Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Tilia']

Fotka świetna!!!!! Powiedz mi w tajemnicy (nikt nie przeczyta :eviltong: ) czy robiłaś ją lustrzanką?

Widzę,że ja mam szczęście, bo jakąkolwiek obrożę nosi moje Futro, to sierść jej się nie wyciera :p

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Marta_Ares']Smycz jak smycz:eviltong:
model narazie i w najblizszym czasie nie bedzie mogl pozowac:evil_lol:
(dorwałam sie do nożyczek....:roll:)

http://photos03.allegroimg.pl/photos/oryginal/606/80/71/606807101
taka smycz mamy:eviltong:

o a my wlasnie mamy te rd z odblaskiem pomaranczowe i zastanawiam sie czy nie kupic smyczy rogza z nitka do niej , tylko niewiem czy bedzie mi pasowac..i wtedy bym wziela szele pomarancz z nitka..
jak narazie to kasy niemam ,ale pogadam mozna ;)
pokaz mi kolo jakiejs obrozy ta smycz :razz:

Posted

Tinka:) napisał(a):
Jak z kolorami taśm red dingo? do pasji mnie doprowadza blaknięcie zwykłych parcianych smyczy:roll: chcę coś trwałego w końcu bo z wyblakłym chodzić to nie na moje nerwy:evil_lol:

hmm wsumie to mielismy tylko ze smyczy ta jasno rozowa i to przez nie caly miesiac, i nie wyblakla,:diabloti: ale to chyba dlatego ze kolor jest tak blady ze bardziej sie nie da ;)
za to rogz nam wyblakl ten z miekkich i lekkich niby tez byl jasny rozowy ale pozniej zrobil sie jeszcze jasniejszy

Posted

Marta_Ares napisał(a):

model narazie i w najbliższym czasie nie będzie mógł pozować:evil_lol:
(dorwałam się do nożyczek....:roll:)

Oops! Dlatego przed 1 wystawą psa "robiła mi" jego hodowczyni :eviltong:
A mi chodziło o fotki na modelu...
Może aż tak źle nie jest ...?

Posted

Tinka:) napisał(a):
Jak z kolorami taśm red dingo? do pasji mnie doprowadza blaknięcie zwykłych parcianych smyczy:roll: chcę coś trwałego w końcu bo z wyblakłym chodzić to nie na moje nerwy:evil_lol:

Ja ponad rok używałam smycz pawprints purple RD 1.2 m. i w ogóle nie zmieniła koloru. Ani naszywka ani sama taśma. Wyrobiła się tylko rączka- nie była taka mięciutka jak na początku. Zrobił się z niej taki "placek", ale to przecież normalne :)

Posted

gops napisał(a):
o a my wlasnie mamy te rd z odblaskiem pomaranczowe i zastanawiam sie czy nie kupic smyczy rogza z nitka do niej , tylko niewiem czy bedzie mi pasowac..i wtedy bym wziela szele pomarancz z nitka..
jak narazie to kasy niemam ,ale pogadam mozna ;)
pokaz mi kolo jakiejs obrozy ta smycz :razz:

pokaze Ci jutro, bez lamy zrobie;)

Posted

Czy ma ktoś może zdjęcie, na którym widać zatrzask i taśmę Rogza M i Red Dingo M? ;)

Vectra - Na wystawie w Rzeszowie widziałam podobnego staffika w jednym z takich kompletów i nawet wpadł mi w obiektyw. Może to któryś z Twoich? :razz:

Posted

Jestem w szoku 
Idę dzisiaj rano( jak nigdy) na spacer po uliczce, a tu Lena pociągnęła mnie tak ,że o niemal przewróciłabym się, oczywiście na kotecki dwa :razz::mad:
Coś chrupnęło w obroży, sobie myślę przyciągnę ją do siebie bo zaraz się obroża zerwie, ja przyciągam ona dalej do kotecków.
Patrze RAZ Lena za koteckiem, smycz i obroża w mojej ręce :shake:

Był to rogz pół zaciskowy na łańcuszku, , nie mechaciła się, łańcuszek nie barwił sierści.
A tu chrupnął plastik, i ogniwo nie było dobrze zespawane bo się odgięło i pies wyszedł z obrożny :angryy: Mój pies nie jest super siłaczem, ciągle nie ciągnie, tylko ma takie rzadkie zrywy.

Jak przeczytałam o Rogdzie Karilki ( a wzorkowe, to często sie "siepią", tylko że moja się nie zmechaciła tylko prerwala:razz:),
Seria którą uważałam za wytrzymałą :shake:

Na Rogza już się nie złapie.. pozostanę przy ukochanym taśmowym Manmacie i łańcuchu HS

Posted

Wiecie co jak tak Was czytam o tym Rogzie to jednka po zakupie drugiej obroży dobre miałam spostrzeżenia... Rogz się popsuł....
Pierwsze obroża kupiona 2,5 roku temu rozmiar S Jellybean kolor "S" i obrożą nie ma żadnych nitek ostrych ładnie wygląda mimo, że już brudna, ale nie mechaci sierści. natomiast druga kupiona jakieś pół roku temy ten sam rozmair i model, ale kolor "Z" już ma pełno takich ostrych niteczek i co gorsza taśma jaka jest od środka różni się od tej z pierwszej obroży jest taka jakaś mechacąca włos, 3 dni temu kupiłam szeleki tym razem już z nitką odblaskową, bo jedyne jakie wydawały się gładkie bez zadziorów, bo niestety nie było lekkich, zobaczymy jak się sprawdzą...
Jednka następna obroża będzie z Muscata, Lupiny bądź RD

Posted

Dorka WD moja terierka ma dwie obróżki szyte na okrągło- jedną od pana z Warszawy z Częstochowskiej, a drugą z Wozy, z serii York ;) pierwsza jest fajna, ale ma wystający szew, natomiast ta druga jest świetna, gładka, mięciutka, wytrzymała nawet dwa tygodnie moczenia w morzu ;) i wcale się nie zniszczyła. Niestety ta seria jest malutka, do 35 cm dł obroży i miniaturowe kółeczko do przypięcia smyczy, ale jestem pewna że można zamówić w Wozie podobną większą. No i kolorów jest sporo do wyboru.

Diora dzięki :) Tak, Canon 40 D - po wiecej zdjęć zapraszam na scottilion.fotosik.pl ale technicznie wrzucam tam lepsze i gorsze, chodzi mi głównie o pokazanie psów ;)

Marta Ares dzięki :) ja też chcę pomarańczową smycz RD ale L-kę 180 cm (nie tą przepinaną) a takich nigdzie już nie ma :-(:-(

Posted

Nasze aktualne zbiory ;D

Dojdzie do tego, jeszcze planet rogz, obroża z chustą i może kiedyś różowy łańcuszek XD
Kolczatki nie używamy :P

Posted

[quote name='Lucky.']Nasze aktualne zbiory ;D

Dojdzie do tego, jeszcze planet rogz, obroża z chustą i może kiedyś różowy łańcuszek XD
Kolczatki nie używamy :P

Lucky te zółta obroża i zielona to jakie rozmiary ?:D

Posted

to moja prawie cala kolekcja , oprocz tego co maja na szyjach i szel do roweru od MartyiAresa i szel rogza ktore dojda dzisiaj ;)

tu widac nowe rd :razz:

Posted

Cimi napisał(a):
a gdzie to kupiłaś :cool3: ?

Kupiłam na wystawie .... :lol:

Psiulka , może i moje , ale takie komplety , to prawie obowiązkowa biżuteria wystawowa u staffików ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...