Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Kisses_xox napisał(a):
hocca. ja mam Mke Rogz`a, co Ci dokładnie potrzebne? Foty? Wymiary?

Też mam M-kę, tylko nie mam L-ki a chcę porównać szerokość taśm i zapięcie. Na fotce :).

Posted

[quote name='hocca.']Też mam M-kę, tylko nie mam L-ki a chcę porównać szerokość taśm i zapięcie. Na fotce :).
Na Twojego psa (bo o ile dobrze pamiętam masz coś a'la pekińczyka, tak? ;)) będzie na pewno za duża...

Mki rogza na klips nie mam, ale dam porównanie z cienkim hiltonem, wydaje mi się, że klipsy mają takie same.

Posted

Marta_Ares napisał(a):
Tak jak ktos napisał zalezy jakiego masz psa, powiem szczerze ze mi troszke przeszkadza na moim sredniaku, to grube zapiecie (takie sztywne i masywne),

oooo wlasnie grube i masywne

dlatego zrezygnowalam narazie z Lkowych rogzow, moze zakupie pozniej na lancuszku lub zacisk ;)
tak wogole to chcialam moja sucz wcisnac w lancuszek rogzowy Mke no i przez leb przeszlo ale zdjac nie moglam :roll:
co ja przezylam :diabloti: myslalam ze bede musiala przeciac ,ale na szczescie po zmoczeniu lba przeszla

a ten wzorek lupina jest brzydki :razz:

zastanawiam sie nad jakas ladna skorzana obroza :loveu: tylko ze jak narazie zadnych ladnych znalezc niemoge , i boje sie ze po jednym spacerze bedzie do wyrzucenia :roll:

a zapomnialam jeszcze powiedziec ze : zakupilam mojej sucz obroze trixie przedwczoraj i poszlam na dluugi spacer w nowej obrozy , nie dosc ze moja sucz potraktowala ja gown** (wytarzala sie :placz:) to jak sie okazalo w domu przy praniu psa i obrozy , obroza ma polamany zatrzask (chyba drugi pies przy zabawie potraktowal ja zebami):mad: na szczescie byla tania 12zl ale sie wkurzylam , i zastanawiam sie czy ja wyrzucic czy przerobic za zacisk jakos :roll:

Posted

ale znowu zacisk L-ka ma masywne, duze kółka:shake:

Proponuje przerobić na zacisk, widzialas tego mojego Froga przerobionego??
Byl sporo wiekszy, wiec Tzt zrobił z tej samej tasmy co obroża (ten kawalek do zacisku, tylko odpruł tasiemke ozdobna, zeby był jednolity kolor)

Posted

Marta_Ares napisał(a):
ale znowu zacisk L-ka ma masywne, duze kółka:shake:

Proponuje przerobić na zacisk, widzialas tego mojego Froga przerobionego??
Byl sporo wiekszy, wiec Tzt zrobił z tej samej tasmy co obroża (ten kawalek do zacisku, tylko odpruł tasiemke ozdobna, zeby był jednolity kolor)

kurcze, musze sie przejsc gdzies i zobaczyc na zywo zacisk Lkowy :roll:

a co do tego zmienienia trixie na zacisk to wlasnie tak chce zrobic tyle ze jeszcze niewiem jak to zrobie , bo ja nie mam zdolnosci i najprawdopodbniej zepsuje :oops:
a frog bardzo fajnie wyglada za zacisku ,lepiej niz na zatrzask :razz:

Posted

Mam pytanie, ma ktoś obroże RD M, rogz M i lupine M? Jeśli tak, to byłabym bardzo wdzięczna, jakby ktoś wrzucił fotkę z porównaniem zatrzasków w tych obrożach (fajnie by było, gdyby były trzy, ale jeśli się nie da, to chociaż RD z rogz/lupine, byle by rozmiary się zgadzały).

Posted

no to już sobie wyobrażam, jakie małe musi mieć kółka i zapięcie rogza M :crazyeye: bo jak porównałam Lke zatrzask i zacisk z Xlkami to one takie mikroskopije mi się wydawały.. bałabym się na takim małym zatrzasku psa prowadzić wow

Posted

RCookie napisał(a):
Mam pytanie, ma ktoś obroże RD M, rogz M i lupine M? Jeśli tak, to byłabym bardzo wdzięczna, jakby ktoś wrzucił fotkę z porównaniem zatrzasków w tych obrożach (fajnie by było, gdyby były trzy, ale jeśli się nie da, to chociaż RD z rogz/lupine, byle by rozmiary się zgadzały).

mam rd M i rogz M , lupina nie posiadam
moge zrobic zdjecie ale popoludniu , moze byc?

Posted

Patikujek napisał(a):
To wszystko M-ki???:crazyeye:
wygląda na to że rogz najdelikatniejszy

Też mi się tak wydaje... RD jest taka... masywna? chociaż podobają mi się zapięcia

Posted

Kisses_xox napisał(a):
Też mi się tak wydaje... RD jest taka... masywna? chociaż podobają mi się zapięcia

mi tez sie podoba zapiecie w rd ale w Mce ,bo stwierdzilam ze w Lce za duze jednak

a zapiecie lupina widze pierwszy raz , wyglada porzadniej niz rogzowe:razz:

Posted

Nie L-ka Rogz nie na mojego kudłacza :lol:.
Ja mam jedną M RD i jest zdecydowanie za duża, zapięcie za wielkie, i taka...sztywna :cool1:

Posted

BBeta bardzo dziękuje :). Zastanawiam się, czy za jakiś czas nie kupić jakieś obroży RD, bo niektóre z tych nowych wzorków są bardzo fajne, tylko rozmiary mi nie pasowały. Mamy biedronki lupine i to jest właśnie obroża dla średniaków i ma taką samą szerokość jak M RD, tylko nie wiem czy nie będzie za długa. No nic, najwyżej się sprzeda ;).

Posted

Ja niedługo będę zamawiać Lupiny :cool3:
Bo jak na Tośkę dobre to i na mojego drania dobre :lol: (tylko boję się że zapięcie będzie za duże i ułomnie to bd wyglądać..)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...