Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Trusk@wk@ napisał(a):
Chciałabym kupić obrożę ROGZ lub komplet FROG w prezencie dla owczarka australijskiego koleżanki. Ma być to niespodzianka...dlatego nie mogę zmierzyć obwodu jego szyi :evil_lol:. Mógłby mi ktoś podpowiedzieć ile cm w obwodzie mają aussie? ;)

kup rogza :razz:
a aussie to napewno rozmiar L ;)

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

u nas obroże Ami Play (te szersze, 3 cm) wytrzymują szarpnięcia bardzo energicznego 35-kg szczeniaka (nosiła do tej pory głównie tą obrożę na zmianę z rogzową L-ką) oraz ponad 40 kg dorosłą sukę, normalnie bardzo spokojną, ale obróżka przetrwała nawet "próby jeżyka" :diabloti: nie mówiąc o "próbach kota" na które reagują mniej entuzjastycznie niż na jeże

Posted

A ja polecam Froga tego z szerokością taśmy 2,5cm - jest solidnie zrobiony,mamy już dłuugo i w ogóle nie widać śladów użytkowania.Prany był kilka razy i przetrwał bardzo dużo.
Wzorki też są ładne[te w kostki albo zielono fioletowy jak my mamy jest świetny na żywo a Rogz L może zatonąć na szyi aussie mi się zdaje,mój pies to dość mały 'bokser' a karczycho ma 59cm i Lke słabo na nim widać nawet z bliska,jak już to raczej te 25mm :cool3:

Posted

A obroże Ami play miał na sobie znajomy szczeniak bordera i rozwalił, zatrzask poszedł:shake:

Froga miała od Wiq posłużył nam przez wakacje niestety pod koniec zaczał sie odpinac i przeszyłam go na zaciskową obroże

Przyszły nowe taśmy na obroze, szelki smycze....:cool3: śliczne są:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

zalezy od psa i temperamentu;)

ten borderek to niezły wariat juz nie jedna obroza sie na nim rozleciała:lol:

Nowe taśmy:loveu: :loveu:

i jeszcze takie probki przysłali:

Posted

Lucky. napisał(a):
Fioletowa boska !
A są kolorowe ?
Te moje i kol ? :D

tamten to ida z innego zamowienia:cool3: bo obecnie tasmy i inne artykuły z 3 miejsc zamawiamy;)

tamte w poniedziałek/wtorek pewnie dojdą

Posted

Bewarka napisał(a):
Ładnie suczy, ale może następnym razem coś innego niż pomarańcz? :eviltong:

No właśnie nie wiem w jakim kolorze byłoby jej równie dobrze jak w pomarańczowym. Jeszcze w żółtym dobrze wygląda.

Posted

[quote name='Sorata']muszę mieć coś z tym pomarańczowym moro :cool3:
zapraszam na Pw:evil_lol:

[quote name='Karilka']Marta a sledy dałoby rade stworzyć z tej taśmy czarnej w żółte łapki?:cool3:
Tyle, ze rozmiar barrrdzo nietypowy:oops:
nie wiem co ze sledami, jeszcze nie robił a nie ma na wzór:shake: Tzt chce sprobowac jak bedzie miał czas na Mayke jakoś zrobic, ale nie wiem co z tego wyjdzie, narazie sledow w ofercie nie mamy;)

Kolejne cudeńka kochanego Tzta:loveu: :loveu: :loveu:

Moro różowe dla Mayki, pomarancz dla Aresa:loveu:

Posted

Marta_Ares napisał(a):
zapraszam na Pw:evil_lol:

na pewno się odezwę, ale na razie nie mogę wydawać pieniędzy :angryy: a poza tym nie wiem co chcę :cool3: no i jaka szerokość ma to pomarańczowe moro?

obroże świetne :loveu: nie dość, że moro to jeszcze łańcuch :loveu:

Posted

Sorata napisał(a):
na pewno się odezwę, ale na razie nie mogę wydawać pieniędzy :angryy: a poza tym nie wiem co chcę :cool3: no i jaka szerokość ma to pomarańczowe moro?

obroże świetne :loveu: nie dość, że moro to jeszcze łańcuch :loveu:

hehe ciesze sie ze sie podobaja, moro pomaranczowe to jest akurat 20mm, narazie tylko metr byl zamowiony, jesli sie spodoba to bedzie wiecej, jest 20mm i 25

Lucky. napisał(a):
Ale bosko Ares i Maya wyglądają, moro różowe śliczne ;d
Ile za takie cudeńko ? XD

dziekuje:loveu: :loveu:

takie rzeczy to na PW, albo gadu:eviltong:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...