Dogha Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Kurcze pół biedy, że to co chciałam... Tz. szele Ezy Dog. Ale nie 2 razy! Dobrze, że teraz święta. Mam trochę czasu żeby sprawę załatwić :cool1: Kurcze żeby się udało odwołać...
gops Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 [quote name='Zuzka i shelciaki']Kurcze pół biedy, że to co chciałam... Tz. szele Ezy Dog. Ale nie 2 razy! Dobrze, że teraz święta. Mam trochę czasu żeby sprawę załatwić :cool1: Kurcze żeby się udało odwołać... ja raz tez zle zrobilam zamowienie bo wsadzilam 3 obroze rogza do koszyka a chcialam kupic 2 (zapomnialam skasowac jednej) , i napisalam zeby anulowali jedna i nic nie odpisali ale wyslali 2 obroze ;) wiec raczej odwolaja zamowienie
Onomato-Peja Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 szybko zmieniam zdanie ehh... chcę kupić obróżkę jakąś zieloną :roll: w grę wchodzą : manmat Lupine moo cow, Meadow, Suzie-Q i ewentualnie green tartan rogza jakby ktoś miał sprzedać najbardziej mnei kusi MM i Moo cow ale nie mogę sie zdecydować :placz:
gops Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Onomato-Peja napisał(a):szybko zmieniam zdanie ehh... chcę kupić obróżkę jakąś zieloną :roll: w grę wchodzą : manmat Lupine moo cow, Meadow, Suzie-Q i ewentualnie green tartan rogza jakby ktoś miał sprzedać najbardziej mnei kusi MM i Moo cow ale nie mogę sie zdecydować :placz: manmat :razz: ja wlasnie czekam na zielonego :eviltong:
Marta_Ares Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Rogza Green Tartan ma Kasia_Rika na sprzedaż, zacisk L-ke a ja czekam na pomaranczowa smycz RD:evil_lol: ma ktoś może na sprzedaż jakiegos pomaranczowego Rogza:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Onomato-Peja Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Marta_Ares napisał(a):Rogza Green Tartan ma Kasia_Rika na sprzedaż, zacisk L-ke nie lubię zacisków rogza :eviltong: wolę zatrzask - ale bez rogza się obejdzie bo ostatnio się psuje i mnie do niego nie ciągnie :lol: Biore Manmata :loveu: Nie dosyć, że tani to jeszcze taaaki łany :eviltong:
Dogha Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 gops napisał(a):ja raz tez zle zrobilam zamowienie bo wsadzilam 3 obroze rogza do koszyka a chcialam kupic 2 (zapomnialam skasowac jednej) , i napisalam zeby anulowali jedna i nic nie odpisali ale wyslali 2 obroze ;) wiec raczej odwolaja zamowienie Mam nadzieje! Tyle, że ja będę chciała te szele ale 1 i później... A prze moje zamówienie na razie nie ma blue camo S... Mam nadzieje, że zamówienie odwołają a szelki wsadza znów do asortymentu.
puzzle Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Zuzka nie martw sie tak! Odwolaja, spokojnie;), nie denerwuj sie tyle, napisane jest, ze anuluja jak sie napisze, to auluja;).
drzalka Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Gops obroza juz dawno wysłana :] Co to pelnej miski. Ostatnio odwołałam zamówienie bez problemów ;)
Lucky. Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Może mi ktoś powiedzieć gdzie mierzy się psa w klacie ? Bo chcę kupić jakieś szele niedługo ale nie wiem jak zmierzyć ...
Marta_Ares Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 wymiar C;) To przy okazji zmierz tego spaniela kolezanki bo jakos nadal trudno mi uwierzyc zeby w klacie mial 70cm.......
puzzle Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 [quote name='Lucky.']Może mi ktoś powiedzieć gdzie mierzy się psa w klacie ? Bo chcę kupić jakieś szele niedługo ale nie wiem jak zmierzyć ...
Lucky. Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Może dzisiaj zmierzę ;) Może mi ktoś zmierzyć ile ma obroża ed Ska ? Bo na stronie pisze że do 38 cm a moja tyle ma, gorzej by było jakby okazało się że jest za mała ...
moon_light Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Lucky. napisał(a):Może dzisiaj zmierzę ;) Może mi ktoś zmierzyć ile ma obroża ed Ska ? Bo na stronie pisze że do 38 cm a moja tyle ma, gorzej by było jakby okazało się że jest za mała ... Ska na spaniela bedzie zdecydowanie za mała. Kup M
gops Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Marta_Ares napisał(a):wymiar C;) To przy okazji zmierz tego spaniela kolezanki bo jakos nadal trudno mi uwierzyc zeby w klacie mial 70cm....... to chyba jakis spaniel z nadwaga :diabloti: moja wielkosci spaniela ma nie cale 60cm
Dogha Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 drzalka napisał(a):Gops obroza juz dawno wysłana :] Co to pelnej miski. Ostatnio odwołałam zamówienie bez problemów ;) Pocieszacie mnie :razz: Jest ok
moon_light Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 gops napisał(a):to chyba jakis spaniel z nadwaga :diabloti: moja wielkosci spaniela ma nie cale 60cm chyba jakiś spaniel karłowaty.. 70 cm to ma obwód szyji duży pies
Onomato-Peja Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 moon_light napisał(a): 70 cm to ma obwód szyji duży pies :-o a mój duzy pies ma 49 :lol:
Kasia&Rika Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 moja sucz z lekką nadwagą ma jakieś 55 ... może 60
Lucky. Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Jak się zdecyduję to kupię ed tylko ta szerokość mnie przeraża ... Ja nie wiem może źle mierze ale moja suka spaniela ma 64 cm w klacie ... Daisy ma koło 70 cm na prawdę Marta ;l ja idę zaraz zmierzyć Megi jeszcze raz : P
agnieska Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Jeszcze w ramach uzupełniania zdjęć :) - szele Manmata:
gops Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 moon_light napisał(a):chyba jakiś spaniel karłowaty.. 70 cm to ma obwód szyji duży pies ale spaniel nie jest duzym psem :eviltong: nowofunland ma 65cm , kupowalam obroze niedawno ;) to ile ma w klacie dog?
moon_light Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 gops napisał(a):ale spaniel nie jest duzym psem :eviltong: nowofunland ma 65cm , kupowalam obroze niedawno ;) to ile ma w klacie dog? nie jest tez takim malym, zeby miec klatke o obwodzie 70 cm. chyba ze to jakis niewyrosniety spaniel z pseudo..no ale wtedy nie nazywajmy go spanielem. Nie wiem ile ma dog :) , nie robilam takich pomiarów.
Onomato-Peja Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 moon_light napisał(a):duży pies to pojęcie względne. Dla mnie twój pies jest raczej przeciętnej wielkości. Heh no wiesz on w porównaniu do Doga :eviltong:
moon_light Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Onomato-Peja napisał(a)::-o a mój duzy pies ma 49 :lol: duży pies to pojęcie względne. Dla mnie twój pies jest raczej przeciętnej wielkości.
Recommended Posts