gops Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Trusk@wk@ napisał(a):Chciałabym kupić obrożę ROGZ lub komplet FROG w prezencie dla owczarka australijskiego koleżanki. Ma być to niespodzianka...dlatego nie mogę zmierzyć obwodu jego szyi :evil_lol:. Mógłby mi ktoś podpowiedzieć ile cm w obwodzie mają aussie? ;) kup rogza :razz: a aussie to napewno rozmiar L ;)
Tilia Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 u nas obroże Ami Play (te szersze, 3 cm) wytrzymują szarpnięcia bardzo energicznego 35-kg szczeniaka (nosiła do tej pory głównie tą obrożę na zmianę z rogzową L-ką) oraz ponad 40 kg dorosłą sukę, normalnie bardzo spokojną, ale obróżka przetrwała nawet "próby jeżyka" :diabloti: nie mówiąc o "próbach kota" na które reagują mniej entuzjastycznie niż na jeże
kaskaSz Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Nasz nowy nabytek: Ale powiem Wam, że nie ma to jak Red Dingo :evil_lol:
.Agata. Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 A ja polecam Froga tego z szerokością taśmy 2,5cm - jest solidnie zrobiony,mamy już dłuugo i w ogóle nie widać śladów użytkowania.Prany był kilka razy i przetrwał bardzo dużo. Wzorki też są ładne[te w kostki albo zielono fioletowy jak my mamy jest świetny na żywo a Rogz L może zatonąć na szyi aussie mi się zdaje,mój pies to dość mały 'bokser' a karczycho ma 59cm i Lke słabo na nim widać nawet z bliska,jak już to raczej te 25mm :cool3:
Marta_Ares Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 ale slicznie ten planet na westiku wygląda:loveu: :loveu: :loveu:
Marta_Ares Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 A obroże Ami play miał na sobie znajomy szczeniak bordera i rozwalił, zatrzask poszedł:shake: Froga miała od Wiq posłużył nam przez wakacje niestety pod koniec zaczał sie odpinac i przeszyłam go na zaciskową obroże Przyszły nowe taśmy na obroze, szelki smycze....:cool3: śliczne są:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
cockermaister Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 A moja Koki ma jeszcze niebieską z ami playu nosi już tą obroże chyba z pół roku i wygląda jak nowa:cool3:
Marta_Ares Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 zalezy od psa i temperamentu;) ten borderek to niezły wariat juz nie jedna obroza sie na nim rozleciała:lol: Nowe taśmy:loveu: :loveu: i jeszcze takie probki przysłali:
Marta_Ares Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Lucky. napisał(a):Fioletowa boska ! A są kolorowe ? Te moje i kol ? :D tamten to ida z innego zamowienia:cool3: bo obecnie tasmy i inne artykuły z 3 miejsc zamawiamy;) tamte w poniedziałek/wtorek pewnie dojdą
Karilka Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Marta a sledy dałoby rade stworzyć z tej taśmy czarnej w żółte łapki?:cool3: Tyle, ze rozmiar barrrdzo nietypowy:oops:
Lucky. Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Fioletowa boska ! A są kolorowe ? Te moje i kol ? :D
katik Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Magia w nowej obroży: Smyczy juz mi się nie chciało fotografować.
Bewarka Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Ładnie suczy, ale może następnym razem coś innego niż pomarańcz? :eviltong:
katik Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Bewarka napisał(a):Ładnie suczy, ale może następnym razem coś innego niż pomarańcz? :eviltong: No właśnie nie wiem w jakim kolorze byłoby jej równie dobrze jak w pomarańczowym. Jeszcze w żółtym dobrze wygląda.
Bewarka Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 W czarnym xD A tak przy okazji...Nowe wzory Ami Play'a? <klik>
NightQueen Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 http://www.animals.amiplay.pl/img/obroze/nx/nx/obroza_nx_wzo_egi.png ta jest fajna
gops Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 mi sie podoba z seri NO ten pomaraczowy :razz: tylko nie widzialam nigdzie jeszcze w sklepie gdzie mozna kupic
Marta_Ares Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 [quote name='Sorata']muszę mieć coś z tym pomarańczowym moro :cool3: zapraszam na Pw:evil_lol: [quote name='Karilka']Marta a sledy dałoby rade stworzyć z tej taśmy czarnej w żółte łapki?:cool3: Tyle, ze rozmiar barrrdzo nietypowy:oops: nie wiem co ze sledami, jeszcze nie robił a nie ma na wzór:shake: Tzt chce sprobowac jak bedzie miał czas na Mayke jakoś zrobic, ale nie wiem co z tego wyjdzie, narazie sledow w ofercie nie mamy;) Kolejne cudeńka kochanego Tzta:loveu: :loveu: :loveu: Moro różowe dla Mayki, pomarancz dla Aresa:loveu:
Lucky. Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Ale bosko Ares i Maya wyglądają, moro różowe śliczne ;d Ile za takie cudeńko ? XD
marta_gp Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Marta_Ares napisał(a):zapraszam na Pw:evil_lol: na pewno się odezwę, ale na razie nie mogę wydawać pieniędzy :angryy: a poza tym nie wiem co chcę :cool3: no i jaka szerokość ma to pomarańczowe moro? obroże świetne :loveu: nie dość, że moro to jeszcze łańcuch :loveu:
Marta_Ares Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Sorata napisał(a):na pewno się odezwę, ale na razie nie mogę wydawać pieniędzy :angryy: a poza tym nie wiem co chcę :cool3: no i jaka szerokość ma to pomarańczowe moro? obroże świetne :loveu: nie dość, że moro to jeszcze łańcuch :loveu: hehe ciesze sie ze sie podobaja, moro pomaranczowe to jest akurat 20mm, narazie tylko metr byl zamowiony, jesli sie spodoba to bedzie wiecej, jest 20mm i 25 Lucky. napisał(a):Ale bosko Ares i Maya wyglądają, moro różowe śliczne ;d Ile za takie cudeńko ? XD dziekuje:loveu: :loveu: takie rzeczy to na PW, albo gadu:eviltong:
Recommended Posts