Diora Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 [quote name='Tilia'] Fotka świetna!!!!! Powiedz mi w tajemnicy (nikt nie przeczyta :eviltong: ) czy robiłaś ją lustrzanką? Widzę,że ja mam szczęście, bo jakąkolwiek obrożę nosi moje Futro, to sierść jej się nie wyciera :p
Marta_Ares Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 http://images39.fotosik.pl/100/4bc4aa572af43dfemed.jpg slicznie jej w pomaranczu:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Doszła mi smycz pomaranczowa RD:multi: :multi:
Marta_Ares Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Smycz jak smycz:eviltong: model narazie i w najblizszym czasie nie bedzie mogl pozowac:evil_lol: (dorwałam sie do nożyczek....:roll:) taka smycz mamy:eviltong:
gops Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 [quote name='Marta_Ares']Smycz jak smycz:eviltong: model narazie i w najblizszym czasie nie bedzie mogl pozowac:evil_lol: (dorwałam sie do nożyczek....:roll:) http://photos03.allegroimg.pl/photos/oryginal/606/80/71/606807101 taka smycz mamy:eviltong: o a my wlasnie mamy te rd z odblaskiem pomaranczowe i zastanawiam sie czy nie kupic smyczy rogza z nitka do niej , tylko niewiem czy bedzie mi pasowac..i wtedy bym wziela szele pomarancz z nitka.. jak narazie to kasy niemam ,ale pogadam mozna ;) pokaz mi kolo jakiejs obrozy ta smycz :razz:
Unbelievable Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Jak z kolorami taśm red dingo? do pasji mnie doprowadza blaknięcie zwykłych parcianych smyczy:roll: chcę coś trwałego w końcu bo z wyblakłym chodzić to nie na moje nerwy:evil_lol:
gops Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Tinka:) napisał(a):Jak z kolorami taśm red dingo? do pasji mnie doprowadza blaknięcie zwykłych parcianych smyczy:roll: chcę coś trwałego w końcu bo z wyblakłym chodzić to nie na moje nerwy:evil_lol: hmm wsumie to mielismy tylko ze smyczy ta jasno rozowa i to przez nie caly miesiac, i nie wyblakla,:diabloti: ale to chyba dlatego ze kolor jest tak blady ze bardziej sie nie da ;) za to rogz nam wyblakl ten z miekkich i lekkich niby tez byl jasny rozowy ale pozniej zrobil sie jeszcze jasniejszy
Dogha Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Marta_Ares napisał(a): model narazie i w najbliższym czasie nie będzie mógł pozować:evil_lol: (dorwałam się do nożyczek....:roll:) Oops! Dlatego przed 1 wystawą psa "robiła mi" jego hodowczyni :eviltong: A mi chodziło o fotki na modelu... Może aż tak źle nie jest ...?
asiol Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 A jakie szeleczki polecicie dla takiego facecika zależy mi na guardach, bez przesady w cenie :)
Diora Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Tinka:) napisał(a):Jak z kolorami taśm red dingo? do pasji mnie doprowadza blaknięcie zwykłych parcianych smyczy:roll: chcę coś trwałego w końcu bo z wyblakłym chodzić to nie na moje nerwy:evil_lol: Ja ponad rok używałam smycz pawprints purple RD 1.2 m. i w ogóle nie zmieniła koloru. Ani naszywka ani sama taśma. Wyrobiła się tylko rączka- nie była taka mięciutka jak na początku. Zrobił się z niej taki "placek", ale to przecież normalne :)
Lucky. Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 agnieska napisał(a):Jaki rozmiar planety potrzebujesz? Ja mam L na zbyciu :) To ja będę chętna ;) Jak coś to na pw ;)
Marta_Ares Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 gops napisał(a):o a my wlasnie mamy te rd z odblaskiem pomaranczowe i zastanawiam sie czy nie kupic smyczy rogza z nitka do niej , tylko niewiem czy bedzie mi pasowac..i wtedy bym wziela szele pomarancz z nitka.. jak narazie to kasy niemam ,ale pogadam mozna ;) pokaz mi kolo jakiejs obrozy ta smycz :razz: pokaze Ci jutro, bez lamy zrobie;)
psiulka Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Czy ma ktoś może zdjęcie, na którym widać zatrzask i taśmę Rogza M i Red Dingo M? ;) Vectra - Na wystawie w Rzeszowie widziałam podobnego staffika w jednym z takich kompletów i nawet wpadł mi w obiektyw. Może to któryś z Twoich? :razz:
Cimi Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 [quote name='Vectra'] http://i203.photobucket.com/albums/aa2/vectra_foto/14042009-005.jpg a gdzie to kupiłaś :cool3: ?
drzalka Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Jestem w szoku  Idę dzisiaj rano( jak nigdy) na spacer po uliczce, a tu Lena pociągnęła mnie tak ,że o niemal przewróciłabym się, oczywiście na kotecki dwa :razz::mad: Coś chrupnęło w obroży, sobie myślę przyciągnę ją do siebie bo zaraz się obroża zerwie, ja przyciągam ona dalej do kotecków. Patrze RAZ Lena za koteckiem, smycz i obroża w mojej ręce :shake: Był to rogz pół zaciskowy na łańcuszku, , nie mechaciła się, łańcuszek nie barwił sierści. A tu chrupnął plastik, i ogniwo nie było dobrze zespawane bo się odgięło i pies wyszedł z obrożny :angryy: Mój pies nie jest super siłaczem, ciągle nie ciągnie, tylko ma takie rzadkie zrywy. Jak przeczytałam o Rogdzie Karilki ( a wzorkowe, to często sie "siepią", tylko że moja się nie zmechaciła tylko prerwala:razz:), Seria którą uważałam za wytrzymałą :shake: Na Rogza już się nie złapie.. pozostanę przy ukochanym taśmowym Manmacie i łańcuchu HS
Śnieżynka Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Wiecie co jak tak Was czytam o tym Rogzie to jednka po zakupie drugiej obroży dobre miałam spostrzeżenia... Rogz się popsuł.... Pierwsze obroża kupiona 2,5 roku temu rozmiar S Jellybean kolor "S" i obrożą nie ma żadnych nitek ostrych ładnie wygląda mimo, że już brudna, ale nie mechaci sierści. natomiast druga kupiona jakieś pół roku temy ten sam rozmair i model, ale kolor "Z" już ma pełno takich ostrych niteczek i co gorsza taśma jaka jest od środka różni się od tej z pierwszej obroży jest taka jakaś mechacąca włos, 3 dni temu kupiłam szeleki tym razem już z nitką odblaskową, bo jedyne jakie wydawały się gładkie bez zadziorów, bo niestety nie było lekkich, zobaczymy jak się sprawdzą... Jednka następna obroża będzie z Muscata, Lupiny bądź RD
Tilia Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Dorka WD moja terierka ma dwie obróżki szyte na okrągło- jedną od pana z Warszawy z Częstochowskiej, a drugą z Wozy, z serii York ;) pierwsza jest fajna, ale ma wystający szew, natomiast ta druga jest świetna, gładka, mięciutka, wytrzymała nawet dwa tygodnie moczenia w morzu ;) i wcale się nie zniszczyła. Niestety ta seria jest malutka, do 35 cm dł obroży i miniaturowe kółeczko do przypięcia smyczy, ale jestem pewna że można zamówić w Wozie podobną większą. No i kolorów jest sporo do wyboru. Diora dzięki :) Tak, Canon 40 D - po wiecej zdjęć zapraszam na scottilion.fotosik.pl ale technicznie wrzucam tam lepsze i gorsze, chodzi mi głównie o pokazanie psów ;) Marta Ares dzięki :) ja też chcę pomarańczową smycz RD ale L-kę 180 cm (nie tą przepinaną) a takich nigdzie już nie ma :-(:-(
Lucky. Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Nasze aktualne zbiory ;D Dojdzie do tego, jeszcze planet rogz, obroża z chustą i może kiedyś różowy łańcuszek XD Kolczatki nie używamy :P
Śnieżynka Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 [quote name='Lucky.']Nasze aktualne zbiory ;D Dojdzie do tego, jeszcze planet rogz, obroża z chustą i może kiedyś różowy łańcuszek XD Kolczatki nie używamy :P Lucky te zółta obroża i zielona to jakie rozmiary ?:D
Lucky. Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Red dingo to Mka, a rogz Lka ;) Jak myślicie pasował by do Rudej spanielki wzór rogz'a w krowie łaty ? :D
Patikujek Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Ja uważam że tak Bbeta ma taka obroże dla swojej spanielki i mi się w niej ona podobała:loveu:
gops Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 to moja prawie cala kolekcja , oprocz tego co maja na szyjach i szel do roweru od MartyiAresa i szel rogza ktore dojda dzisiaj ;) tu widac nowe rd :razz:
Vectra Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Cimi napisał(a):a gdzie to kupiłaś :cool3: ? Kupiłam na wystawie .... :lol: Psiulka , może i moje , ale takie komplety , to prawie obowiązkowa biżuteria wystawowa u staffików ;)
Recommended Posts