Maupa4 Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 [quote name='bazylowa']Okej już Wam piszę jak to wszystko dokładnie wygląda. Żeby zaprojektować jakiś wzór to nie jest wielki problem, ale żeby go już uszyć, to muszę zamówić materiału na sporą sumkę. Dlatego też robienie projektu na jedną obrożę mija się z celem bo ta obroża kosztowałaby duuuużo szmalu. Dlatego, żeby wypuścić kolejny wzór muszę mieć pewność, że zejdzie mi minimum 20 obroży, albo 15 kompletów smycz plus obroża. Jeśli będę miała tyle deklaracji to lecimy ze wzorem. Z tym chyba w "moim przypadku" nie było by problemu ... 7 bulw własnych + kilka bardzo znajomych. A projekt mogłybyście zrobić - jakby był projekt to "przeleciałabym się " po znajomych bulwach - bo moje to pewne - i wiadomo by było co i jak ... ;)
Ploter Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 nie ma problemu - postaram się przez święta zrobić projekt i zaprezentować go :)
bazylowa Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Maupa4 napisz nam jeszcze jaka szerokość i jakie widzisz kolory :razz:
Maupa4 Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 bazylowa napisał(a):Maupa4 napisz nam jeszcze jaka szerokość i jakie widzisz kolory :razz: Mogę jutro rano ? Pomyślę ... ;)
anetta Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Bazylowa i Ploter, obroże rewela. Już wcześniej je oblukałam na allegro a tu proszę, one są od was :evil_lol:
Chefrenek Posted April 11, 2009 Author Posted April 11, 2009 Maupa4 napisał(a):Z tym chyba w "moim przypadku" nie było by problemu ... 7 bulw własnych + kilka bardzo znajomych. A projekt mogłybyście zrobić - jakby był projekt to "przeleciałabym się " po znajomych bulwach - bo moje to pewne - i wiadomo by było co i jak ... ;) A wzór tylko i wyłącznie na potrzeby bulw.:cool3:
MakeBelieve Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Mysle ze wlasciciele yorkow chetnie by takie obrozki kupili ;] Napisze na watku yorkowym, mowisz ze potrzebujesz conajmniej 20 chetnych, tak?
gops Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 zamowilam szelki dla pudelsa rogzowe o takie: bardzo tanio :razz: 38zl a wszedzie indziej ponad 50 zeta wiec sie oplaca Mki ma ktos? bo pisze ze do 58cm w klacie i chcialabym wiedziec jaka prawda czy napewno czy moze troche mniej ? bo Lki juz prawie 60zl a sliczne sa i zastanawiam sie czy sucz w Mke nie upchne :evil_lol:
Lucky. Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Jakie szelki byłyby dobre na spaniela ? Nie mojego ,ale koleżanki. Trochę ciągnie.
gops Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 [quote name='Zuzka i shelciaki']O!? A gdzie tak tanio? (U mnie tylko Jazz wejdzie w M-ki, no chyba, ze Ghana uda mi się upchnąć :lol:) w pelnej-misce no moja sucz ma w klacie juz 58cm wlasnie i sprobuje ja wcisnac , bo na Lki mie nie stac narazie ;)
Dogha Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 O!? A gdzie tak tanio? (U mnie tylko Jazz wejdzie w M-ki, no chyba, ze Ghana uda mi się upchnąć :lol:)
Dogha Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Ghan właśnie ma tak na styk 58 cm w klacie Tak, że jak dojdą to zmierz bo pewnie się skusze :eviltong: EDIT: Wow!:-o Po kąpieli ma 56 cm!
Madzik93 Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Wie ktoś, gdzie w necie dostane szelki muscat mac leather?
Dogha Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 [quote name='Madzik93']Wie ktoś, gdzie w necie dostane szelki muscat mac leather? o TU głupie 10 znaków
Madzik93 Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 [quote name='Zuzka i shelciaki']o TU głupie 10 znaków Szkoda tylko ze nie mają 20 mm których potrzebuje :roll:
Infortune. Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 [quote name='Madzik93']Wie ktoś, gdzie w necie dostane szelki muscat mac leather? MUSCAT- szelki regulowane Mac Leather - sklep zoologiczny Karusek.com.pl Zolux ;)
puzzle Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Ploter mysle, ze dobrym rozwiazaniem byloby odwiedzenie portali/for danych ras:razz:
psiulka Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 gops, zamówiłaś niebieskie? To wiesz, jakby były za małe, to wiesz do kogo pisać... :evil_lol:
gops Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 [quote name='psiulka']gops, zamówiłaś niebieskie? To wiesz, jakby były za małe, to wiesz do kogo pisać... :evil_lol: :evil_lol: zamowilam niebieskie :diabloti: ale nie beda za male bo pudelson ma 48cm w klacie a one do 58cm :eviltong: sucz ma 58cm ale musze ja odchudzic to jej tez kupie :evil_lol: sa naprawde tanie jak na rogzy wiec oplaca sie u nich kupic , na pelnej-misce ;)
Lucky. Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Kupuję od infortune różowy łańcuszek i czerwoną flexi linkę ;D
agnieska Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Kliknęło mi się kilka akcesoriów z Hifici - smycz, obroża z poduszką, szele, obroża odblaskowa, wszystko z taśmy Lanex. Jestem bardzo zadowolona - można dogadać każdy element, wszystko starannie wykonane, mocne... Mam ochotę na więcej :) Na zdjęcia załapały się nowe szele:
psiulka Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 gops napisał(a):zamowilam szelki dla pudelsa rogzowe o takie: bardzo tanio :razz: 38zl a wszedzie indziej ponad 50 zeta wiec sie oplaca Mki ma ktos? bo pisze ze do 58cm w klacie i chcialabym wiedziec jaka prawda czy napewno czy moze troche mniej ? bo Lki juz prawie 60zl a sliczne sa i zastanawiam sie czy sucz w Mke nie upchne :evil_lol: gops, nie dość, że narobiłaś mi na nie smaka, to jeszcze nie ma ich obecnie w PM, chyba wzięłaś ostatnią sztukę! :placz:
gops Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 psiulka napisał(a):gops, nie dość, że narobiłaś mi na nie smaka, to jeszcze nie ma ich obecnie w PM, chyba wzięłaś ostatnią sztukę! :placz: to wez inny kolor , np pomarancz lub fiolet :loveu: sie zastanawialam nad nimi wlasnie :razz: a dla sucz planuje rozowy
Recommended Posts