb542dc26aeb8med.jpg Zakochałam się!!! :loveu: W różu wygląda bardzo uwodzicielsko :razz: Moja córa (ludzka) ma identyczną chusteczkę ;) na mojej nie widac nic :mad: ale juz niedlugo :diabloti: idzie do fryzjera co by przypominac Aresa od Marty :evil_lol: tylko bedzie na lyso :evil_lol:
Tilia Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Sto lat dla Aresa!! :) Dorka, bo to chusteczka ze sklepu z rzeczami dla dzieci :oops: zakładam im takie kolorowe szmatki do biegania po polach i łąkach coby żaden myśliwy nie miał wątpliwości że te psy nie są bezpańskie... choć zawsze są blisko wolę dmuchać na zimne moje Szare też są teraz przeskubane, Hesia na korpusie i karku ma sam podszerstek- to i obrożę widać :evil_lol: Druśka na szyi odrasta, ale wezmę się za nią
Marta_Ares Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 o kurcze co sie dzieje na tym dogo:roll: :diabloti: jak nie Ares to Rika, a Teraz jeszcze Twoja:lol: ale ja swojemu też planuje skracać bo za szybko mu odrasta, a bardziej mi sie z krotka spodobał:lol: a my dostaliśmy od Tzt nowy komplet na urodziny Aresa, które są w niedziele;)
Agrafka2- Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 PROF! OBROZA POLZACISK. REG. Z PODUSZKA - HIFICA (623302897) - Aukcje internetowe Allegro co myślicie o tym dla 7 miesięcznego malamuta?
cockermaister Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 DOSZŁY obroże z Red Dingo:multi::multi::multi::multi: i fotki to troche nie wyraźne
cockermaister Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Lucky. moim zdaniem ta pomarańczowa jest świetna jestem bardzo zadowolona ;);) moim rodzicom też się bardzo ta pomarańczowa podoba :cool3::cool3::cool3: i tu jeszcze takie zdjęcie
Lucky. Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Ślicznie Koki w nich ! Jestes zadowolona z pomarańczowej z wzorkiem ? Ja chyba takową kupię:evil_lol::roll:
gops Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Marta_Ares napisał(a):o kurcze co sie dzieje na tym dogo:roll: :diabloti: jak nie Ares to Rika, a Teraz jeszcze Twoja:lol: ale ja swojemu też planuje skracać bo za szybko mu odrasta, a bardziej mi sie z krotka spodobał:lol: a my dostaliśmy od Tzt nowy komplet na urodziny Aresa, które są w niedziele;) ja nie skroce ja scinam na lyso :diabloti: idzie do fryzjera psiego 22.05 :evil_lol: zabule kase ale bedzie pewnie ladniej niz jak ja bym miala ja nozyczkami robic ;) sto lat dla Aresa ;) (bo do niedzieli zapomne )
Talia Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 [quote name='Talia']Może mi ktoś napisać jaka szerokość ma ta obroża? ManMat obroża półzacisk \"M-M\" - niebieska Ma ktoś z was może takie szelki: Merhi Long lub takie: ManMat szelki LONG DISTANCE niebieskie - Medium Jeśli tak to proszę o jakąś opinię. Ponawiam prośbę.
Lucky. Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 A czy obroża bez taśmy ma taki sam kolor jak obroża z taśmą ?
gops Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Lucky. napisał(a):A czy obroża bez taśmy ma taki sam kolor jak obroża z taśmą ? jeasli dobrze zrozumialam pytanie to obroza bez naszywki np pomaranczowa ma taki sam kolor jak obroza z naszywka pomaranczowa tylko ze ta druga ma naszywke :evil_lol:
Lucky. Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Tak o to chodzi :eviltong: Bo kupuje od Marty_Ares smycz RD a do tego muscata, ale że ja lubię pomarańcz to chcę kupić rd ale ze wzorkiem :cool1:
Marta_Ares Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 [quote name='Tilia']Sto lat dla Aresa!! :) Dorka, bo to chusteczka ze sklepu z rzeczami dla dzieci :oops: zakładam im takie kolorowe szmatki do biegania po polach i łąkach coby żaden myśliwy nie miał wątpliwości że te psy nie są bezpańskie... choć zawsze są blisko wolę dmuchać na zimne moje Szare też są teraz przeskubane, Hesia na korpusie i karku ma sam podszerstek- to i obrożę widać :evil_lol: Druśka na szyi odrasta, ale wezmę się za nią dziękuje, Gops również dziękujemy:loveu: przekaże solenizantowi :lol: musze mu jeszcze jakąś zabawke i ciacha kupic, bo przeciez w końcu taka okazja:lol::loveu: Swietny pomysł z tymi chustami :thumbs: Kurcze podoba mi sie bardzo ta zielona obroża z kwiatkami hiltona, ale chyba do psa za bardzo nie pasuje???:shake:
sauatka Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Marta_Ares napisał(a): Kurcze podoba mi sie bardzo ta zielona obroża z kwiatkami hiltona, ale chyba do psa za bardzo nie pasuje???:shake: jak dla mnie... nie za bardzo... a już się nie mogę doczekać, aż zamówię u Was następny komplecik :loveu: takie obroże na zatrzask też robicie? ;> mój chłop mówi, że kundel niedługo będzie miał więcej wdzianek niż on :P chyba ma rację, bo to jest strasznie wciągające... jak na razie mamy 3 komplety, a w planach duuuużooo duuużoooo ;p btw. fajoskie te chusty. Też chcemy naszemu uczepić, ale teraz to by sobie chyba deptał po tym :lol:
agaciaaa Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 [quote name='Talia']Może mi ktoś napisać jaka szerokość ma ta obroża? ManMat obroża półzacisk \"M-M\" - niebieska Wprawdzie mam trochę inną, z podszyciem, ale zmierzyłam samą taśmę- chyba wszędzie jest taka sama ;) Wyszło mi 2,7 cm.
Tepes Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 [quote name='Marta_Ares'] Kurcze podoba mi sie bardzo ta zielona obroża z kwiatkami hiltona, ale chyba do psa za bardzo nie pasuje???:shake: Niby czemu nie pasuje do psa w sensie że do sierści czy że to jest facet?:D Bo jak o faceta chodzi to mój będzie w rósssiowym łazić niedługo:loveu::diabloti: I zamówiliśmy smycz szytą na okrągło skórzaną czarną:)
agaciaaa Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Marta ten hilton jest świetny :loveu: ja bym brała :lol: sama chciałam dla Sary taką ale nie ma jej w największym rozmiarze :roll:
Arden Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Agrafka2- napisał(a):PROF! OBROZA POLZACISK. REG. Z PODUSZKA - HIFICA (623302897) - Aukcje internetowe Allegro co myślicie o tym dla 7 miesięcznego malamuta? Mnie się te obroże bardzo podobają, wyglądają na bardzo solidne i uważam ze świetne jest to podbicie - ale pamiętaj, ze to nie jest taki zacisk samoluzujący ;)
Recommended Posts