Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Na pewno nie zgodzę się na wymianę na taką samą smycz, nie chcę tego przetestować na środku ulicy chociażby :shake: liczę na zwrot gotówki (za 85zł spodziewałam się trwałej smyczy :angryy: ) a jeśli wymiana to zgodziłabym się tylko na ten model Knot-a-Leash™ Dog Leash from Ruff Wear – Climbing rope inspired Lead with Carabiner bo mocowanie ma zupełnie inne. Strasznie mi to podniosło ciśnienie :roll:

Na ich oficjalnej stronie znalazłam:

Ruff Wear Guarantee
Ruff Wear fully guarantees all of our gear against defects in materials and craftsmanship. If you experience any problems with a Ruff Wear product, return it to your original place of purchase. If you need additional assistance, contact Ruff Wear directly at 888-783-3932 or support@ruffwear.com.

Jak to będzie w przypadku polskiego dystrybutora i Pełnej Miski - zobaczymy

Posted

Zasady powinny byc takie same, bo to nie dystrybutor, ani PM ponosi koszty, tylko producent, moze to jedynie troche dluzej potrwac, bo producent nie jest polski;). Wydaje mi sie, ze powinno byc ok. Obroze tez masz z tej firmy? Pokazesz:razz:?

Pati dzieki:obrazic::evil_lol:

Posted

puzzle napisał(a):
Zasady powinny byc takie same, bo to nie dystrybutor, ani PM ponosi koszty, tylko producent, moze to jedynie troche dluzej potrwac, bo producent nie jest polski;). Wydaje mi sie, ze powinno byc ok. Obroze tez masz z tej firmy? Pokazesz:razz:?

Pati dzieki:obrazic::evil_lol:

Biorąc pod uwagę inne branże - sposób reklamowania w Polsce różni się od tych z Francji czy USA, stąd też moja niepewność :)
Nie mam obroży Ruffweara - zastanawiałam się, ale odpuściłam. Powyrastał ze wszystkiego i w chwili obecnej biega w biało-niebieskiej Manmata, w weekend przyszła czerwona EzyDoga i dwa łańcuszki Rogza. Plus obroża w smoki od Taks :)

Posted

agnieska napisał(a):
Biorąc pod uwagę inne branże - sposób reklamowania w Polsce różni się od tych z Francji czy USA, stąd też moja niepewność :)
Nie mam obroży Ruffweara - zastanawiałam się, ale odpuściłam. Powyrastał ze wszystkiego i w chwili obecnej biega w biało-niebieskiej Manmata, w weekend przyszła czerwona EzyDoga i dwa łańcuszki Rogza. Plus obroża w smoki od Taks :)

pokaż:diabloti:

Posted

Agnieska, nie widzę podstaw do odrzucenia reklamacji!;) Jeśli będą się wykręcać, broń swoich praw jak lew:cool3:

Dawno tu nie zaglądałam i dobrze-oszczędziłam sporą część zasobów portfela:p Przyszedł jednak czas, nie mogłam się powstrzymać.Postanowiłam na moment zmienić imidż burka:diabloti:
Zamówiłam czorną, 3,5 cm z kwadratowym ćwiekiem.
Obroża 3 cm, skóra ćwieki. Mięciutka PRODUCENT (589004410) - Aukcje internetowe Allegro

Posted

fajna ta zielona rzeczywiscie :razz:
ale ja nie moge juz...
skusze sie na nowe rd ale dopiero w maju jak sucz bedzie miala urodziny :evil_lol:

Posted

Ta zielona jest cudowna:loveu:, ostatnie uznalam, ze sie nei skusze, ale....(:diabloti:) to bylo jedno z postanowien noworocznych, gdzie reszta z tej listy juz dawno umarla:diabloti:, wiec tak sobie mysle czy i tego nie pogrzebac:hmmmm:....

Posted

Qurcze przepiekne sa te zielone obrozki z Rogz'a:loveu: Macie moze jeszcze jakies linki do innych wzorow? Szukam,szukam i zadnych takich ladnych jak wasze nie moge znalezc :razz::)

Posted

Mi sie podobaja zielone, ale jakbym miala zamawiac to nawet nie wiem jakie rozmiary:cool1:, dla Hebe Mka, ale dla Scoob'a Ska za mala, a Mke mialby zupelnie sciagnieta, no i mi potrzebna jest smycz 0,6m, a tych z nowymi wzorkami nie maja, wiec bede czekac... Moze sie rozmysle:diabloti:

Posted

No i nie wytrzymałam i zamówiłam obrożę. Doszła w 3 dni :-o. Chciałam coś nie brudzącego się zbytnio i zacisk musiał być, padło na lupine znowu. Idziemy testować czy nie będzie brudu widać :evil_lol:.

Posted

*Monia* napisał(a):
No i nie wytrzymałam i zamówiłam obrożę. Doszła w 3 dni :-o. Chciałam coś nie brudzącego się zbytnio i zacisk musiał być, padło na lupine znowu. Idziemy testować czy nie będzie brudu widać :evil_lol:.

jaki wzorek ? :razz:

Posted

gops napisał(a):
jaki wzorek ? :razz:

Surf pup. Na moim czarnuchu niezbyt widać, ale obroża kupowana pod kątem brudnych spacerów wiosennych ;).

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...