Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zuzka, śliczna jest :loveu:
Szumak czegość z RD Mke :loveu: Podobają mi się:
[url=http://reddingo.bazarek.pl/opis/295296/obroza-m-cricadelic-brown.html]Obro

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Mam pytanie, czy ktoś z Was miałby zdjęcie, na których byłyby porównane
taśmy L Rogz i M RedDingo? (chodzi o obrożę)
I czy ktoś z Was ma szelki M Rogz i M RedDingo i mógłby je pokazać?

Posted

Ja miałam szelki M rogz i M RD i mogę Ci napisać, że taśma rogza była mięciutka, a RD jest sztywniejsza i wydaje się troche szersza. Ja osobiście wolę RD niż rogza. Fot niestety nie mam. Obroża z rogza Lka jest grubsza niż Mka RD, bo ją trzeba przekładać przez to kółko do zapinania smyczy i się robi warstwa taśmy. Rogz mimo tego był przyjmniejszy w dotyku, ale może dlatego, że odkupiłam już używaną, a za czasów nowości nie wiem jaka była :) W obrożach też u mnie wygrywa RD. Mam nadzieję, że pomogłam.
Pzdr.

Posted

Lucky. napisał(a):
Rc. Ja bym mogła zmierzyć RD i Rogz, ale nie teraz, bo czekam na paczkę ;)
Może w piątek, chyba że ktoś będzie szybszy :P

Nie chodzi o zmierzenie, tylko o zdjęcia, więc jakbyś mogła zrobić zdjęcia, to będę wdzięczna :).

kaskaSz napisał(a):
Ja miałam szelki M rogz i M RD i mogę Ci napisać, że taśma rogza była mięciutka, a RD jest sztywniejsza i wydaje się troche szersza. Ja osobiście wolę RD niż rogza. Fot niestety nie mam. Obroża z rogza Lka jest grubsza niż Mka RD, bo ją trzeba przekładać przez to kółko do zapinania smyczy i się robi warstwa taśmy. Rogz mimo tego był przyjmniejszy w dotyku, ale może dlatego, że odkupiłam już używaną, a za czasów nowości nie wiem jaka była :) W obrożach też u mnie wygrywa RD. Mam nadzieję, że pomogłam.
Pzdr.

Dziękuje za informacje ;).

Ja na razie jestem na odwyku :evil_lol:, nawet myślę, czy by czegoś nie sprzedać, bo niektóre rzeczy tylko zalegają w pudle :cool3:.

Posted

łee myslalam ze masz moze jakies zaciski M-ki:-( w zatzask psa nie wcisne:evil_lol:

a tzt nie wiem czy sie zgodzi....:evil_lol:

poprostu szyje na maszynie:evil_lol: a tasmy kupujemy jak znajdziemy cos ciekawego w pasmanteriach, natomiast parciane zamawiane z neta:evil_lol:

Troche trzeba sie natrudzic zeby te wszystkie czesci w sklepach znalezc:roll:

Posted

RCookie napisał(a):
Nie chodzi o zmierzenie, tylko o zdjęcia, więc jakbyś mogła zrobić zdjęcia, to będę wdzięczna :).

Dziękuje za informacje ;).

Ja na razie jestem na odwyku :evil_lol:, nawet myślę, czy by czegoś nie sprzedać, bo niektóre rzeczy tylko zalegają w pudle :cool3:.

a co masz ciekawego :D

Posted

Marta_Ares napisał(a):
to co masz ciekawego na sprzedaz:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

nikt nie widzial zdjec na poprzedniej stronie??:-(

:D ja widziałam i nie mogę doczekać się tych szelek:multi: i bardzo podoba mi się ta kratka na czerwonej i wzorek na zielonej:cool3:

Posted

Marta_Ares napisał(a):
to co masz ciekawego na sprzedaz:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Na razie jeszcze nie wiem, bo się nie zdecydowałam (chyba najlepiej będzie, jak wszystko sprzedam, a potem kupię od nowa to, co naprawdę mi się podoba :lol:), ale mogę napisać już, że wszystko jest w rozmiarze M (rogz), obroże na zatrzask.
Prawdopodobnie pozbędę się kompletu daisy, a reszta stoi jeszcze pod znakiem zapytania.

Marta_Ares napisał(a):

nikt nie widzial zdjec na poprzedniej stronie??:-(

Ja widziałam! :multi:
Proponuję namówić TZ'a na stworzenie jakieś instrukcji na tworzenie takich cacuszek :cool3:.

Posted

Marta_Ares, to jest cudne :loveu:
RC, jestem za :cool3:

A tak w ogóle RC to musisz mi po pokazywać co tam fajnego masz, bo Mka w sam raz dla Westa, a wyprawkę się już zbiera :cool3:

Posted

Kisses_xox napisał(a):
Marta_Ares, to jest cudne :loveu:
RC, jestem za :cool3:

A tak w ogóle RC to musisz mi po pokazywać co tam fajnego masz, bo Mka w sam raz dla Westa, a wyprawkę się już zbiera :cool3:

a jesli dobrze pamietam to na dogo ktos w Lki westa ubiera i tez fajnie wyglada ;)

Posted

a czy ktos moglby sie wypowiedziec na temat szelek z AMI PLAY tych z odblaskiem no i ogolnie .bo chciala bym kupic dla malamuta i spaniela ale mam watpliwosci co do tej tasmy odblaskowej czy ona po pewnym czsie sie nie pokruszy;)

Posted

ewelinabuck napisał(a):
a czy ktos moglby sie wypowiedziec na temat szelek z AMI PLAY tych z odblaskiem no i ogolnie .bo chciala bym kupic dla malamuta i spaniela ale mam watpliwosci co do tej tasmy odblaskowej czy ona po pewnym czsie sie nie pokruszy;)

Moja ciocia jest fanka odblaskowych tasm i powiem Ci, ze jescze sie nie spotkalam z taka, ktora by sie nie starla, albo pokruszyla. Wydaje mi sie, ze oni tez wiele innej technologii nie zastosowali. O wiele lepszym rozwiazaniem jest nitka odblaskowa, ktora nie ma duzej powierzchni i sie tak blyskawicznie nie sciera (ocywiscie jest mniej widoczna), albo sprobuj odblaskow z RD co prawda byly juz zdjecia calych popekanych;). Z odblaskami jest dosc ciezko bo psy zazwyczaj dosyc intensywnie testuja akcesoria:evil_lol:.

Posted

Kisses_xox napisał(a):
gops serio? :cool3:
Ja mam narazie Rogz`owaty kompecik obroża + smyczka Mka, którą mierzyłam na Wesciaku koleżanki (kolekcjonujemy wyprawke) i były ok...

Ale ta Lka byla na maxa zwężana?

Jednak musze zobaczyć to, co ma RC 'na stanie', bo może coś mnie zainteresuje :cool3:

o a jaki masz komplecik ?

tak na maxa zwezony byl ale dosyc fajnie wygladal ;)

Posted

gops serio? :cool3:
Ja mam narazie Rogz`owaty kompecik obroża + smyczka Mka, którą mierzyłam na Wesciaku koleżanki (kolekcjonujemy wyprawke) i były ok...

Ale ta Lka byla na maxa zwężana?

Jednak musze zobaczyć to, co ma RC 'na stanie', bo może coś mnie zainteresuje :cool3:

Posted

Marta_Ares napisał(a):
hehe dziekujemy:loveu: :loveu:

pochwal sie prosze moimi szelami ,wtedy ja nie bede musiala wklejac zdjec jak dojda :evil_lol::diabloti:

moje psy sie aparatu boja i co chce zrobic foty nowych rzeczy (troche sie uzbieralo) to mi uciekaja ;)
a i czekam na manmata od drzalki :evil_lol:
spodobala mi sie ta firma , rzeczywiscie nie zniszalne te obroze :diabloti:

Posted

Muszę się niestety poskarżyć na smycz Ruffweara Flat Out Leash (Flat Out™ Dog Leash – Hands-free, Waist-worn Lead with Traffic Handle - from Ruff Wear) - karabinek został przy obroży 6 miesięcznego, 32 kilogramowego malamuta, a ja zostałam z taśmą w ręce :angryy: dobrze że działo się to w parku, a w plecaku miałam zapasową, krótką smycz Red Dingo którą wrzuciłam tam na zasadzie "jakby co" :cool1: Mam nadzieję że Ruffwear uwzględnia reklamacje...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...