Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='bazylowa']Okej już Wam piszę jak to wszystko dokładnie wygląda.
Żeby zaprojektować jakiś wzór to nie jest wielki problem, ale żeby go już uszyć, to muszę zamówić materiału na sporą sumkę. Dlatego też robienie projektu na jedną obrożę mija się z celem bo ta obroża kosztowałaby duuuużo szmalu.
Dlatego, żeby wypuścić kolejny wzór muszę mieć pewność, że zejdzie mi minimum 20 obroży, albo 15 kompletów smycz plus obroża. Jeśli będę miała tyle deklaracji to lecimy ze wzorem.

Z tym chyba w "moim przypadku" nie było by problemu ... 7 bulw własnych + kilka bardzo znajomych.

A projekt mogłybyście zrobić - jakby był projekt to "przeleciałabym się " po znajomych bulwach - bo moje to pewne - i wiadomo by było co i jak ... ;)

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Maupa4 napisał(a):
Z tym chyba w "moim przypadku" nie było by problemu ... 7 bulw własnych + kilka bardzo znajomych.

A projekt mogłybyście zrobić - jakby był projekt to "przeleciałabym się " po znajomych bulwach - bo moje to pewne - i wiadomo by było co i jak ... ;)

A wzór tylko i wyłącznie na potrzeby bulw.:cool3:

Posted

zamowilam szelki dla pudelsa rogzowe o takie:

bardzo tanio :razz:
38zl a wszedzie indziej ponad 50 zeta wiec sie oplaca
Mki ma ktos?
bo pisze ze do 58cm w klacie i chcialabym wiedziec jaka prawda czy napewno czy moze troche mniej ?
bo Lki juz prawie 60zl a sliczne sa i zastanawiam sie czy sucz w Mke nie upchne :evil_lol:

Posted

[quote name='Zuzka i shelciaki']O!? A gdzie tak tanio?
(U mnie tylko Jazz wejdzie w M-ki, no chyba, ze Ghana uda mi się upchnąć :lol:)

w pelnej-misce
no moja sucz ma w klacie juz 58cm wlasnie i sprobuje ja wcisnac , bo na Lki mie nie stac narazie ;)

Posted

Ghan właśnie ma tak na styk 58 cm w klacie
Tak, że jak dojdą to zmierz bo pewnie się skusze :eviltong:

EDIT: Wow!:-o Po kąpieli ma 56 cm!

Posted

[quote name='psiulka']gops, zamówiłaś niebieskie? To wiesz, jakby były za małe, to wiesz do kogo pisać... :evil_lol:

:evil_lol:
zamowilam niebieskie :diabloti:
ale nie beda za male bo pudelson ma 48cm w klacie a one do 58cm :eviltong:
sucz ma 58cm ale musze ja odchudzic to jej tez kupie :evil_lol:

sa naprawde tanie jak na rogzy wiec oplaca sie u nich kupic , na pelnej-misce ;)

Posted

Kliknęło mi się kilka akcesoriów z Hifici - smycz, obroża z poduszką, szele, obroża odblaskowa, wszystko z taśmy Lanex. Jestem bardzo zadowolona - można dogadać każdy element, wszystko starannie wykonane, mocne... Mam ochotę na więcej :) Na zdjęcia załapały się nowe szele:

Posted

gops napisał(a):
zamowilam szelki dla pudelsa rogzowe o takie:

bardzo tanio :razz:
38zl a wszedzie indziej ponad 50 zeta wiec sie oplaca
Mki ma ktos?
bo pisze ze do 58cm w klacie i chcialabym wiedziec jaka prawda czy napewno czy moze troche mniej ?
bo Lki juz prawie 60zl a sliczne sa i zastanawiam sie czy sucz w Mke nie upchne :evil_lol:

gops, nie dość, że narobiłaś mi na nie smaka, to jeszcze nie ma ich obecnie w PM, chyba wzięłaś ostatnią sztukę! :placz:

Posted

psiulka napisał(a):
gops, nie dość, że narobiłaś mi na nie smaka, to jeszcze nie ma ich obecnie w PM, chyba wzięłaś ostatnią sztukę! :placz:

to wez inny kolor , np pomarancz lub fiolet :loveu:
sie zastanawialam nad nimi wlasnie :razz:
a dla sucz planuje rozowy

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...