Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

kaskaSz bylo juz bardzo dawno;)

drzalka ja nie szukam czarnego lancuszka, bo jest mi nie potrzebny;).
Zastanawiam sie nad łańcuszkiem pokazanym tutaj jako nr.1, tylko nie odpowiada mi zapiecie i wolalabym standartowe polzaciskowe jak w lancuszku nr.2:roll:

No i potrzebuje zmijke zaciskowa, cieniutka, srebrna....

Posted

Marta one sa zdecydowanie za male:cool1:, te szelki powinny byc w tej samej odleglosci przed lapami, co za, jak sie beda wpijac to nie dzialaja tak jak powinny, a jemu leca ewidentnie przez pachy;).

Posted

puzzle napisał(a):
Marta one sa zdecydowanie za male:cool1:, te szelki powinny byc w tej samej odleglosci przed lapami, co za, jak sie beda wpijac to nie dzialaja tak jak powinny, a jemu leca ewidentnie przez pachy;).

a mogłabyś pokazać fotke jak to powinno wyglądac??

bo własnie caly czas sie zastanawiam czy je zostawic czy odsprzedać.
Jedyne co może być za małe to dolny pasek, bo zarówno z przodu jak i z tyłu w szelkach ma bardzo dużo luzu, tak ze zaciśniętą pięść mogę włożyc.

Nie miałam nigdy takich szelek także nie wiem jak to powinno wyglądać;)

Posted

skaczące posty:angryy:

puzzle napisał(a):
Moj pies takie szelki nosil przez ponad rok, ale byl zarosniety i ich praktycznie na zdjeciach nie widac, ewidentnie ten pasek miedzy lapami jest za krotki, te szelki za przednimi lapami powinny lezec podobnie do guard'ow;)

ten pasek miedzy łapami tzt obiecał ze mi wydłuzy, wtedy będą chyba OK?

Posted

Moj pies takie szelki nosil przez ponad rok, ale byl zarosniety i ich praktycznie na zdjeciach nie widac, ewidentnie ten pasek miedzy lapami jest za krotki, te szelki za przednimi lapami powinny lezec podobnie do guard'ow;)

Posted

A my zamowilysmy szeleczki czerwone odblaskowe z rogza:multi: W 3 sklepach ich juz nie ma, zamowilysmy na zoo-sklep. Co prawda przesylka droga, bo 14 zl, ale tych szelek odblaskowych juz nie bedzie z dwoma obreczami tylko zapinane od gory

Posted

a ja chciałam wyrazić swoja frustrację manmatem!

Przyszła obróżka elka, półzacisk - wszystko super fajnie, tylko jest fatalna pod jednym względem a to ją dyskwalifikuje!
Jak pies mi ciągnie, to obroża owszem się zaciska, ale jak pies przestaje ciągnąć, to obroża nie wraca do początkowego stanu. :angryy: Więc bogu ducha winny pies idzie i ciężko dyszy, bo go coś w szyje ciśnie! Za każdym razem muszę rozciągać zacisk. Jakaś porażka! 40 zeta w błoto!

Posted

Temidium napisał(a):

Przyszła obróżka elka, półzacisk - wszystko super fajnie, tylko jest fatalna pod jednym względem a to ją dyskwalifikuje!
Jak pies mi ciągnie, to obroża owszem się zaciska, ale jak pies przestaje ciągnąć, to obroża nie wraca do początkowego stanu. :angryy: Więc bogu ducha winny pies idzie i ciężko dyszy, bo go coś w szyje ciśnie! Za każdym razem muszę rozciągać zacisk. Jakaś porażka! 40 zeta w błoto!

eee
zalezy jak wyregulujesz
ja mam wyregulowane tak ze normalnie ma luzu troche a ja ciagnie to sie zaciska ale nie do takiego stanu ze pies sie dusi tylko akurat tyle ze mogla spokojnie isc dalej. moja przynajmniej sama sie otrzepuje za chwile i znowu ma luz ;)
ale to prawda z tym manmatem ze zacisk chodzi "ciezko" :roll:

Posted

Temidium napisał(a):

zmiękczyć taśmę przy zacisku, jakimś płynem czy zwykłym gnieceniem, będzie się lepiej regulowało ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...