Zuza&Ofi Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 to brązowo-pomarańczowo-różowe moro wygląda bardzo ciekawie :cool3:
Marta_Ares Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 za moro jestem napewno, pomimo ze tasma kosztuje jeszcze raz tyle co normalna...:roll: ale musze miec taki fioletowy komplecik:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ta wzorzasta, wydaje mi sie ze bedzie sie siepac, tak jak indiańska
gops Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Marta_Ares napisał(a):za moro jestem napewno, pomimo ze tasma kosztuje jeszcze raz tyle co normalna...:roll: ale musze miec taki fioletowy komplecik:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ta wzorzasta, wydaje mi sie ze bedzie sie siepac, tak jak indiańska tez mi sie ten fiolet podoba :evil_lol: przemysl to dokladnie :diabloti: moro jest swietne , ale lapki tez fajne , te podobne do indianskich nie podobaja mi sie wogole
Marta_Ares Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 co mam przemyslec??:evil_lol: zamawiamy napewno tylko nie wiem jeszcze dokladnie ktore
gops Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Marta_Ares napisał(a):co mam przemyslec??:evil_lol: zamawiamy napewno tylko nie wiem jeszcze dokladnie ktore oj, masz przemyslec dobrze ten wybor :razz: zeby ladne rzeczy wyszly :loveu:
Marta_Ares Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 [quote name='Shappy']http://images48.fotosik.pl/100/c7cacee984e70232.jpg to mi sie podoba ;) a ktory kolor dokladniej??;)
Pestka Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 http://images48.fotosik.pl/100/c7cacee984e70232.jpg to mi sie podoba ;)
Marta_Ares Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Śliczna:loveu:, mamy taką samą:evil_lol: Wczoraj ta moja ofiara zaczepiła pazur o kółko od zacisku, wrzasku narobił jakby go ze skóry obdzierali, lece do niego zobaczyc co sie stało a ten stoi z łapą przeczypioną do obroży:shake: :shake: :shake:
Squ Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 [quote name='Magot']Drakkar w jelly roll :cool3: http://images42.fotosik.pl/96/c7ed3f02fbe2e92amed.jpg Dobrze wygląda :p Choć ja bym widziała go w Vintage ;)
puzzle Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Oj pewnie go pazurek zabolal:evil_lol:. Mi sie te tasmy srednio podobaja:shake:, jedyne to te szare w lapki, bo na mojej siwce fajnie by wygladaly, ale nie lubie jakos tych tasm. Moro dosyc, ale te fiolety strasznie jasne, a reszta no dosyc ciekawa, ale i tak ladniejsze sa z tasmami ozdobnymi;).
hocca. Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 [quote name='Marta_Ares']Śliczna:loveu:, mamy taką samą:evil_lol: Wczoraj ta moja ofiara zaczepiła pazur o kółko od zacisku, wrzasku narobił jakby go ze skóry obdzierali, lece do niego zobaczyc co sie stało a ten stoi z łapą przeczypioną do obroży:shake: :shake: :shake: Fizzula ma dokładnie ten sam problem z łańcuszkiem zaciskowym, raz wyszłam na podwórko, a pies kuleje, zrobiłam taką minę :crazyeye: i do niej lecę, patrze a ta całą łapę wsadziła pomiędzy te łańcuszki :evil_lol:
Magot Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Squ napisał(a):Dobrze wygląda :p Choć ja bym widziała go w Vintage ;) Gdybyś napisała wcześniej... :diabloti: Na następny raz pewnie kupie Vintage ;)
SZPiLKA23 Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Mam RD z gopsowskiego bazarku, tylko wyprac musze, szybka jestes z przesyłka;)
gops Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 tez mamy taka Mke :razz: teraz czekam na manmata od drzalki ,szelki i obroze od taks , red idngo i hiltona od wiq ;)
wiq Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 gops, poszłoo dziś ;) mam też parę innych rzeczy do sprzedania, jakieś obroże, smycze, kaganiec się znajdzie też.. więc jak coś to wiecie.. :P
BBeta Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 [quote name='puzzle']bbeta jaki to rozmiar? m ;) .......
bazylowa Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Słuchajcie, jakiś czas temu zaświtała mi w głowie myśl żeby zacząć szyć fajowe obroże i inne psie akcesoria. Miały to być oryginalne rzeczy skierowane do poszczególnych ras. Od paru tygodni pomysł jest realizowany :cool3: Chciałabym pokazać Wam co do tej pory zrobiłam i zapytać co o tym sądzicie. Na pierwszy ogień jamniki:
Recommended Posts