Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Kurcze ale blue camo nie ma obróżek...:angryy:Fajne są tez camo ale z nich nie ma rozmiaru (S) obroży. Czarne są ładne ale nie ma czarnych szelek S... W brown podobna sytuacja co do blue camo... Zostają mi chyba tylko niebieskie i czerwone/pomarańczowe:placz: a ta czerwona mi sie nie podoba... Więc wychodzi na to, że niebieski. W sumie mi się on podoba ale blue camo bardziej no ale brak obroży. K**** :mad: Chyba zrobie tak : Ghan szelki i obroża niebieskie a jak przymierze szelki na Jazza i okażą się dobre to dla niego biore fiolet bo obroża XS jest i szele S też.
Ja to mam problemy...

Posted

ja rowniez mam psa, ktory wazy 14kg a smycz flexi tasma jest do 35kg i jakos nie wyobrazam sobie dla mojego diabła ze zrywami do kotka i innych pieskow, smyczy do 20kg.
Ta jest akurat.
Miałam ferplasta niby do 50kg i popsuł sie mechanizm po zrywie do innego pieska....

Posted

gops napisał(a):
zalezy od psa
ciagnie ? ma zrywy? czy idzie spokojnie ?
jesli zalozmy ma zrywy np na kota to ta do 12 kg zerwie, ale jak chodzi spokojnie to powinno byc okey
moja ma 14 kg a smycz do 35kg bo potrafi pociagnac wlasnie do kotka czy ptaszka

ma zrywy popsuł juz jedna smycz chaby przepinana - oderwał się karabinek i rączka i druga tez chabe przepinana karabinek znow.
chyba dla bezpiewczenstwa wezme do 20 kg...

Posted

A może mi ktoś pomoże? Chce dla swojej Daisy w przyszłym tygodniu szele z ROGZA kupić. Odblaskowe. I zastanawiam się czy różowe czy czerwone. Mam smycz czerwoną parcianą, więc wystarczy same szele kupić, pewnie w necie, bo w stacjonarnym pewnie jeszcze nie ma :/ Jakbym miala różowe kupić, to i smycz do tego, ale szele to w stacjonarnym będą. I w sumie jakby nie patrzeć to pozwolenie mam zeby kupic komplet, ale nie wiem co robić :placz: Doradzi ktoś? E, Białostoczan któryś, widział ktos moze w Zoonaturze jakie sa szele i smycze dla malych psiakow S?

Posted

Weeeeźcie! Bede musiala mlodej rozowa kokardke dokupic, bo pomarancz nie bedzie pasowal xD Dobra, bede stajlowa i kupie jej komplet rozowy! Najwyzej pojde z psem pod most W NOWYCH SZELKACH I SMYCZY! Bo mnie mama wywali pewnie :D

Posted

Vini. napisał(a):
A może mi ktoś pomoże? Chce dla swojej Daisy w przyszłym tygodniu szele z ROGZA kupić. Odblaskowe. I zastanawiam się czy różowe czy czerwone. Mam smycz czerwoną parcianą, więc wystarczy same szele kupić, pewnie w necie, bo w stacjonarnym pewnie jeszcze nie ma :/ Jakbym miala różowe kupić, to i smycz do tego, ale szele to w stacjonarnym będą. I w sumie jakby nie patrzeć to pozwolenie mam zeby kupic komplet, ale nie wiem co robić :placz: Doradzi ktoś? E, Białostoczan któryś, widział ktos moze w Zoonaturze jakie sa szele i smycze dla malych psiakow S?

W Zoo Naturze zapewne znajdziesz Rogzy, Hiltony, Dingo, Camona , Hagena ;)

Posted

Vini. napisał(a):

zapinane u gory czy zwykle?
wez rozowe :diabloti:
tez sie zastanawiam nad nimi , nie bierz z pelnej miski one sa moje :eviltong:

Posted

Ja wiem, ale chodzi mi o konkretny wzorek, a oni robią dostawy co pare miesiecy :( Jest jeszcze Dog Chow/Show na Legionowej, ale tam odblask to mają tylko różowe i brązowe....

Posted

Vini. napisał(a):
Weeeeźcie! Bede musiala mlodej rozowa kokardke dokupic, bo pomarancz nie bedzie pasowal xD Dobra, bede stajlowa i kupie jej komplet rozowy! Najwyzej pojde z psem pod most W NOWYCH SZELKACH I SMYCZY! Bo mnie mama wywali pewnie :D

Też tak mam :eviltong: Tylko bez kokardek, nie ma gdzie upiąć... Chyba, że na ogonie :lol:

Posted

Vini. napisał(a):
Ja wiem, ale chodzi mi o konkretny wzorek, a oni robią dostawy co pare miesiecy :( Jest jeszcze Dog Chow/Show na Legionowej, ale tam odblask to mają tylko różowe i brązowe....

Oj na pewno nie co parę miesięcy;) Rogz to nie jest chodliwy towar niestety, i żeby zrobić zamówienie musi połowa wzorów się sprzedać ;)

Posted

Jezu! Przez przypadek wysłałam zamówienie do pełnej-miski :placz: Wysłałam do nich 3 maile, żeby odwołali mam nadzieje, że poskutkuje jak nie ot ja się chyba zabeczę :-(

W przypadku rezygnacji ze złożonego zamówienia proszę o informacje a zostanie ono wycofane.

To napisali w mailu... Mam nadzieje, że tak faktycznie jest.:-(

Posted

sluchajcie,(i mam nadzieje,ze w dobrym miejscu pisze ;)). Czy ktos z was mial doswiadczenia z szelkami easy walk? Wiem jak one dzialaja itp ale jestem ciekawa jak "to chodzi" w praktyce :)

Posted

Infortune. napisał(a):
Nie przesadzaj. Smycze są naprawdę mocne i wytrzymują spore obciążenia, ta do 12kg na pewno wytrzyma więcej niż 12, była testowana i produkowana właśnie z myślą o takich ciągnących psach...

Moj slodki, malutki szczeniaczek o wadze 3kg zerwal linke do 12kg, byl energiczny i szarpiacy, smycz przetrwala 3 m-ce, wiec raczej felerna nie byla, krotko mowiac nie wytrzymala. Przy reklamacji pani w sklepie powiedziala, ze jak pies szarpie to musze wziac na wieksza wage, bo waga sie sile nie rowna. Zreszta prosty przyklad ttb wazacy tyle co chow-chow, sila ta sama? Watpie...

Posted

Mam do sprzedania obroże firmy Ferplast 50cmx2cm
Moja sunia miała ją całe 20minut na sobie(niestety jest za duża), kolor jest minimalnie ciemniejszy niż na zdjęciu.
Chętnych zapraszam na PW

Posted

tak wiec mam nadzieje ze kazdy juz wie ze jesli chodzi o flexi waga wcale nie rowna jest sile tak jak napisala puzzle, i nie tylko w przypadku flexi bo przy innych akcesoriach typu obroze ,szelki tak samo a przykladow rozwalonych rzeczy psich moge podac wiele
caly czas mialam to na mysli tylko nie wiedzialam jak to napisac :eviltong:

jeszcze co do flexi to mamy praktycznie od zawsze (nie ta sama , przeszlam juz kilka) i uzywamy codziennie na prawie kazdym spacerze , dziala bez zarzutu ale np labowi czy ttb w zyciu bym takiej nie zalozyla

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...