Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

za moro jestem napewno, pomimo ze tasma kosztuje jeszcze raz tyle co normalna...:roll:

ale musze miec taki fioletowy komplecik:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

ta wzorzasta, wydaje mi sie ze bedzie sie siepac, tak jak indiańska

Posted

Marta_Ares napisał(a):
za moro jestem napewno, pomimo ze tasma kosztuje jeszcze raz tyle co normalna...:roll:

ale musze miec taki fioletowy komplecik:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

ta wzorzasta, wydaje mi sie ze bedzie sie siepac, tak jak indiańska

tez mi sie ten fiolet podoba :evil_lol:
przemysl to dokladnie :diabloti:
moro jest swietne , ale lapki tez fajne , te podobne do indianskich nie podobaja mi sie wogole

Posted

Marta_Ares napisał(a):
co mam przemyslec??:evil_lol:

zamawiamy napewno tylko nie wiem jeszcze dokladnie ktore

oj, masz przemyslec dobrze ten wybor :razz:
zeby ladne rzeczy wyszly :loveu:

Posted

Śliczna:loveu:, mamy taką samą:evil_lol:

Wczoraj ta moja ofiara zaczepiła pazur o kółko od zacisku, wrzasku narobił jakby go ze skóry obdzierali, lece do niego zobaczyc co sie stało a ten stoi z łapą przeczypioną do obroży:shake: :shake: :shake:

Posted

Oj pewnie go pazurek zabolal:evil_lol:.

Mi sie te tasmy srednio podobaja:shake:, jedyne to te szare w lapki, bo na mojej siwce fajnie by wygladaly, ale nie lubie jakos tych tasm. Moro dosyc, ale te fiolety strasznie jasne, a reszta no dosyc ciekawa, ale i tak ladniejsze sa z tasmami ozdobnymi;).

Posted

[quote name='Marta_Ares']Śliczna:loveu:, mamy taką samą:evil_lol:

Wczoraj ta moja ofiara zaczepiła pazur o kółko od zacisku, wrzasku narobił jakby go ze skóry obdzierali, lece do niego zobaczyc co sie stało a ten stoi z łapą przeczypioną do obroży:shake: :shake: :shake:
Fizzula ma dokładnie ten sam problem z łańcuszkiem zaciskowym, raz wyszłam na podwórko, a pies kuleje, zrobiłam taką minę :crazyeye: i do niej lecę, patrze a ta całą łapę wsadziła pomiędzy te łańcuszki :evil_lol:

Posted

Squ napisał(a):
Dobrze wygląda :p Choć ja bym widziała go w Vintage ;)

Gdybyś napisała wcześniej... :diabloti: Na następny raz pewnie kupie Vintage ;)

Posted

gops, poszłoo dziś ;)

mam też parę innych rzeczy do sprzedania, jakieś obroże, smycze, kaganiec się znajdzie też.. więc jak coś to wiecie.. :P

Posted

Słuchajcie, jakiś czas temu zaświtała mi w głowie myśl żeby zacząć szyć fajowe obroże i inne psie akcesoria. Miały to być oryginalne rzeczy skierowane do poszczególnych ras. Od paru tygodni pomysł jest realizowany :cool3:
Chciałabym pokazać Wam co do tej pory zrobiłam i zapytać co o tym sądzicie.

Na pierwszy ogień jamniki:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...