Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

bazylowa, ale super te obroże! Jak będziesz kiedyś miała taką o szer. 15mm z nowofundlandem, to ja jestem na nią chętna :loveu:

Oto prawie wszystkie Czikowe obroże:

Posted

Śliczny ten komplet RD... szkoda że nie ma tych pomarańczowych w rozmiarze L :(

a może ktoś chce sprzedać zacisk Rogza L? poluję na Red Tartan, Funky Retro i Choc Feminine...

Posted

madziulik_13
Komplecik super paasuje:loveu::loveu:

bazylowa a może by tak obróżka goldenowa?:cool3:

Ostatnio jakoś mania kupowania obróżek nam przeszła i chwała Bogu:evil_lol:

Posted

Ślicznie pasuje!
Kto ma obroże Red Dingo S i mógł by mi zmierzyć jej maksymalny obwód?
Bo na stronie pisze, że max 32 cm i powinno być dobre na Jazza bo on ma 30 w szyjce ale może być tak jak z rogzem, pisze, że minimum 40 cm a minimum to 32...

Posted

Zuzka i shelciaki napisał(a):
Ślicznie pasuje!
Kto ma obroże Red Dingo S i mógł by mi zmierzyć jej maksymalny obwód?
Bo na stronie pisze, że max 32 cm i powinno być dobre na Jazza bo on ma 30 w szyjce ale może być tak jak z rogzem, pisze, że minimum 40 cm a minimum to 32...

Moja Ska RD ma maksymalnie 32 cm, a minimalnie 20 cm :p

Posted

Czyli na stronie RD dobrze piszą:razz:
Ale kuszą mnie jeszcze szele z EzyDog tylko czy ten pasek na klacie nie będzie za gruby w szelkach rozmiar M lub S... I to następna prośba o zmierzenie go:roll: Miedzy łapkami. I jeszcze ile mają maksymalnie S-ki w klacie? wiem kłopotliwa jestem ale nie chę wydać kasy na marne

Posted

Zuzka i shelciaki napisał(a):

Ale kuszą mnie jeszcze szele z EzyDog tylko czy ten pasek na klacie nie będzie za gruby w szelkach rozmiar M lub S... I to następna prośba o zmierzenie go:roll: Miedzy łapkami. I jeszcze ile mają maksymalnie S-ki w klacie? wiem kłopotliwa jestem ale nie chcę wydać kasy na marne

Ponawiam prośbę...

Posted

A co do Yorków to są rozważane, ale czy 15mm to nie za dużo dla takiego maleństwa?

zależy kto co lubi (mam psa w wielkości westa i teoretycznie może chodzić w 11mm, ale ja wole 15 czy 16). ale myślę że zwolennicy 15 dla yorków też się znajdą ;)

Posted

Dla nas 15mm to troche za duzo :( Ale regulacja od 20 cm powinna byc xD A nie chciałabyś zrobić szeleczek na zamówienie?? *.* Bo szukam czerwonych szelków, a czerwone z yorkasami byłyby IDEALNE!

Posted

Dzięki, fajnie ze się Wam podobają.
Na razie mam tylko labki, gordony i jamniki. I właśnie dlatego piszę tutaj prośbę o jakieś sugestie. Czego spodziewacie się po obrożach. Jakieś ciekawe wymyślne wzory. Jeśli chodzi o wzory to w sumie jesteśmy w stanie zaprojektować wszystko :cool3:
A co do Yorków to są rozważane, ale czy 15mm to nie za dużo dla takiego maleństwa?
Dodam jeszcze tylko, że wszystkie elementy metalowe w tych obrożach są spawane, a klamry mocne. Wszystko jest zszywane mocnymi nićmi kaletniczymi, nawet ta kolorowa ozdobna taśma.
Długo szukałyśmy odpowiednich materiałów, bo miały być (i są) super wytrzymałe :D
Jak macie jakieś oryginalne pomysły to walcie śmiało ;)

Posted

Co do yorkowych to masz możliwość zrobienia obroży o szer. tylko 11 mm albo 15 mm? Mysle, ze fajne byloby cos pomiedzy, np. 13 mm i regulacja od 20 cm do 30 z kawałkiem. Bo jednak duzo yorkow, jak np. moja ma 20 cm w szyjce. I koniecznie czerwona! ;]

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...