Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

cóż... manmata raczej nie kupię jednak, bo jakoś nie przepadam za zaciskami a nie będę za każdym razem rozregulowywać obroży bo chce ściągnąć.
i teraz mam pytanko :

Co dla Tosa ?

Rogz nitka ( jak tak to jaka ? )
Rogz PaintPaw (czy jakoś tak)
Rogz Bulldog
Rogz Raf Camo
Rogz Funky Retro
Ferplast żółto czarna

z takiej taśmy

Posted

cockermaister napisał(a):
A co myślicie o zółtym lub różowym??

Ja bym wzięła róż odblaskowy lub ten gładki :loveu: Ale... jaką masz smycz do tego? Jeśli np. zieloną we wzorek to wybrałabym żółtą gładką obrożę ;)

Posted

smallpati napisał(a):
kompletnie nie podobają mi się złote łańcuszki, wyglądają jakby rdzą były pokryte :roll:

O gustach sie nie dyskutuje...8)

Posted

Co do zlotych lancuszkow, to mi sie bardzo podobaja na psach rudych i czarnych:loveu:, a co do rdzy... no coz dla mnie one sa zlote, a nie miedziane/rdzawe, bo to jednak troche inny kolor.

Posted

puzzle napisał(a):
Co do zlotych lancuszkow, to mi sie bardzo podobaja na psach rudych i czarnych:loveu:, a co do rdzy... no coz dla mnie one sa zlote, a nie miedziane/rdzawe, bo to jednak troche inny kolor.

z bliska może i złote, z daleka miedziane, po za tym ja ogólnie złota nie lubię, wolę srebro, ładniej wygląda i rzuca się w oczy, złoto jest mdłe jak dla mnie, zwłaszcza to złoto na łańcuszkach dla psów

Posted

smallpati napisał(a):
z bliska może i złote, z daleka miedziane, po za tym ja ogólnie złota nie lubię, wolę srebro, ładniej wygląda i rzuca się w oczy, złoto jest mdłe jak dla mnie, zwłaszcza to złoto na łańcuszkach dla psów

Dla siebie rowniez wole srebro, ale na wystawach czarne i zolte/rude psy w zlotych lancuszkach prezentuja sie pieknie:loveu:

Posted

a my czekamy na moro na lancuszku i komplet czarny w lapki od martyiaresa
czekamy tez na szelki i smycz z allegro moro

i zastanawiam sie na obroza ale niewiem juz jaka...taka nie zniszczalna mi potrzebna :diabloti: nie do zerwania , zjedzenia itp i z cena tak do 40zl

Posted

[quote name='gops']a my czekamy na moro na lancuszku i komplet czarny w lapki od martyiaresa
czekamy tez na szelki i smycz z allegro moro

i zastanawiam sie na obroza ale niewiem juz jaka...taka nie zniszczalna mi potrzebna :diabloti: nie do zerwania , zjedzenia itp i z cena tak do 40zl

łańcuszek z blachą ;)

Posted

gops napisał(a):
hmm miala bym obawy czy moja tego nie zerwie...
za taka cene raczej nie spodziewam sie czegos super trwalego , a ona zerwala juz kilka "porzadnych" obrozy :roll:
w kazdym razie jest bardzo ladne :loveu: i moze kupie pudelsowi :diabloti:

tak z ciekawości, jakiej rasy jest te strasznie ciągnący i zrywający obroże pies?

Posted

[quote name='puzzle']łańcuszek z blachą ;)

hmm miala bym obawy czy moja tego nie zerwie...
za taka cene raczej nie spodziewam sie czegos super trwalego , a ona zerwala juz kilka "porzadnych" obrozy :roll:
w kazdym razie jest bardzo ladne :loveu: i moze kupie pudelsowi :diabloti:

Posted

gops u mnie zrobila sie moda na te lancuszki, widuje na nich potezne psy, oraz te male i srednie, ktore maja zrywy na wszystko co sie rusza. Mysle, ze przezyje;). Znajoma ma taki od dwoch lat przy pointerce, ktora ma zrywy jedyne w soim rodzaju:diabloti:. Jedyne czego nie jestem pewna to firmy:roll:.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...